Tillbaka


Är nu tillbaka från min tre dagars tripp till Stockholm :) Mer om det + bilder i ett senare inlägg!
Nu ska jag lata mig framför tvn lite, ha det bra sötnosar!
Ciao

Sommaaaaaar<3

At Becca's


Sitter i Beccas rum och försöker bli trött igen... xD Var sjuukt trött när vi sett klart Dumma Mig, Melodifestivalen och Notting Hill och övergav TVn, men nu är vi pigga igen D: Aja, ni får ha det bra där ute! Vet inte när jag kommer uppdatera igen, antagligen måndag kväll!
Ciaaoo

Bilden tog Becca idag :)

Res - om du är redo att komma tillbaka


Tjolahoppsan!
Klockan är nu 09.52 och bussen går 11.08. Fattar inte varför jag gick upp så tidigt XD Är mer eller mindre klar med allt x] Men jaja, kommer antagligen sova på tåget xD
Nu ska jag göra något vettigare än det här i alla fall, känner att jag inte kommer komma så långt med tomma ord ;)
Ciao


Tro


Goddag!
Hinner inte skriva så mkt, ska dra till Vicky om en halvtimme och har inte städat som jag lovade mamma... sen måste jag fixa mig lite också xD MÖTE ikväll, wiho, ska bli kul att träffa alla människor igen!
Och juste... imorgon åker jag till Stockholm, måste packa. Hm. Ska jag då städa eller packa? Gah, ja, inte ska jag sitta vid datorn i alla fall!
Ciao

Fnitter och nästan tårar


Har precis sett klart filmen "Eat Pray Love" med kära Ollo :D Åh så bra den var! Stark rekomendation, verkligen :)
Kort fin update, mhm.
Godnatt, eller nåt


Och ja.... jag bjussar!

Tar en välbehövd paus


Hmm... mer eller mindre i alla fall!
Nu har jag dammat samtliga möbler i mitt rum, damsugit mitt rum + hallen, mina föräldrars rum, mina bröders rum och badrummet. Har även hjälpt Robin att damma av sitt trumset. Så ja, jag har rätt att ta ut en paus, eller rättare sagt, jag orkar inte ställa tillbaka alla saker på sin rätta plats, allt ligger i en enda hög, dock välsorterad sådan, på sängen. Men ja. Det fixar jag i sinom tid.
Dags att få lite mat i magen! Puss

Godmorgon solen


Den jobbiga vinterkylan känns lite bättre när solen skiner.
Planen för dagen är att städa mitt rum, skriva lite på min novell (Funderar på om jag ska börja lägga ut den i delar på bloggen... men tror inte jag kommer göra det. Vi får se.) och sen ikväll kommer Ollo :D Åh, det var så längesen jag träffade den fina saknade männskan! Det ska bli kulish! :)
Lika bra att sätta igång med städningen... xD
Ciao

Det händer inget när man kollar allt för ofta


Godnatt datorn

Följ hjärtat ditt


Dagen har vart grejt! Startade med att träffa Gabbi och äta lite lunch (frukost för min del). Sedan satt jag och kollade lite på kattemusikalens rep, det kommer nog blir jättre bra i slutändan, ska se den om exakt en vecka :) Sen, på grund av att mina kompisar ska ha maskerad nästa lördag, har jag kollat efter vissa kläder. Jag tänker tyvärr inte avslöja vad jag ska vara för nåt, då blir det inge kul ;D Sen träffade jag sötnosen Johanna, åt brownie på Linné och sen bar det av hem till henne. Åh, garv så mycket garv... och ännu mer awesome mat!
Nu sitter jag här, funderar på om jag för en gångs skull ska läsa lite bok, inte gjort det på ett tag. Men slänger in bilder från dagen först.
Ciao

Gillade mitt hår idag!

Gabbis lunch

Och min lunch, haha, den där milk shaken är förresten starkt rekommenderad, den har ett JÄTTE coolt sugrör...!

Vackra Johanna<3

Muuuumsigt

Och mumsigt igen :D

Coolish lampa

Människan gillar att röra på sig...

<3

Förra årets stress är borta


För ett år sedan valde jag till gymnasiet. Jag kommer ihåg stressen och nervositeten. Jag kommer ihåg att jag var jätte spänd ifall att jag ens skulle komma in på Katedral. När jag väl gjorde det trodde jag aldrig att jag skulle hitta i skolan, haha.
Jag kommer ihåg att jag inte har den blekaste aning varför jag tog drama som estetisk verksamhet. Dramat var dock ett utav det bästa valen jag kunde gjort.
Att jag trodde alla andra skulle vara tusen gånger bättre på tyska än mig. Detta var inte sant, jag hänger med i tyskan, tack och lov.
Att jag inte skulle träffa några bra vänner.  Och jag har fått de mest underbara vännerna man kan tänka sig.
Gymnasievalet är ett stort val, och man måste följa sitt hjärta. Mitt hjärta ledde mig helt rätt denna gång.
Jag ångrar inte alls att jag valde Katedral, jag menar, jag har fått vänner för livet, lärarna är underbara, skolan är vacker. Och ja visst, det är mer än två år kvar, men jag känner ändå att jag är där jag borde vara. Jag är med de jag borde vara. And I am loving it.










I love you gummor<3

Have I ever told you...


...that I love you?

Konsekvensen av för lite sömn


Dagen har vart braaa, dock har jag vart lite trött nu på kvällen, men det kanske man kan förstå x] Nu är jag i alla fall äntligen klar med de bilder jag skulle redigera från fotosessionsgrejen igår! Nu får vi bara hoppas att de timmar jag lagt ner på bilderna lönat sig ;) Jag ska ge de till Gabbi, som ska ge de till Alex som sedan ska visa killarna i bandet, så det kommer ta ett litet tag innan jag får höra domen över mina bilder xD Haha.
Imorn ska jag träffa Gabbi igen *litet jubel* vi ska "luncha" som hon uttryckte det! Sen kanske jag ska fika med Johnna, får se vad som händer med det! Denna gång ska min mobil vara laddad i alla fall, så jag inte får en till panikattack.
TRASSEL är förövrigt en väldigt sevärd film! Underbart bra faktiskt :)
Avslutar med två bilder, dock ingen på bandet, det kommer senare! :)
Godnatt :*



Det laddar segt


Befinner mig fortfarane hemma hos Gabbi, dock borde vi vara på station nu xD Men ja, en missad buss är ju inget att göra åt ^^ Så vi kunde gått och väl sovit en stund till, men jaja.
Gabbi springer för tillfället runt på övervåningen medan jag snodde datorn hennes ;) Försöker ladda ett youtube klipp som jag ska visa, det går seeeegt.
Puss på er!
Och förövrigt: Grattis David på födelsedagen! :D♥

Inte i säkerhet, haha


Jag befinner mig fortfarande i Märsta, sover över hos Gabriella :D Det var en ganska lyckad fotodag med bandet Sickness and Pain :) Kul hade man också, härliga människor det dära! Nu ska vi nog snart gå och lägga oss, Gabbi måste till Uppsala imorn tidigt så vi måste gå upp klockan 7. Planen imorgon blir att åka hem för att klockan 15.20 se Trassel på bio :D Awesomeness!
GODNATT
Rubriken: Man kan ju aldrig veta vad som händer när Gabbi är i närheten alltså... love you sötnöt!

Ett litet tips...


Detta kanske är en basic princip men: Om du har en burk med badkulor - använd inte alla kulor i ett och samma bad! Olja överallt och inte ett dugg tvättat hår är resultatet. Inte bra, inte bra. Så det blev uppsatt hår som gäller idag. Aja, bara ett litet tips ;)

Låt ingen ta ifrån dig din dröm


Godmorgon människor!
Nu är det (om man ska vara extra petig) första dagen på lovet! Det känns ganska härligt :D Denna dag kommer i alla fall inte bli lika tråkig som gårdagen x] Klockan 14.33 bär det av från Storvreta till Märsta :D Snälla Alexandra åker hela vägen från Märsta för att möta upp mig, puss på dig sötnos<3 Väl där ska jag fota åt bandet Sickness and Pain, håll tummarna att det går bra, det är ju trots allt min riktigt första photoshoot egentligen, jag har ju haft det med mina kompisar men det där blir väl en annan grej! Men det kommer nog vara kul också, hoppas jag xD Jag får ta och lära mig att ge order om hur de ska stå... ojoj, haha, det har jag aldrig vart bra på xD
Nu ska jag ta ett långt varmt bad!
Ciao


My role model


Hayley Williams♥

Talang


Mamma satt och tittade på en musikdokumentär på tvn förut. En av de personerna sade något i stil med:
"Alla som har en talang har en skyldighet att utveckla sin förmåga till fullo."
Det tycker jag är ett bra visdomsord. Jag menar, det är viktigt att när man väl är bra på något ska man använda sig av det. Det är vår skyldighet. Det kan även användas i andra större sammanhang, såsom att om en människa kan göra något, borde den göra det. Om man kan hjälpa någon människa, gör det. Om du har tid att göra volontär arbete, gör det osv.
För andra kanske vill göra något, men de kan inte. Då ska inte de som kan göra något bara sitta och itne göra någongting. De är skyldiga att göra något.

Cover


Juste! Igår kom mitt andra cover upp på min youtube sida :)
Här är den - enjoy.

Det är intressant...


... hur vilseledande media kan vara. Man kan få folk att tro att något är äkta alldeles för lätt. Alldeles för lätt.

Nicholas Sparks "Dear John"



Baksidan av boken (översatt till svenska):

När John träffar Savannah, inser han att han är redo att göra några förändringar. Han var alltid en rebell i skolan, han har tjänstgjort i armén, utan att veta vad han annars ska göra med sitt liv. Nu är han redo att bläddra över till ett nytt blad för kvinnan som fångat hans hjärta.
Det ingen av de inser är att det som hände i 9/11 skulle förändra allt. John känner sig tvungen att återigen rycka in i armén och göra sin tjänst för sitt land. Men paret är ungt och deras separation lång. Kan de överleva avståndet?


Ännu en sjukt bra bok av Nicholas Sparks!

En författare har aldrig lyckats trigga igång tårautomaten så många gånger som han har. Åh, hans böcker är bara för underbara. De är kärlekshistorier med en liten twist. Allt går liksom inte som en dans på rosor, de slutar aldrig som alla klychiga kärleks filmer. Jag kan nästan inte jämföra några av hans böcker med varandra, men denna är närapå att toppa listan.

Men: LÄS HANS BÖCKER! Du kommer inte ångra dig en sekund, man blir så rörd av de och man får även en liten tankeställare för det mesta.

Boken får betyget: 5/5

Visdom


Det är när folk börjar ifrågasätta som vi verkligen märker hur lättpåverkade vi är. Människan är en varelse som ha problem med att ta emot kritik. Det är en riktig konst att ta till sig kritik utan att drunka i den, göra något bra utav den, göra bättre nästa gång.
Och att när man själv är tillfreds med något borde ingen egentligen kunna komma och trampa ned det.
Bara några tankar från en trött tjej.

NY DESIGN


Efter mycket stön och stök här mot slutet har jag äntligen blivit klar med min nya design :) Trodde förövrigt att jag aldrig någonsin skulle ha en rosa blogg.... xD
Vad tycker ni om den?

Na-na


Sitter på en NK lektion, sedan väntar håltimme, tyska, engelska ch fika :D Sen är det lov, åh så lycklig man är!
Ciao

Godnatt, ses imorgon



Time


As time was slipping right through our fingers...

Du är anledningen till att jag andas


När vår sköna samhälls och svenska lärare Jonas informerade oss om att våran sena svenska lektion var inställt utbröt mer eller mindre ett starkt jubel på insidan av mig! Jag kom hem tre timmar tidigare, så underbart att jag nästan undrar hur jag brukar överleva dessa långa torsdagar. Men detta blev väl som ett litet förskott på lovet ;)
Nu befinner sig de underbart preciserat skurna bakpotatisarna i ugnen, ska steka lövbiff in a minute och sen kommer det läggas på lite fins vitlökssmör, och voila! Sjukt god mat - check!
Ciao alla sötnosar och alla sötnosar som själva inte ser sig som en men i själva verket är det. You coping with me, dudes? Gabriella är förövrigt en underbar männska'!

Jag skriver bara för att säga att jag är okej


Ja, rubriken från sången Here We Go Again med Paramore (direkt översatt) tyckte jag var en bra rubrik för detta inlägg! Hm, inte för att ja, det är så extremt att jag inte uppdaterat bloggen på ett dygn, men ja. SKOLA säger jag bara!
När klockan var kvart över fem fick jag ett samtal från en samling aning panikslagna vänner som hade ett låt projekt pågång, så jag tog mig med bussen från Storvreta till Flogsta för att komma till deras undsättning. Tyvärr vet jag inte om jag bidrog så jätte mycket till det bättre, men jag ahr i alla fall lovat att vara deras back-up imorgon, trots att jag inte har musik som estetisk verksamhet, jag hade ju drama förra terminen. Jag hoppas dock att jag inte behöver sjunga inför en helt okänd klass, på ett sätt är det väl lätt då jag inte känner människorna i den, men jag kommer antagligen vara ett nervöst vrak just på grund av den anledningen. Hmmm, ja, om ni märker att jag är lite analyserande när jag skriver och liksom försöker få fram mina åsikter på ett hyffsat välfolmulerat sätt är det för att jag precis skrivit färdigt en essä till samhällen imorgon där analysförmåga och självständighet särskilt kommer utvärderas.
Peace and love to everyone, ciao
Åh, jag är så vacker att skåda! *hoooost*


Ibland önskar man bara...


... att folk kunde förstå exakt vad man kände. Att folk kunde känna den känsla man kände, på samma sätt som man själv känner. Att man bara kunde sprida den. Sprida gläde. Sprida en känsla av trygghet. Sprida kärlek. Och att folk skulle förstå. Verkligen förstå. Jag menar, verkligen förstå. Det går knappt att en beskriva. Men jag bara önskar att det gick.... att folk kunde förstå exakt vad man kände. Att folk kunde känna den känsla man kände, på samma sätt som man själv känner. Att man bara kunde sprida den. Sprida gläde. Sprida en känsla av trygghet. Sprida kärlek. Och att folk skulle förstå. Verkligen förstå. Jag menar, verkligen förstå. Det går knappt att en beskriva. Men jag bara önskar att det gick.

I'm gonna love you like I've never been hurt before


Robyn - Indestructable <3

Hola people!
Crappy update, uh-huh.
Nu är, efter många om och men, den skriftliga delen till vårt "stora" historia arbete utskrivet, packat och klart! Härligt så det skriker om det! Skrivaren blev min vän tillslut haha.
Nu ska jag börja lite på en essä som ska vara inlämnad på torsdag... suck. Klockan tickar, ge mig mer tid!

Ciao


Glad alla hjärtans dag!



Är hos Jossan


Har vart med Elin och Jossan nu på eftermiddagen, just nu är jag hemma hos Jossan :) Ska gå och handla snart, mamma var tydligen sugen på glass och hallonsås ;)
Bilder från eftermiddagen kommer förövrigt antagligen ikväll eller nån gång i veckan!
Ciao

Jeff Carl!


Gick in på fina kompisen mins blogg och hittade denna låt - den är sjukt fin, hans röst är helt otrolig! Slutet<3


Mute Math♥


Underbart band!







Denna känner nog många igen från twilight, men videon är sjuuuuukt bra! Och låten förstås ;)

Detta är akustiska versionen av låten "Goodbye", tycker nästan att den är bättre än originalet!



Så - där har ni några awesome låtar! :)
Ciao

Gabriella♥


I love you vackra flicka!♥

Solen sken imorse och jag blev våt om fossingen min


Jag bestämde mig för att jag ville fota mig själv ute i det fina morgon solljuset... Men påväg till där jag skulle stå blir snön plötsligt väldigt djup och skon fastnade... jag blev blöt! Därav använde jag gummistövlar på alla bilder x]
There ya go! Nu ska jag fixa iordning några av bilderna jag tog på mig och Gabbi igår :)

Det går neråt - nästan - eller jag vet inte


Jag har inte haft varken tid eller lust att blogga de två senaste dagarna... vet inte varför XD Hmm, men lusten har inte kommit tillbaka än. Men jag kan i alla fall säga att jag hade det kind of awesome igår :D Hanna hade birthday partaj och det var SJUKT många människor överallt, jag skojar inte när jag säger att det tog mig fem minuter att hitta min jacka, väska och skor! SKulle tagit ännu längre tid om inte Emilia sagt att hon sett mina skor på andra sidan hallen, när jag letade där de inte fanns. Dock bliv jag lite överraskad på stan innan vi skulle hämta upp Agnes på station... Gah, men jaja. Bra dag i alla fall :D
Ciao

Jag vill ha sommar!

Trött


Orkar inte uppdatera - uppdaterar imorgon kväll, sent, istället, eller i skolan... hm
Ciao

Här har ni en extremt trött flicka


Som inte orkar med någon mega uppdatering!
Men hade det trevligt efter skolan med underbara människor och grattis Sofia!<3
Däckade mer eller mindre för en halvtimme sen... höll på att läsa tyska bok och VIPS somnade jag. Hmm, inte så bra. Har 50 sidor kvar att läsa i boken -.-
Ciao!
Födelsedagsbarnet! Puss pårej


Tro på vad folk säger om det är positivt


Hello!
Dagen har vart bra :D Svenskan var bara för underbart rolig! Vi gjorde typ charader och skrattade... xD
Nu ska jag laga mat sedan blir det plugg som gäller,
Ciao!

Todays Outfit



Godnatt jorden



Du har vetat det hela tiden


Åh jag är så stolt över mig själv... typ. Ramlade BARA tre gånger under dagens idrottslektion! Förra gången vi åkte skridskor ramlade jag ju hela åtta gånger, så jag har gjort en stor förbättring ;) Om jag ger mig ut på isen en gång till någon gång ska jag ha målet att ramla zero gånger, wish me luck ;)
Imorgon har vi bara två lektioner, då jag har sovmorgon till tio i tolv :D Fast anlednngen till att tyskan uteblir är att vi måste läsa x antal kapitel i en bok tills på... torsdag tror jag xD
Nu ska jag ta itu med samhällskunskapen och sedan läsa bok!
Ha det gott hörni!
Puss

La alt picture!


Om ni skulle försöka gissa...


... skulle det nog ta en väääldig tid att lista ut vad jag gjort idag! Därför tänker jag spara er en jobbig tankenöt och bara skriva en lista helt enkelt.

x Sjungit (Detta kan nog endel gissa sig till, om man vet att jag varannan söndag, i ojämn vecka, sjunger på söndax)

x Städat (Även detta kan många gissa, eller rättare sagt veta, då jag skrev att städning var jobbigt på facebook.) Storstädning till och med! Hela huset blev dammsuget av mig, golvet under trappan dammsög jag till och med två hela gånger (det var i och för sig på grund av att jag först svepte med dammsugaren under trappan och SEN dammsög jag trappan, vilket inte var så smart, då mycket dam ramlade ner på golvet...)


x Spelat tv-spel (Detta kan vara aningen svårt att lista ut, då jag inte ägt ett tv-spel så värstans länge - det kan alla mina vänner intyga.)


x "Lagat" mina hörlurar (Okej, jag kom fram till att min förlängningssladd till mina WESC hörlurar är glapp - det var alltså inget fel på hörlurarna. Det har dock vart något som har rasslat i hörlurarna. Så först skruvade jag av själva grejen... som... ja, där ljudet kommer ifrån! Men där var inget löst - tack och lov. Sen märkte jag att det var uppe i... öhm... jo, typ, fästet... där själva... grejen som går över huvudet sitter fast! Förstår ni? I alla fall. På ena sidan hade fästet till en skruv som höll grejen fast gått sönder och jag fick - med lite sytråd - fästa den på nåt konstigt sätt. På den andra sidan var det bara en skruv som hade lossnat - no big deal.
Min poäng med denna detaljerade beskrivning av isärtagandet och inspekterandet av mina hörlurar är att ingen någonsin skulle ha gissat sig till det. Eller jo. Sherlock Holmes skulle ha gjort det! Har ni sett den nya serien med honom? Den är GRYMT bra! Programmet heter "Sherlock" (surprise, surprise) förresten.)


x Fått ur massa vatten ur en del av en mixer (Bror min ställde in en utav de tre delarna som behövs för att våran mixer ska fungera helt i diskmaskinen. Det resulterade i att det kom in massa vatten i den. Och detta tillbehör - för att vara extra tydlig - ser ut att inte ha någon öppning eller någon direkt springa. Så jag skakade på den för att se om jag trots allt kunde få ut den skvalpande vätskan ur den. När det inte funkade testade jag att sätta ihop mixern och se om den höga hastigheten och de många varv denna grej borde färdas skulle få ut vattnet. Och se där! Massa vatten droppar i mixern! Så då satt jag på mitt rum, skyddade hörseln med mina WESC hörlurar, och mixade... ingenting. Men vattnet - det fick jag ut i alla fall!)


x Tittat på tv (Ganska förutsägbart egentligen... Vem gör inte det liksom? Men skulle ni kunna gissa er till att jag tittade på Sherlock klockan 21.00? Jo, antagligen, om ni läst hela detta långa inlägg.)


x Fotat stjärnor (Ni må veta - om ni lämnat era mörka rum och datorer och tittat ut genom fönstret - att denna kväll är en stjärnklar sådan. Och det kanske är ganska självklart att jag fotat - det gör jag ju ganska ofta - så de skulle ni också kunna misstänka. Men att jag halv elva stod ute på min balkong och fotade stjärnhimlen är lite svårare att lista ut.)


x Tappat mitt motljusskydd (Detta kunde jag skriva på punkten innan, men det var mycket roligare att dela upp det i två, tycker jag i alla fall. När jag stod på balkongen och fotade använde jag mitt lite för stora motljusskydd på mitt lite för lilla objektiv - säger man lilla? Hmm... Jo, och när jag skulle ställa in skärpan för att ta en bild så POFF! Ramlade det ner! Så jag var tvungen att gå ut genom vår altan dörr - iförd sommar skor, strumpor, piratbyxor och en t-shirt, som jag förövrigt använde på balkongen också - klättra över staketet till grannen och hämta motljusskyddet.)


(Det jag i allmänhet vill komma fram till med detta (kom jag på nu) är att: Du kan träffa en människa, du kan känna en människa hur bra som helst. Du kan se någon människa på stan, påväg till skolan. Och så länge du är med eller ser denna person kan du se vad den gör. Du kanske även kan uppfatta hur denne är som person. Du kan även, om vi tänker en person på stan, redan komma fram till om du tycker om personen i fråga eller inte. Men du vet inte vad den personen gör när du inte ser på. Du vet inte hur den är. Vi ser så lite av alla personer, när man väl tänker efter.
Egentligen lär man inte känna någon helt. Alla har vi våra hemligheter. Alla har vi våra skrymslen att gömma oss i. Det är en tanke som tål tänkas.)

En händelserik dag eller vad säger ni? Jag har fler punkter jag skulle kunna skriva men jag vill ju inte tråka ut er totaaaalt! ;) Haha.
Godnatt!

Och jag lyckades igen...


Jag har tittat på hur många inlägg jag gjort, det senast registrerade antalet som jag har i mitt huvud är typ... 492 eller nåt. Nu märkte jag dock att det stod 500! Det är typ tredje gången jag missar ett jämnt hundratal och skriver "JAG HAR GJORT SÅHÄR MÅNGA NU" i typ ett eller tre eller fem inlägg senare xD
Så ja... 501 inlägg :D Och även vid denna siffra måste jag säga att jag aldrig trodde jag skulle komma mycket högre än de 166 inlägg jag hade förut :D Haha. Det kan (inte alls säker) ha vart när jag var i Märsta på HP maraton... Kommer du ihåg Tilda? xD Fast eftersom både jag och hon är medlemmar i "Guldfiskminne" gruppen på ansiktsboken tror jag inte att hon kan hjälpa mig att komma ihåg :P Detta var ju i och för sig i mitten på november och jag har rätt att inte komma ihåg.
Nu ska jag sluta babbla! Bjuder på en bild som en avslutning på detta... magnifika halva tusen talet inlägg :D

Bilder säger mer än tusen ord...





Jag är lycklig


Jag sitter här och tippar fram och tillbaka med huvudet och hela överkroppen för den sakens skull... Jag känner jag bara väldigt väldigt lycklig. Vi snackade lite om det på svenskan, att när man inte är lycklig för något speciellt är den lyckan som är bäst, och det måste jag hålla med om!
Nu önskar jag ju bara att jag kunde smitt ner folk med min min glädje... Jag kan ju säga till alla "Lyssna på Two Door Cinma Club, det är det som gör mig glad just nu!" men alla kanske inte tycker om den typen av musik... Men ja *sänder glada tankar till alla som läser detta och alla andra*
Ciao!



Alltid


Det blir alltid så att när jag säger godnatt gör jag ett inlägg till, eller det händer oftare på bdb xD I alla fall - ville bara säga att jag skaffat en GILLA knapp till bloggen min! Den ligger högst upp över sidmenyn, tror man ser den ganska fort ;) Den finns även i varje inlägg - man måste dock trycka på "kommentarer" för att komma dit... Så om ni inte orkar kommentera är det bara gilla istället ;)
GODNATT

Godnatt



Du kan inte alltid få det vill ha


Hej och hallo där ute
Ja, min uppdatering har ju vart sådär de senaste dagarna... Mina ursäkter är: läxor, bakning och lathet. Mestadels den första antar jag. Men sedan har jag ju inte haft något intressant att skriva om. Känns drygt att bara sitta och berätta om allt jag gör om dagarna... eller?
JUSTE, Dear John recensionen ska komma imorgon! *Sätter påminnelse på mobilen* SÅ håll utkik :)
Nu ska jag läsa lite bok och sen sova, och sova lääääänge på morgonen! Awesome med helg måste jag säga.
Puss och ciao


Nynnande mitt i natten


Denna vecka har vart skön, haft 3 sovmorgnar istället för en :D Imorgon är det freeeeedag, ska bli så skönt med helg! Imorgon ska det även bakas biskvier, var nämligen med i en pepparkakstävling där alla som bidrog fick hem en kok bok :)
Nu ska jag sova - ingen sovmorgon imorn inte...
Ciao

Jag vill ha sommar!

Ojsan hoppsan


Fick en fin liten kommentar av en "Arg läsare" om att jag har dålig uppdatering... Och då insåg jag att det är sant!
Jag vet inte vad som hänt. Eller jo. Skolan och läxor. De två sista dagarna har jag suttit med min svenska artikel och samhällsläxa. Så ja, är jag ursäktad? Hoppas det!
Om en kvart börjar min samhällslektion, sen väntar en mer än två timmar lång håltimme och svenska!
Förresten - sovmorgnar är underbara!
Ciao


Röster


Vaknade av mammas och Lukas röster och kunde inte somna om... xD
Jag har inget mer att tillägga i detta... hmm... intressanta... inlägg?
Ciao
Bjussar på en bild från förra året!

Mina fingrar har smattrat mot tangentbordet hela kvällen


Som svenska läxa till denna torsdag ska vi skriva en artikel. Så kvällen har bestått av att lyssna när mamma berättade om sin brutna fotled, antecknat det på datorn och sedan skrivit om det och försökt finslipa.
Efter skolan var jag hursomhelst med Lisa och Tilda, vi gick till Ofvandals med målet att både fika OCH plugga! Tro det eller ej - vi klarade faktiskt av att göra bådadera! I'm soooo proud of us haha.
Nu ska jag få en god natts sömn - sovmorgon imorn, awesomeness!
Ciao