You've said what you had to, now - leave


Godmorgon alla glada (och inte glada för den delen också)

Jag är tröööött xD Och ändå har jag haft två dagar mindre i skolan denna vecka, men jag är hhhelt slut :P Vi har NK nu på morgonen, följt av en håltimme, ganska skönt, nu när det är varmt väder! Efter engelskan och tyskan ska jag hämta tre busfrön från sitt dagis, ska bli mysigt att träffa grabbarna igen!
Nu ska jag inte sitta med mobilen min längre, utan gå ner och äta frukost och fixa mig innan jag drar iväg till bussen som jag antagligen kommer somna på xD
Ciao!

The Veronicas


Leave Me Alone


I Can't Stay Away

Mitt favorit band för tillfället!

Sometimes you don't get your way


Goddagens
Denna dag har vart helt underbar! Solen har skinit och det har vart varmt. På håltimmen gick jag med Sofia, Yasna och Lisa och fotade lite i det fina vädret. Och vi blev även befriade från klassrummet på svenska lektionen, vi satt ute i gräset och hade det mysigt, samtidigt som att vi hade lektion förstås ;) Ohc vi fick även veta att vi KOMMER ja Jonas (vår sve och sam lärare) i tvåan också, woho! Känner mig redan pepp på att börja tvåan nu liksom! Wunderschön.
Ciao!









You ain't gonna bring me down tonight


Hola! Bloggar från mobilen min, bara för att jag kan. Haha. Inte för att jag egentligen har någonting att skriva om, det är bara kul att knattra påsmå tangenter! Det igen bara för att jag kan. Excuse me if i have had any misspellings, this aint to easy ya know. Hm. Puss!

I love you girlz



Every dawn is another morning less


Glen Hansard har en sån otroligt underbar röst...

Song For Someone

Leave


Everytime (Britney Spears cover, wonderful!)

Better of without it


Goddagens!
Jag sitter och fegar vid symaskinen. Ska jag sy för hand eller ska jag våga sy på symaskin? Hm. Hard choice. Icke lat eller lat? Icke snyggt eller snyggt?
Just wanted to give a sign of life, nu ska jag gå ner och käka mat!
Ciao

700th


Hola!
Ni läser nu mitt 700:e inlägg folk! And there are maaaany more to come ;)
Jag tänkte slänga ut en fråga och hoppas att ni vill svara på den :)

Vad tycker ni jag ska ha mer av på bloggen? Vad har jag för lite av eller för
mycket av i dagsläget? :)

Din åsikt är guldvärd ;)

Time passes by so quick



I miss you


<3

Standing by the sidelines


Jag är glad.
Sista dagen av ledighet spenderades framför tvn xD Orkade inte göra så mycket annat! Dock har jag även hunnit fixa lite mer med mitt klänningsliv (som mamma kallade den korsetten jag förklarade igår att jag höll på med) och håller i denna sekund på att nåla fast de sista sakerna som ska sitta fast på en utav de *hemlighetsfull*. När den är klar kommer den definitivt ut på bloggen! :)
Nu ska jag fixa klart med det, kommer kanske ett till inlägg senare innan jag går och lägger mig!
Ciao


Tired


Nä, jag tror bestämt att jag ska lägga mig... finns inget att göra!
Godnatt

Don't ask and don't tell anyone that you didn't ask what it was you weren't suppose to ask but not tell anyone you wanted to ask about not asking

Living in a world without you


Hej hallå och tja.
Jag. Är. Trött. Imorse var det uppgång tjugo över sex, var barnvakt åt tre väldigt energiska killar från halv åtta till halv fyra. Det var förstås väldigt roligt och fortsatte jobba på min bränna ;) Eller jal.. i alla fall på axlarna XD Ville inte gå omkring i bikini topp, så fick linjer efter linne och bh band också. Men det ska jag (förhoppnignsvis) sola bort imorgon. Haha. 
Efter att jag lämnat pojkarna efter mig träffade jag Mirjam en snabbis, det var kul att träffas igen! Vi har inte träffats någon annanstans än på bussar det senaste året, så ja, det var kul :D
Nu är jag helt färdig i skallen, hettan tar verkligen på en ibland, haha.
Ciao!

New


Hoppas ni gillar den nya designen - själv gör jag ju självklart det ;)
Puss på er!

I'm thrown off my track


Mamma<3
There ya go!

So why are you running away?


Goddagens!

Jag kan stolt säga att jag inte haft min dator på förrän nu!

Dagen har vart en såndär göra-allt-du-annars-inte-hinner-dag. Typ.

När jag vaknat och ätit frukost gick jag ut och fotade lite innan mamma drog med mig på en liten promenad, då kameran förstås medtogs (kan man säga så? hm) Bilder kommer nog i ett inlägg innan jag går och lägger mig, annars kommer de imorgon.

När vi sedan kom tillbaka satte jag mig vid tvn och mamma, pappa och David drog iväg till nåt.
När mamma och pappa kom tillbaka satte jag mig ute med mamma i solen. Det var typ 18 grader i SKUGGAN idag? Och stekhett i solen. Jag kan för första gången någonsin säga att jag har en RAND i APRIL, det låter ju helt sjukt i mina öron, haha xD Jag brukar ha jätte svårt att få färg, eller ja, det kan ju kanske bero på att jag inte tycker om att ligga still och bara... sola. Men det var kul att spendera lite tid med mammsen också!

Efter solningen drog jag ut tyg, mönster och sax och klippte till bitar av tyg. Jag ska nämligen göra två korsetter (eller ja, överdelar till en tvådelad klänning, men det var ju så jobbigt att skriva, även fast jag nu gjorde det, haha) och nu testade jag att sy ihop en utav de, för att kolla att storleken var bra. Och det var den! Anledningen till att jag satt ute och gjorde det var för att få lite färg på ryggen också, så jag fick liiiite färg där också. Åh, sommar! Du kommer snart trots allt...! Så underbart.
Så ja... där har ni min dag! Aldrig haft en sån slapp dag på hela lovet, så det var väldans skönt.

Nu ska jag redigera några bilder och sedan gå och lägga mig, ska nämligen vara barnvakt imorgon, från 7.30-17, så dt kommer antagligen ingen update förrän på kvällen imorgon!
Jag känner att jag vill skriva lite mer men jag vill inte tråka ut er. Eller. Hm. Okej, jag skriver, men ni behöver veeerkligen inte läsa allt, men det kanske ni redan gjort? Monolog, japp.

Jag har börjat fatta tag om kameran mer på sista tiden! Antagligen är det på grund av vädret och värmen. Man kan liksom bara sticka ut, inte bylta på sig med en jacka, en halsduk, vantar, extra strumpor, vinterskor. Man kan bara gå ut. Slänga på sig gympadojjor och en jacka. Jag älskar våren och sommaren. Okej, jag kanske hatar insekterna, men jag älskar vädret! Visst är det väl ganska allmänt känt att många känner sig gladare dessa årstider, men det är bara, man bara känner livskraft. Man känner sig glad. Åhh vad jag älskar detta. Åh vad jag mår bra. Jag orkar göra mer, trots att jag denna vecka vart heeelt slut, så känner jag ändå att jag har energi. Massa energi.

Jag har ett ord för att sammanfatta detta (långa) inlägg:

UNDERBART



Feelings



In a near future


Sitter och jobbar på en ny bloggdesign - okej, jag kanske ändrar min design ofta, men so what? ;) Haha. Ni kan i alla fall få se... hm... en liten sneakpeak ^^

Glad Påsk!



I am so not chopping it off


Nu ska jag snart lägga mig och sova läääänge, känner verkligen att jag behöver det xD Att jobba är uttröttande, trots att jag inte jobbade idag så är jag fortfarande helt slut x]
Godnatt!


Sometimes you are allowed to be ego...

Photography and Film


Mormor och min morbror Christer har precis vart på besök, jätte kul att träffa de, det var ett tag sen!
Christer bor och jobbar i England, som många av er kanske vet praoade jag ju hos honom när jag gick i nian. Och idag har vi diskuterat pluggerier i England och England överhuvudtaget. Och då fick jag värsta måste-plugga-utomlands-humöret eller vad man nu ska kalla det för något. Dock inte i England. Utan i Skottland. Jag har mer eller mindre kommit fram till (om det bara är i stundens hetta får vi ju se) att jag vill plugga fotografi. Ett universitet i Edinburgh har en tre-årig kurs som heter Photography and Film, där man de första två åren får en allmän utbildning inom båda områdena och sen får man specifisera sig inom ett utav de. Jag har tänkt att jag kanske vill plugga fotografi, och det känns kanske som att jag borde ha gjort något sådant nu på gymnasiet, men jag är nöjd med där jag är. Egentligen borde jag ju dock vilja flytta till Tyskland och plugga något sådant, men ja. Åh. Jag vill gå ut skolan, spendera ett år i Tyskland och sedan plugga i Edinburgh. Nu. Nu.

Dreams are given to you to be fulfilled *~

Flowers


Sitter med mamma, mormor och min morbror och mamma kommenterade en kruka med påskliljor.

Mamma: Jag tog in den för två dagar sedan, och så fort den kommer in i värmen så bara...
Samtidigt:
Jag: Poff
Mamma: Pjonk
Morbror: Fuff


Mormor och mamma

The best of you


Jag försöker blogga från mobilen, har ingen aning om det fungerar xD Orkar inte skicka sms som man ska göra utan jag försöker prompt göra det via internet... Jag är omöjlig ibland, försöker göra det jag vet att jag inte kan egentligen, haha. Godnatt!
update: Jag har överlistat vad-denna-nu-kallas, jag är såååå clever...!

You take the breath right out of me





Butterflies in the skyes


Har vart kattvakt åt Torres denna vecka, så nu när jag skulle gå bort och mata honom passade jag på att ta med kameran! Här är några utav bilderna :)
Vååååår<3
Godnatt

Happiness


Jag är glad. Okej, är trött och har ont i ryggen, men ja xD Haha. Jag kommer jobba imorgon också, därför är jag glad! Vi hade fler uppgifter som vi kan göra, awesomeness. Lönen fås ju dock i maj, så får vänta lite med att köpa det jag hade tänkt köpa för pengarna x] Dock kommer det inte påverka köpandet av Foo Fighters biljetter.
Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på tv, vilket jag tror att jag kommer göra resten av kvällen xD Fast ska i och för sig även jobba lite på en låt ^^
Ciao!

There goes my hero


Foo Fighters - My Hero<3
Jag har bestämt mig för att gå på Foo Fighters i sommar! Så fort jag får pengar igen ska biljetter beställas :) Kommer då gå med Gabbi, och det kommer nog bli asum!

Anyways

Jag är trött. Har inget annat att säga om hur jag mår haha xD Att gå upp halv 6 är väl inte direkt en höjdare, men ja, jag ska väl inte klaga. Idag när jag jobbade kom jag på att dessa två dagar få ha ett varsit tema: igår var "tömma-flaskor-på-innehåll-och-slänga-i-en-soptunna-dagen" medan idag var "ta-bort-etiketter-från-flaskor-hälla-ut-dess-innehåll-och-spara-flaska-och-kork-separat-dagen" + lite dans... hahah. Om vi säger såhär - Jag + Vicci + Rastlöshet = Sno Ollos iphone och filma oss själva när vi gör massa... moves? Inte en så vacker syn kanske, men lite... hm... rolig? Inte vet jag. Jag skrattade åt det i alla fall. I och för sig skulle jag nog skrattat åt vad som helst vid den tidpunkten. Men som sagt, skrattade gjorde jag allt!

Imorgon väntar en ny dag av tidig uppgång och jobb. Dock är det inte alls säkert att jag kommer jobba på torsdag också, vi var för snabba och fick för mycket gjort i måndags så det kommer typ inte finnas någonting kvar att göra då. För det är bara så länge vi har någonting att göra som vi får betalt. Suck. Vi kommer "förlora" 550 svenska rikstaler pga av det, men aja. Jag överlever väl ändå. Pengar till Foo Fighters kommer jag ju ha ändå ;)

Dags för mig att börja göra mig iordning för sängen.
Godnatt!

Kunde inte bestämma mig för vilken av bilderna jag gillade bäst, så slänge ihop ett collage - texten är från Paramores "Looking Up", hade glömt bort hur grym den låten är! Shame on me...

When time passes by quickly, there are things undone


Hejsan!

Nu sitter jag ner och tar det lugnt för första gången sen halv 7 imorse XD
Här kommer förklaring på vad det är jag gör så tidigt på morgonen - jag har nämligen fått ett litet fyra-dagars-jobb. Rebecka frågade mig för någon månad sen om jag var intresserad av ett jobb på påsklovet, och såklart var jag det. Stället heter SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet) och det jag och tre kompisar till gör är att tömma små och stora flaskor på vatten som innehåller lite saltsyra. Det vattnet är prover från olika sjöar och sånt. Ja. Det är väl typ det xD Haha.

För pengarna jag får har jag bestämt mig för att köpa biljetter till Foo Fighters, om de kommer finnas kvar när jag får pengarna, jag håller båda tummarna. De är awesome!

Nu ska jag gå och lägga mig, så att jag är lite utvilad imorgon i alla fall :P
Godnatt

Stockholm


Fina flickorna.
Alex och Gabbi med sina bebisar ;)
Fina Lisen och grym gitarrist!
Träffade Becca och Andy och gick och fikade - urmysigt!
Jag och Tilda bjussar på denna... fler konstiga bilder på oss finns på FB hahah xD Och ännu fler på min dator... trötta = inte bra ;)
Och avslutningsvis - en bild på fina Tildas öga!
Fler bilder finns dock på FB, ska nämligen upp och jobba tiiiidigt imorgon (mer om det i ett inlägg imorgon eftermiddag) så dessa var alla jag hann ladda upp nu!
Godnatt

Old old old camera


Coolish eller vaddå liksom? And it is aaaaall mine<3

Sunday


Övning i bunkern.
Och David var... glad ;)

'Til the world ends


Trodde aldrig att jag skulle tycka om Britney Spears... i och för sig kanske gilla är lite överdrivet, men hon har ju sina bright moments. Ibland i alla fall, haha.
Men anyways

HEJ på er

Känner att bloggen fallit bort de senaste dagarna, av bra skäl, men ändå. Känner att detta kommer bli ett deppigt inlägg återigen, eller ja det beror ju helt på hur man ser på det jag kommer skriva. (Och där har jag gjort det igen, snackat konstigt så att man tror att jag ska skriva värsta hemska saken. Hm.)
Dessa veckor efter jag fick veta att Bosse gått bort har vart lite blandade. Det var först efter begravningen jag kunde tänka på honom och le. Man har liksom hunnit processera det och kunnat ta farväl. Så jag mår mycket bättre nu. Och egentligen så... anledningen till att jag inte skrev det när det hände, och anledningen till att jag kanske inte hade tänkt att berätta för alla, var att jag inte ville att det skulle bli en sån big deal. Liksom, att alla liksom tycker synd om en. Förstår ni vad jag menar? Det är nu jag inser att människor bryr sig om varandra. Okej, det lät bryskt, men ja ni förstår nog vad jag menar. Folk tänker på en. Folk tycker synd om en. Och det är först när man känner att man bara vill släppa det som hänt som alla kommer och påminner en. Och det är då man kanske inser att man själv gör det som alla andra gör. Känner att jag inte kommer någonstans här alls. Och jag vill ju inte säga till alla att "Sluta bry er! Jag vill inte tänka på det." För att jag vet att jag skulle bry mig. Jag skulle fråga hur det mårs. Jag skulle göra allt som alla andra gör eller kommer att göra eller what ever liksom.

Jag har ingen aning om vart jag vill kommer med detta inlägg, haha. Men ja. Ville väl bara säga att jag mår bra. Jag mår bra. Jag mår bra. Jag är glad igen.

Ja, här sitter då som ni förstår en ganska förvirrad liten Sara, haha. Hoppas att, ja, de som läste igenom, inte har läst sig in i fördärvet. Hm. Jag ska nog sluta skriva nu. Och sjunga eller nåt. Nånting sånt.

Kram på er! Och er normala bloggerska ska tillbaka... snart. Snart. Hur jag nu är när jag är normal, haha.

Drained


Känner mig ganska... uttömd. Uttömd på allt. Det är riktigt utmattande att gå igenom olika känslor. Just nu befinner jag mig fortfarande i Valdemarsvik och kommer åka hem imorgon. Vet inte varför jag ens uppdaterar bloggen, haha. Känns bara deppigt, eller vad säger ni?
Snart blir det sömn som geller, tack och lov ^^
Godnatt!


In the car



Old today's outfit


Godnatt *~

Pictures in the night







Like a shadow in the night


Goddag!
Jag ursäktar mitt uteblivande av inlägg med att jag spenderat hela dagen i sthlm :D Först var vi på riksdagen med klassen, sedan träffade jag Becca och Andy och fikade och när de skulle gå letade jag upp Tilda och Lisa som slösat pengar på shopping ;) Om jag hade haft pengar hade jag antagligen gjort detsamma xD Haha.
Tog lite mer än 200 bilder, ska välja ut de bästa och lägga ut senare, dock inte ikväll. Tror jag. Orkar inte, haha xD
Imorgon är det pappas födelsedag! Dock blir det en stark kontrast till det vi ska göra. Min farfar gick bort för några veckor sen (ni kanske kommer ihåg när jag inte orkade uppdatera bloggen? det var bla därför) så vi ska ner till Valdemarsvik för begravning.
Nu ska jag titta vidare på tv, uppdaterar igen lördag kväll eller söndag förmiddag.
Ciao!

Photomania


Fler bilder kommer senare! Godnatt

I'm going away for a whil, but I'll be back


Tjoflöjt människor
Sitter här med det som vanligtvis kallas - huvudvärk.
Dagen har dock vart ganska underbar. Eller ja. Mer underbar än jobbig i alla fall. På grund av att vi bara var 5 pers på tyskan idag tittade vi bara på Türkisch für Anfänger, som är en tysk serie, väldigt bra faktiskt även fast den kan var lite väl överdriven xD Efter det var det (för en gångs skull) en hyffsat bra historia lektion. Vi fick se redigt gamla böcker inne i rektorsrummet och sedan diskuterade vi två bilder, varav den ena hade lite modern touch vilket gjorde lektion mer intressant. Franska revolutionen kan kasta sig utför ett stup eller något!
Idrottsprovet efteråt gick även prima!
Mamma ropar och maten är klar - dags att kila.
CIAO

Just to get a feeling


How can you feel this and still not believe?
Jag fick bara en väldigt stark lust att titta på A walk to remember... önskar jag kommit på det liiiite tidigare bara. Men åh. Bara sitta där. Och gråta. Men inget såntdär sorgligt gråt. Vackert gråt. Om nu det kan existera? Jag kan inte riktigt sätta ord på mina känslor. Men jag bara. Fick en känsla. Titta-på-film-och-gråta-vackra-tårar känsla. And I don't want it to go away. Hm.
Ja. Godnatt! And I am fine, nothing is wrong, I just got that feeling. U know?

Missing the feeling of being in love. Or do I?

Whatever happened to the thing called us?


Just because I felt like it

But it's okay - there's always another day


Paramore - Another Day<3
(känner att det var aaaaaalldeles för länge sedan jag skrev en paramore låt sådär)

Goddag mina vackra vänner! Hoppas allt är bra med er?

Själv är det (nästan) prima! Sitter och försöker plugga fysiologi (därav nästan) som vi har prov på imorgon. Det går framåt i alla fall, snart sammanfattat det som kan sammanfattas. Och sen är det ju ganska lugnande att provet består av 21 stycken 1-X-2 frågor! Halleluja säger jag bara, haha xD

Dags för mig att återgå till puls och vener och alveoler...
Ciao!

Where you are, I want to be


Har hållt på att "droga" denna de senaste dagarna... så underbar!
Katy B - Broken Record


How can I look at this and want someting else?


Ibland, precis efter att man pressar ur sig något, vet man exakt vad man vill göra. Hur kan jag vilja klippa av mitt hår? Det börjar ju bli lååååååångt... (lovar, inget mer hårsnack på bloggen framöver, känns som att jag snart kommer ha skrivit ett varsit inlägg om varenda hårlängd i världen)

To drive off in the night with a ghostdriver


You do not want a ticet into my brain at the moment. (detta är bara blaska som inte behöver läsas igenom egentligen) Inte om du inte har en perfekt lösning på mitt hårdilemma! xD Haha. Jag har seriösa problem alltså (ännu en gång), vet inte om jag ska klippa av allt igen och börja om, så att jag liksom får en frisry och inte ett mellanting som jag har just nu. Så.... om jag skulle klippa mig skulle det bli antingen toppa, klippa lika kort som min kortaste etapp i håret (har kommit fram till att jag hatar etapper) eller klippa bara lite längre än min lugg är nu = koooort igen. Och om jag toppar räknar jag med att spara ut mitt hår långt igen. Men vet inte om jag känner för att få långt hår igen. Försökte "rädda" mig själv från tankarna om kort hår genom att ändra min bena till lite mer sne, men ja, vet inte om det har hjälpt just de tankarna. Det har nog bara förstärkt mitt gillande för mittbena. Tror jag. Hm. Ska ge den "nya" benan några dagars chans att glänsa i alla fall, se om jag vänjer mig. Eller ja. Hm. Finfin monolog jag för här, eller hur? ;)
Men ja...
Nu ska jag förhöra LukasPukas på franska, sen blir det nog läsning och sömn på schemat efteråt.
CIAO

Såhär fint har vi det just nu, i mitt inte så rymliga rum ;)

I'm off to bed


Helt onödig update? Japp.
Godnatt människor!

Snart pensioneras min kära gamla tegelsten till mobil - ska få en xperia x10 mini pro nu i veckan, wunderschön!

In a time of boredom


Kan inte bestämma mig för vilken av dessa jag tycker bäst om... hm




Wishes


Sitter och tänker på ballet... vet inte varför. Bara fick den där känslan av att jag vill kunna dansa ballet. Kunna röra sig graciöst.
Bild från google...

Blessed with lovely friends


Här kommer några bilder från igår, tog dock mer kort på popcorn än folk XD Haha, Ollo hade en cool popcornmaskin...
Fina flickorna<3
<3

Britt Nicole - Walk On The Water



Your current weight is...


Sitter och kollar på Biggest Loser med bror min. Tar en liten mjukstart nu på morgonen innan jag ska sätta igång med plugget.
Igår kväll sågs det massa film xD Vi såg Min låtsas fru, I am muber four och Tron Legacy. Det som var lite kul dock var att Min låtsas fru var med både dålig kvalité och utan text, medan Tron, som var bra kvalite och med text, var den vi såg sist som alla somnade till xD Jag var trött när jag kom till Ollo, men jag var den som var piggast när vi åkte hem, haha xD Några få bilder kommer senare.

Nu är det frukostdags, ciao

Believe in the gift a friend


Dags för mig att göra iordning mig kanske - ska vara utanför dörren om 25 minuter, och jag sitter fortfarande i pyjamas! xD Haha.
Ha en bra kväll folk, ciao

Katten<3 (yes, it's his name ;))

Marian Keyes "En förtjusande man"




Baksidan av boken:

Alla minns var de befann sig när de fick veta att Paddy de Courcy skulle gifta sig. Men för fyra kvinnor har nyheten om den karismatiske politikern särskild betydelse...
Stylisten Lola har alla anledning att vara intresserad av vem Paddy ska gifta sig med - för även om hon är hans flickvän är hon definitivt inte den blivande bruden.
Journalisten Grace följer efter henne till den idylliska småstaden eftersom hon har bestämt sig för att gräva fram den sanna historien om de Courcys förlovning. Grace kände Paddy för länge sedan, varför kan hon inte glömma honom?
Graces syster, Marnie, skulle kanske kunna kasta ljus över historien men hon är alltför upptagen med att hålla ihop sitt perfekta liv - men är det så perfekt?
Och hur är det egentligen med den blivande Mrs de Courcy? Alicia är fast besluten att bli den perfekta politikerhustrun. Men känner hon verkligen den riktiga Paddy de Courcy?
Fyra kvinnor. En vansinnigt förtjusande man. En mörk hemlighet som binder dem samman.


På baksidan av boken står det "Drottningen av chicklit är tillbaka med en ny gjuten succé." och jag kan inte annat än hålla med! Det första jag dock reagerade negativt när jag öppnade boken var att den "första delen" av boken var skriven på ett lite annorlunda sätt. Det var liksom inte bara en mening som, ja, var normal. Det var mer: "Uppe med tuppen. Nya friska tag. Möte med Nkechi på kontoret. Nkechi sen som vanligt." Styckena var även markerade med tider och dagar. Men efter ett tag när jag väl kom in i det kunde det inte ha vart skrivet på ett bättre sätt!
Hon skriver boken från fyra olika perspektiv (Lola, Grace, Marnie och Alicia) och alla de har hon gestatlat med olika skrivsätt. Den med tider och dagar är Lola, Grace är i förstaperson, Marnie och Alicia i tredjeperson. Det tyckte jag var väldigt bra, man kunde liksom skilja på de och de fick alla lite olika karaktärdrag som de inte skulle kunnat få om hon hade skrivit på samma sätt genom hela boken.

Det finns så mycket mer jag skulle kunna skriva, men då skulle jag hålla på i evigheter! Och min hjärna orkar inte tänka, haha.

Men ja, läs denna bok! Den kanske är lite mer tjej bok än kill bok, men den är så läsvärd! Den är ganska tjock, men när man väl kommer in i den går det fort att beta sig igenom.

Känner mig väldigt generös, men måste ge denna full pott också
Betyg: 5/5

While I still were up to it...


Nu har jag även gjort om i menyn under headern xD När jag ändå höll på liksom :P Jag har ändrat så att de små bilderna bredvid orden kommer fram när man drar musen över de, och samma sak på de som kommer ut under "bilder" och "berättelser" :D Jag är nöjd, vet dock inte om någon brukar använda den menyn, men ändå xD Skönt att ha lite "nya" saker på bloggen, orkar inte göra om hela designen, men små saker kan oftast bara bli lite fräshare :)
~
What do you think?

I've gotten a new BlogLovin button!


Har gjort om den tråkiga "Följ Bloggen", som finns över antalet prenumeranter, till något lite finare! :)

I better start getting better


Fortfarande lite krasslig :/ Men gårdagen var awesome! Eller i och för sig, dagen i skolan kändes jääääätte lång. Vi hade en lektion från halv nio till tio (den sista naturkunskapslektionen på tre veckor för min del) sedan filmade vi med de fem från våran klass som har tyska i ungefär en timme. Sen gjorde vi typ ingenting i 2 timmar efter vi ätit lunch xD Jag och Alex stannade kvar inne och skulle plugga, men vi blev både avbrutna av brandalarm och Alex kompis Josef ;) Fast läxan ska inte vara gjord förrän på onsdag, så det är ingen fara x] Sedan väntade en effektiv engelska lektion, for once, och sedan fika på mentorstiden :D Hm, ja. Nu känner jag att. Någonting. Haha. Hm. Nevermind.

Ikväll blir det filmkväll hemma hos Ollo med trevliga människor!

Dags för frukost, ska kanske ut och fota en sväng senare, vi får se :)

Ciao

Fallen in love with Death Cab for Cutie again


Åhhh, hade glömt hur underbara de var, tills jag såg denna musikvideo (som förövrigt bara är filmad på en tagning, coolisch!):



Här kommer några fler låtar från de som jag ääälskar:

Grapevine Fires


No Sunlight


The Ice Was Getting Thinner


Talking Birds

All that I needed was you


TJolahopp!
Idag blir det bara för mig att palla mig iväg till skolan, dock känner jag mig inte riktigt vad man kan kalla frisk eller pigg... xD Men pga labb nu på morgonen, filmning på tyskan och planering av presentation på engelskan (har en känsla av att jag skrivit det innan, men skit samma ^^) så måste jag gå iväg, det kan jag inte missa. Sen har jag märkt att det är när jag väl pratar som jag börjar hosta, och det känns ju inte så jätte lyckat, haha xD
Nu ska jag packa väskan, ha det bra!
Ciao

Ge mig sommar, nu tack!

Blue Foundation





Caugh


Alltså, det är allt annat än kul att vara sjuk... Sitter bara och hostar, det är hemskt! Och imorgon måste jag vara frisk, vi ska filma på tyskan och det får jag bara inte missa. Sen ska vi även planera en presentation på engelskan. Så ja... Jag måste vara frisk imorgon, annar blir jag lite pissed off... xD
Nu ska jag hosta vidare och läsa min engelska bok, ha en bra dag!
Ciao


My sixth entry today


Hahah förlåt för många inlägg, men ja... har man saker att lägga upp så har man! Ville väl helt enkelt säga godnatt med detta inlägg, och så kommer jag spendera dagen hemma imorgon... ville inte gå runt och hosta på folk! xD Nu är det dags för mig att sova, sussa sött ni små sötsaker när ni väl knyter er!
Ciao


One of the reasons I look up to Hayley


Några av er (väldigt få, vad vet jag xD) vet kanske att Hayley Williams kommer vara på omslaget av tidningen Cosmopolitan i maj-utlagan. Hon har nu skrivit lite om vad hon tyckte om allt, och hon slår ett slag för att alla inte kan vara perfekta och att tidningar inte ska säga åt oss hur vi ska se ut! Jag kommer inte lägga in det hon sa i detta inlägg, utan ni får läsa det på min bildagbok istället! Inlägget skulle bli så långt annars och vise versa.
Länk: Texten

Wow


Becca la upp denna på sin blogg, och jag bara var tvungen att lägga upp den! Den här snubben är helt otrolig xD

Young and lost


Här kommer en liten försmak på min lilla text - om du vill läsa hela, tryck på länken underst i inlägget!

Jag sprang nedför den till synes lugna gatan med en fart jag sällan brukade kunna uppehålla i mer än fem minuter. Men denna gång var jag tvungen att hålla samma takt, inte stanna av som jag gjort så många gånger förut. Jag sprang för mitt liv. Eller nej, jag sprang inte bara för mitt eget liv utan även min familjs. Vilken familj jag nu tillhörde. Det hade jag diskuterat med mig själv hela den här eftermiddagen. Var hörde jag egentligen hemma?
Jag slängde mitt huvud till höger och såg en arm komma flygande emot mig med knuten näve. Jag hann knappt blinka innan...

When you don't feel like doing anything


Jag märker att när inget går som JAG vill att det ska gå känner jag inte för att göra någonting xD Jag har vart helt wind up med tankar över varför min blogg är helt konstig (för vissa) men jag kan inte komma på felet. Och då började jag tänka i banorna "Ska jag göra en ny blogg? Nej för det orkar jag inte" Och därav anledningen till att jag inte skrivit något, för jag har tänkt "What's the point." Hmmm... Denna känsla kan ju dock vara lite kopplad till att jag är sjuk, men ja xD Gick hem efter en lektion, jag tycks ha blivit lite smittad av pappa min, har nämligen börjat hosta :/ Men men... får se hur jag mår imorgon, jag vill gå iväg till skolan, det är så sjukt tråkigt hemma!
Nu ska jag först lägga ut texten jag snackade om igår, sen blir det läsning och plugg!
Ciao

Is it just mine or can I relax?


Är det bara jag som när jag går in på min blogg inte ser varken bakgrund, header eller bilderna i sidmenyn...? Börjar få lite smått panik här...

Out in the forest


Har vart ute och fotat för första gången på... jag vet inte hur länge xD Härligt var det i alla fall, och man förlorar totalt track off time... åh vad jag saknat det!
Här är resultatet ;D










Godnatt sötnosar!

I find myself in happiness


Här sitter en trött mupp... trots att jag slutade halv elva är jag helt slut! Nu sitter jag vid datorn bara för att jag inte orkar läsa historia läxan... än. Snart så. Väldigt snart. Hm. Ja. Obetydliga ord var det ja!
Jag ska lägga ut en text senare! Vi hade ju "nationella" i svenska och då valde jag att skriva en berättelse, så den kommer nog ut här, var ganska nöjd med den xD Det var inte ett riktigt nationellt, antagligen därför som jag kunde skriva lite mer off topic. Hm. Ja. Obetydliga ord var det ja.
CIAO

Hats and undercover rats


Hojt!
Denna dag har vart braaa... Har vart väldigt trött men väldigt glad, på samma gång! Det kan ibland inte vara bra dock, rasten på historia lektionen... Om vi säger såhär: Jag var inte riktigt mig själv! xD Eller rättare sagt, tröttheten lockade fram den weirdaste sidan av mig själv, hehe.
Nu ska jag läsa lite, sedan sova och imorgon väntar Svenska "Nationella", vilket innebär 4 timmar skrivning (om man behöver) sen SLUT! Underbara dagar dessa två. Har bara gett mig mer tid att plugga... fast tog dock inte vara på den tiden idag ;)
Nu ska jag sluta pladdra, jag menar, jag förstår inte varför folk läser min blogg! Jag skriver ju om de mest ointressantaste sakerna ever. Eller? xD Börjar kännas som det. Jag ska ha, ja det ska jag, orkar inte beskriva, men ja det ska jag ha. Hm.
Ciao

From school to make-up model


Våran sista lektion, idrott, blev inställd idag så jag slutade klockan ett! Jag, Yasna, Alex och Gabbi slog följe mot stan och vi gick en annan väg än den jag hade tänkt att ta. Sedan när vi gick förbi Hair Team komdet ut en tjej och frågade om någon utav oss kunde vara make-up modell, då hennes inte hade kommit. Tillslut blev det jag som gick in genom dörrarna, gick ned för trappan och satte mig i en stol och blev sminkad! Det avr faktiskt ganska kul, men det var nog det sista jag skulle tänka på att någonsin få göra xD Kände mig ganska "bortskämd"... ^^Sofia (som sminkade mig) var väldans snäll och även duktig! De var en grupp kvinnor som hade gått en kurs på fem dagar, då idag var det sista och de bedömdes. Kände mig väldigt tafatt bland de andra som blev sminkade, jag var den yngsta där x]
Nu ska jag snart käka lite och sen blir det läsning! Ni får ha det bra folks.
Här är bilder på min skinkning, dock hittade jag ingen super duper bra inställning på min kamera, så bilderna ger inte sminkningen någon rättvisa, men ändå!


I want you to want me


Efter att ha sett 10 orsaker att hata dig för jag-vet-inte-vilken-gång-i-ordningen (såg den maaassor gånger med Olivia för x antal år sen...) har jag börjat lyssna på låten som är med i slutet. Den är awesome, haha :D Dock finns inte filmversionen (av Letters To Cleo) på spotify, så jag lyssnar på en annan version, men den är lika bra ;D Aja, nu ska jag sluta skriva och ge er en video med låten i filmen, för den som jag lyssnar på finns inte på youtube XD 

Letters to Cleo - I want you to want me

Imagine what you could miss...



Colorful


Tänkte att en bild skulle få stå för dagen! (Trodde jag inte skulle skriva nåt mer, men ja... titta längre ner så får ni se!)
Marinblå converse (Nilson shoes, eller wherever)
+
Mörkila tights (Cubus, väldigt bekväma!)
+
Svart klänning (H&M, gammal som gatan...)
+
Ljuslila tunika (Lindex, nytt favvo plagg, nr2)
+
Beige långärmad kofta (Lindex, nytt favvo plagg, nr1)
+
(Senaps?)gul/beige (fake) skinnjacka (NewYorker, köpt förförra säsongen eller nåt)
+
Färglad sjal (H&M, tack Becca!)
+
(Obestämd färg) väska (Tack mormor!)
=
FÄRGBOMB, hihi
(Kjolen som syns uppe till vänster blev förresten inköpt, kände mig glad och barnslig idag och är nu även 75 kronor fattigare, men jag kunde vart 249 kronor fattigare so I am as happy as I ever could be! Wiho)
Bara för att jag började skriva fortsatte jag och jag skriver fortfarande.... JAG ÄR GLAD!
Och nu väntar mer plugg...
PUSS

You are your own secret weapon



And so...


...everything was all over the place...
...and I were dropping hats for a living...

I can read the future in your eyes


Godmorgon människor
Som ni kanske märker har jag mer eller mindre återgått till mina engelska rubriker xD Det kändes bara rätt, haha :) Dagen kommer gå åt till plugg, mestadels. Eller ja, jag ska försöka vara duktig xD Hahah, jag brukar väldigt sällan plugga på lördagar, det är liksom den enda dag i veckan jag tänker är "läxfri". Men det drabbar ofta även söndagar, så om jag inte pluggar idag kommer jag sitta ihjälstressad imorgon. Naturkunskaps prov på måndag nämligen, det första som händer den dagen x] Och på grund av för litet klassrum kommer vi skriva provet i Aulan, och då känns det genast mer seriöst :P
Nu ska jag dock fortsätta slappa lite vid datorn, jag vaknade ju trots allt bara för en halvtimme sen!
Ciao


Goodnight oh dear



Andru Donalds - And I Feel


Känner att jag lägger upp många länkar... xD Men denna låt är bara alldeles för fin för att inte visas för världen! Älskar gitarren i början...
Jag har hört den i den tyska filmen "Barfuss", underbar film alltså.


+ en annan av samma artist:


Songs that make me happy


Counting Crows - Accidentally In Love

Smash Mouth - All Star


Smash Mouth - I'm A Believer

Two Door Cinema Club - I Can Talk


Franz Ferdinand - Take Me Out


Radiohead - 15 Steps


Cee-Lo Green - What Part Of Forever

Enjoy ;)

I can't believe I just read that....


PARAMORE kommer till Sverige i sommar, jag döööööööööör
Literally crying my eyes out....

You tell me I can't do it and well... just watch me


Hemma igen efter en helt awesome dag! Jag har spenderat mer tid på att titta på film än jag spenderade tid i skolan xD På grund av inställd tyska kunde vi tyska elever förhandla oss till att inte behöva gå på engelska lektionen. Så istället för att ha två timmars hål åkte jag och Lisa hem till henne och kollade först på Mamma Mia och sen 10 orsaker att hata dig - den sistnämna är nostalgi på hööög nivå, som jag skrev om det där klippet jag la upp förut (som alltså är från filmen) och nu ska jag titta klart på den, hade halva kvar när vi var tvunga att sticka in till stan igen.
Jag säger bara ett ord om I Am Number Four... awesome! Den avr verkligen bra, överträffade helt klart mina förväntningar, så det var ganska underbart, haha :) Nu ska jag bara läsa boken, eller jag är inte så säker på om jag vill det. Vill inte att filmen ska bli dålig xD Men ja... gå och se den om ni inte gjort det, det är SÅ värt det! Var dock mer action än jag trodde det skulle vara, trodde den skulle vara lite mer... ja, flickig xD But I was sooo wrong. Men ja. Den var awesome.

I'll see you around sweethearts! Ciao

Can't take my eyes off you


Åhhhh, nostalgi på hög nivå säger jag bara...
10 orsaker att hata dig


You could have been number one


Muse<3

Uno


Undisclosed Desires


Starlight

...go through all this pain, take a bullet straight through my brain


Jag har fått Bruno Mars "Grenade" på hjärnan... xD Fin låt att vakna upp med :)

Jag tänkte slänga ut en liten fråga - tycker ni att min text i inläggen är för stor? :P Jag märkte häromdan att jag kanske tyckte det, men ni läsare, vad tycker ni? :)
~