Everybody tries their best


Satt och jobbade på denna i typ 3 timmar igår :P Snacka om att ha tråkigt... :P Här är min version av en "Na'vi" :) :





I've burned every bridge I ever built when you were here


Måste lägga ut dessa awesome live uppträdanden av mitt favorit band - PARAMORE<3
Dessa är några gamla favoriter:

Misery Bussines<3


That's What You Get<3


Emergency<3


Och några nyare:

Careful<3


Turn It Off<3


Looking Up<3


(Lite dåligt ljud på de sista :/ )

Älskar dessa låtar, ni får hata de, men hoppas ni gillar de också ;D


I'd never given much thought to how I would die


Though I've had reason enough for the last few months.
But even if I had, I would not not imagined it like this.
...
Surely it was a good way to die.
In the place of someone else, someone I loved
(Förord till Twilight)

-*~*-

It felt like I was trapped in one of thoose nightmares.
Where you have to run. Run til' your lungs burst.
(Förord till New Moon)


-*~*-

~ And so the lion fell in love with the lamb.

~ What a stupid lamb

~ What a sick and masochistic lion
(Mitt i Twilight)

-*~*-

Lite Twilight citat som jag tycker om bara ^^

Hejsan Hoppsan (:

Min vecka har gått väldigt fort :O Men den har vart bra :) Opererade min tå i fredags :D Kommer bli riktigt sur om den blir dålig igen x] Men har inte så ont i alla fall :D Var hemma hela fredagen. Idag var jag på orkester och sen åkte jag med pappa och Lukas till Lukas match (: Fotbollsbilder ligger uppe på min bdb (: Nu ska jag läsa ut "Harry Potter och Halvblodsprinsen" innan jag lägger mig (: Imorgon ska jag plugga på biologi provet och bara slappna av hemma :) Vi ses




Time to make some noise


Måste lägga upp dessa låtar (:

Lifehouse - Halfway Gone <3


Lifehouse - You and Me <3


Daughtry - Life After You <3


Cheryl Cole - Fight For This Love <3


Salem Al Fakir - Keep On Walking <3


Paramore - Decode (Acoustic) <3
Hennes röst är bra även fast hon är sjuk (:


Take a chance today, tomorrow could be one day to late


Tjolahopp

Grrrr... Jag är så ledsen att jag är så dålig på att uppdatera! Och jag SKA lägga ut en till del av Kate! Jag lovar, slå mig om jag bryter löftet ;) Haft en helt okej vecka, förutom att jag har fått en dänga av förkylning -.- Hatar det!
På fredag ska jag operera min tå :D Ska äntligen bli av med mitt nageltrång (: Jag ska äta antibiotika tills dess, 1 tablett, 3 ggr om dagen plus så har jag tagit 3 ipren idag x] Fast det är skönt med tabletter, man behöver liksom inte göra något mer än att svälja dem :P
Ikväll var jag på tjej grupp, det var... fnittrigt x] Efteråt kom jag till min glädje på att jag har sovmorgon imorgon :D
Nu ska jag ge mig in i Hogwarts värld i Harry Potter och Halvblodsprinsen (: Vi ses


Talk You Down - The Script


Älskar denna låt!<3



Early morning, writing in the sunshine...


Godmorgon (:

Har haft en lugn helg med mycket att tänka på. ^^ Nu är det en ny vecka, den börjar med att få halv studiedag idag :D Men nu ska jag göra mig i ordning, bussen går om en halvtimme, puss :*


Music is a bridge between heaven and earth


Hej hopp folket (:

Förlåt! Jag har inte haft tid att skriva nåt här, förlåt att det blir så långt mellan inläggen. Jag hoppas ni fortfarande kollar in här iaf (: I alla fall... Hade en rolig fredag och lördag med Esther :D:D Igår kväll såg familjen först på filmen "Bäst of Dag-Otto" hahahahah, bäst!! XD Sen kollade jag på röstningen i melodifestivalen, det var verkligen INTE rätt låt som vann!? :O Förra året blev det också helt fel, vad tänker sveriges invånare med? Tycker samma som Esther; "SVERIGE KAN JU ALDRIG RÖSTA RÄTT :o Alla jag har pratat tycker inte om anna, jag vill veta vilka idioter det är som sitter och röstar på det sämsta bidraget. Vad pinsamt det kommer bli på Eurovision :o"
Aja... Vi kommer väl aldrig vinna nåt eurovision, om det fortsätter såhär x] Egentligen bryr jag mig inte så mycket om det, men ändå ^^ Aja, nu ska jag äta frukost, cya (:



I'm falling apart, barely breathing, with a broken heart


Tjolahopp

Rubriken är från låten längst ned i detta inlägg, älskar! Aja. jag har precis kommit hem från skolan och ätit mina kära nudlar ;). Snart ska jag spela lite piano, sen gitarr men innan det blir det lite tyska plugg. (:

Broken - Lifehouse<3




The word "Schhh" is the same in every language ;)


Godmorgon

Sitter och tittar ut genom fönstret till en fin, solig morgon. :D Ska snart äta ägg macka med oboy, efter jag skrivit klart här rättare sagt. Denna vecka har varit bra, gått väldigt fort måste jag säga. :O Gårdagens kväll var härlig. (: Idag ska jag nog vara hemma, jag kanske ska på innebandy  match halv 7, men när jag tänkter efter är det inte så stor chans att jag gör det. Men vi får se. :) Nej, nu kurrar min mage, så cya! :)


So long I was so in love with you, so I thought


Hejsan människor

Ja, som ni märker har jag inte blivit bättre på punkten att skriva oftare. ^^ Ledsen för det! Men här kommer en liten uppdatering. I helgen var jag på fyrishov med Robin, Julia och mamma. Det var ganska kul (: På söndagen blev det ingen möte utan tog det lugnt hemma med läxor. Måndagen, skola och Viccis födelsedag :D<3 Tisdagen var normal skoldag och idag med. (Väldigt intressant...) Nu ska jag plugga kemi och sen läsa Harry Potter and the order of the phoenix, har bara 250 sidor kvar. ;)