I'm no superhuman but I do know I'm not born to break


Hojt på alla!

Om en och en halv timme sitter jag i en bil på väg till Arlanda. Flyget lyfter tio över ett. :)
Nu på morgonen har jag haft en seg och mysig frukost med bror. Baguette, mums! Min andra bror kom in till mig imorse och sa "Måste du åka!?" Han är så gullig. Han brukar inte vara så kramgo men imorse fick jag hela TVÅ kramar. :O Jag får ta och åka utomlands lite oftare. :P
Men i alla fall, nu ska jag packa färdigt mitt handbagage. Jag brukar alltid, och då menar jag ALLTID glömma att packa ner mina tandborstar (ja jag har flera, tandställning vettni. ;) Men snart ryker den. :D) men denna gång har jag inte glömt packa ner de, ett mirakel? Nästan. xD

So Long
Zarah


Bild;
Tagen av: mig
Redigerad av: mig


The laughter is the shortest way between two people


Dagen har varit skön, bättre ska det bli

Orientering i skolan idag, jag sprang med Rebecka B. Vi fick en ganska hyffsad tid. :) Sen gick jag på stan med min moder, köpte en snygg tjock tröja och ett vanligt, tråkigt svart linne. Gick på Subway med en gammal vän också! Om jag nu kan kalla henne en "gammal" vän, jag har ju inte så jätte många år på nacken. Men det var trevlig värre!
Sen nu när jag kom hem fick jag äta mina efterlängtade fiskbullar! Åh, va jag älskar de. :)
Imorgon åker lilla jag till Tyskland, har fortfarande inte förstått det. :P  Det kommer nog bli jätte roligt! Kommer hem igen på onsdag förmiddag.
Nu ska jag packa färdigt och läsa bok.

So Long
Zarah

Bild;
Tagen av: mig
Redigerad av: mig


Who are you, when the sun goes down?


Hej alla människor där ute!

Tänkte bara säga att jag gjort en ny blogg, alltså denna. Klockan är mycket och jag har skola imorgon så jag kan inte skriva så mycket mer än detta!

So long
Zarah Martinus

Välkommen till min nya blogg!


Här kommer väl jag skriva lite om mina vanliga, tråkiga dagar. ^^

 

So Long

Zarah