Vattendroppar



KATTE


Vinnare av Kampen 2012, wiho! Inte min förtjänst någonstans, men skrikit mig stum har jag gjort i alla fall!

De finaste man kan önska sig


Och jag har förövrigt de finaste vännerna i världen som jag inte skulle byta mot någonting annat på jorden, inget är så värdefullt. Alla vänner som läser detta (näranära likväl som bekanta) - jag älskar er hela bunten och ni betyder så sjukt mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Ni är guldvärda, glöm aldrig det. Utan er skulle jag inte vara någonting, jag är så lyckligt lottad att ha var och en utav er. Verkligen. I love you guys.

You're always there


Jag tycker inte om att skriva om gårdagar har jag kommit fram till haha. Men ja. Hm. Nä, detta var inget bra sätt att starta ett inlägg på! Det var ju så här att jag var med i Katte Talent Show och ja, det gick bra andra gången jag gick upp på scen i alla fall. När jag skulle upp först satt jag och började plonka på gitarren men på helt fel melodi. Fick totalt hjärnsläpp. Har seriöst aldrig vart så tom i skallen någonsin. Läskig känsla haha, väldigt läskig. Men nu har man vart med om det också haha! Fick support av publiken i alla fall! Och en gång under låten såg jag någon främling som log - om det var till mig vet jag inte, ifall det var det vill jag tacka den människan innerligt, det gjorde min kväll en gnutta bättre.
Det var min gårdagskväll det! Denna kväll gick jag ut på en liten promenad som resulterade i en helt ny låt - lycka! Får ta och spela in den snarast möjligt, just wanna get it out there! Peppad flicka här, japps!
Tills vidare - ha det bra!

Kattetröja


Wihooop

Life burning with sunshine



We all wanna be somebody


Sitter redan nu och börjar bli nervös inför Katte Talent Show imorgon kväll haha! Tagga! Fick en försmak på hur det kommer kännas igår nu i eftermiddags, men då var det bara typ 10 pers där, imorgon kommer det vara 130... men det ska nog bli bra, har uppträtt för fler människor än så, även fast det är lite annorlunda nu :P
Nu ska jag läsa lite Catching Fire innan jag går och lägger mig, so long!

Grattis på mors dag!


Du är bäst och jag älskar dig <3

Taking it slow is sometimes for the best


Haft en väldans bra helg! Igår var jag barnvakt och chillade sedan hemma innan jag åkte till Lisa för att se Eurovision med henne och Tilda. Vi satt typ och freakade ut totaaaaaalt när vi insåg att vi skulle vinna! Hahahah. Och gissa vilka som planerar att nu gå på finalen live nästa år...? ;) Vet inte vart jag fick min schlagerfeber ifrån, eller det kanske har något med Tilda och Lisa att göra haha!
Idag har jag också vart barnvakt och bränt axlarna xD
Hoppas ni har en bra söndag och mors dag!

Olivia



Musik


Alltså musik är så himla häftigt. Det kan nå så många olika nivåer. Beroende på humör lyssnar man på olika saker. Alla olika typer av musik som finns, det finns läskigt mycket haha. Viss musik gillar man på grund av melodin, vissa för att deras budskap tilltalar en.
Jag har en ganska blandad musiksmak, jag lyssnar på det mesta. Och jag har även många favoritband. Vissa artister har sin egen plats på topp av mina favoriter. Mitt absoluta favoritband är ju som ni kanske vet Paramore, men andra artister som Kelly Clarkson, 30 Seconds To Mars, Muse och många fler har sina egna kategorier typ haha, vet inte riktigt hur jag ska förklara det.
Men i alla fall, min mening med detta. Eller nåt. Upptäckte bandet Broken Iris igår och det bara gick rakt in i mig och jag typ ryser av sångarens röst. Med det sagt - man kan upptäcka band som tilltalar en och kanske för tillfället tar över för ens favoritband. Men precis som musiken är bred så är livet. Också. Det. Okej. Jag har tappat min poäng.

Broken Iris - Unfolding Time


Allstå... det var längesen jag lyssnade på en låt och ville gråta för att sångarens röst var så fin!

Sometimes you just feel


Godkväll!
Denna dag har vart awesome to say the least! Chillade hemma, åkte till stan och träffade Ollo, träffade Yasna en liten stund och även Ting! Sen gick jag på De Visa Tar Semester på Regina, så sjukt bra! Satt med Linn, Julia och Freddie. Hängde med Felicia och hennes kompisar Lina och Elsa efteråt och var tvungen att springa i regn när jag skulle till bussen haha! Händelserik dag om man säger så :) Träffade även min gamla fiollärare, sjukt kul att träffa henne!

Solning


För första gången ever har jag lyckats med att redan i maj få solbränna XD Tjuvstartat lite, jag får inte färg så himla lätt :P Men när det inte blåser blir det så sjukt varmt... jag är nog inte född solare xD Haha
Gårdagen var väldigt lugn to say the least. Gjorde klart min sista uppgift på fotografiska bilden, fick en text att läsa på svenskan, tre timmars hål och sen fika och redovisningar på geografin. Jag tror bestämt sommarlovet kommer snart alltså! Bara ungefär två veckor kvar. Gah, tiden går så fort!
Sen filmades det även till min en-minuts introduktionsfilm som ska spelas upp innan jag uppträder på Katte Talent Show, det ska bli en kul upplevelse hela grejen!

Haley Reinhart - Undone


Åh, så fint.

You've got it in your veins



Firework/Starlight


Hittade denna accapella mashup, när de börjar sjunga Starlight alltså.... gaaaaah!

This is my life


This is my life and my story.
I am healing and learning to embrace who I'm becoming.
*
Såg detta citat och tyckte jag skulle dela med mig av det.

Hey, so I heard you can run a thousand miles and not look back once



Lisa



Alexandra



Tilda


Då jag har redigerat 70 bilder orkar jag inte lägga upp alla, utan lägger upp fyra bilder på alla :)

I wanna feel


Här är en bild från dagen! Fler kommer imorgon :)
Nu ska jag sova, önskar jag kunde sova tusen år, men ärs, sju timmar är väl inget att klaga på.
Godnatt!

You make me feel like I could live another day


Haha, jag som trodde jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll, men icke.
Imorgon blir en awesome dag, ska styla och fota Lisa, Tilda och Alex, ska bli mys!
Godnatt!


I'm perfectly good at it



Jessie J


Fattar inte att jag missat dessa låtar av henne. Me like!

I've heard of this thing called change



Sommaren närmar sig


När man kan spendera en hel dags ledighet i bokens förtrollade värld, sittande ute i solen och i den varma kylan senare då solen gått ner - då vet man att sommaren är pågång. Kan äntligen börja bocka av böcker från en lista som bara blir längre och längre.
Nu ska jag läsa lite till innan jag lägger mig - kommer nog vakna och fortsätta läsa hela förmiddagen imorgon så jag kanske läser ut boken jag började på idag. Ska in till stan senare under dagen imorgon to get a my hair cut, det ska bli... spännande haha.
Godnatt!

The Hunger Games


Precis läst ut The Hunger Games och hjälpes så bra den var! Läste första kapitlena på svenska för några månader sedan, men blev sedan avbruten av en bok vi behövde läsa i skolan. Läst den på engelska nu istället - mycket bättre! Gah, jag hade ganska höga förväntningar på den efter att ha sett filmen, och oj vad den levde upp! Trodde liksom att det skulle bli konstigt och att jag skulle störa mig på saker. Men den är så mycket bättre än filmen, fast de har gjort ett sjukt bra jobb med filmen! Nog bästa film vs. bok jag sett och läst.
Ni som inte läst denna bok - GÖR DET!
Nu ska jag bara vänta på att kön på 18 personer på bok nummer två på bibblan minskar drastiskt och snabbt, vill läsa nu, annars får jag väl införskaffa den!
Whop whop den var verkligen helt otroligt bra. LÄS DEN!

Colorful leggins


Fick dessa gorgeous leggins av broder min, köpta i London, love em'!

Nedifrån och upp


Urs vad jag inte kände för att gå upp imorse haha. Var på lite halvtaskigt humör hela morgonen, men det har stigit under dagen. Var på Fyrishov för sista gången någonsin med skolan - skönt! Blev dock helt slutkörd efter simningen och humöret var inte på topp då heller kan jag väl inte påstå
MEN
Efter att ha åkt hem direkt när jag slutade så skulle jag in till stan igen senare. På bussen dit träffade jag Josefine vilket gjorde min dag lite sådära! Och dagen förgylldes ännu mer av Ting som jag åkte hem till och hängde hos. Jag skulle nämligen hjälpa henne att fixa sig inför en skiva som hon skulle på ikväll så vi chillade lite, snackade, åt och stressade på slutet med hår och smink och hela tjotabongen! xD Hon blev redigt snygg i alla fall!
Nu ska jag sova, så sjukt trött
Godnatt!

Fina Ting!

Har upptäckt att ljuset i busskurer inte är så pjåkigt!

Even when I leave you're always there with me


Lade upp denna låt för någon vecka sen men igår insåg jag hur fin texten var, börjar nästan gråta, så sjukt bra.
-
I know they say that the space between
Can make it stronger than we’ve ever seen
They might be right but I disagree
Cause I’ve never felt stronger than when you’re with me
-
Sometimes I wonder why you even care
Cause even when I leave you’re always there with me
And like a candle makes a brighter place
This mark you’ve made on me can’t be erased.
-
I’ve stood alone and I’ve fallen down
Your hands were there to pick me off the ground
Sometimes I cry cause I can’t believe
Your love is big enough to cover me
-
Sometimes I’ve wondered if you’re even there
But when I feel far away you meet me there
-
I wanna be lost in you
Like a ship in the night
I wanna get lost in you
Underneath your sky
-
I wanna be so far gone in you
So far nothing else will ever do
I wanna be so far gone in you
-
I know they say that the space between
Can make it stronger than we’ve ever seen
They might be right but I disagree
Cause I’ve never felt stronger than when you’re with me
-
Sometimes I wonder why you even care
Cause even when I leave you’re always there with me
And like a candle makes a brighter place
This mark you’ve made on me can’t be erased.
-
I’ve stood alone and I’ve fallen down
Your hands were there to pick me off the ground
Sometimes I cry cause I can’t believe
Your love is big enough to cover me
-
Sometimes I’ve wondered if you’re even there
But when I feel far away you meet me there
-
I wanna be lost in you
Like a ship in the night
I wanna get lost in you
Underneath your sky
-
I wanna be so far gone in you
So far nothing else will ever do
I wanna be so far gone in you

Karamellfärg i diskmedelskum



Now I say what I wanted to


Igår var vädret så himla konstigt - det var både regn och solsken och även de båda i kombination.
Mobilbilder:
Tog en kvällspromenix med finaste Josefine!

Stay Happy


Så himla fint.

Regnbåge



1400


Alltså. Helt otroligt. Jag kom ihåg att detta är ett jämnt inläggsnummer hahah. Grattis till bloggen. Eller nåt, hahah.

Evanescence - A New Way To Bleed


Alltså, Amy Lee <3 Denna låt finns på soundtracket till The Avengers, la ju upp en låt förut från samma album, det soundtracket är sjukt bra! Får ta och se filmen haha, men ni borde checka out albumet i alla fall, grymt bra måste jag säga!

Regnig dag i sepiastuk



Sikta alltid högt


Godmorgon!
Så himla trött och skoltrött att det inte finns. Bara 16 riktiga skoldagar kvar dock. Det är ingenting. Ingenting. Det är sjukt läskigt. Att det ändå har gått så fort som det har gjort. Hoppas att det är som många säger - att tvåan på våren är värst, för då har man något ljust att se fram emot nästa år!
Nu ska jag ta mitt kokande vatten från plattan och göra kaffe - ha en bra dag!
Ciao

För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut



Alef


~*~
Jag betraktar det frusna vattnet i fontänen och vet att det åtr kommer rinna en dag, sedan kommer det att frysa igen och börja rinna på nytt. Må våra hjärtan också lyda tiden, men må de aldrig stanna för evigt.
~*~
Glöm bort dig själv en stund, tänk på att i ljuset finns visdomen och i värmen håller medkänslan till. Försök lägga märke till himlens och jordens verkliga form när du vandrar på den här platsen. Det är möjligt om du inte låter dig paralyseras av rädsla och bestämmer dig för att alla dina handlingar och din inställning till allt överstämmer med dina tankar.
~*~
Kan man vika av från den väg som Gud har ritat? Ja, men det är alltid ett misstag. Kan man undvika smärtan? Ja, men då kommer man aldrig att lära sig något. Kan man lära känna någon utan att verkligen pröva eller uppleva det? Ja, men det kommer då aldrig att bli riktigt en del av dig.
Precis läst ut Alef av Paulo Coelho, tänkte dela med mig av tre citat ur den som jag gillade väldigt mycket :) Denna bok rekommenderas starkt!
~*~
Jag betraktar det frusna vattnet i fontänen och vet att det åtr kommer rinna en dag, sedan kommer det att frysa igen och börja rinna på nytt. Må våra hjärtan också lyda tiden, men må de aldrig stanna för evigt.
~*~
Glöm bort dig själv en stund, tänk på att i ljuset finns visdomen och i värmen håller medkänslan till. Försök lägga märke till himlens och jordens verkliga form när du vandrar på den här platsen. Det är möjligt om du inte låter dig paralyseras av rädsla och bestämmer dig för att alla dina handlingar och din inställning till allt överstämmer med dina tankar.
~*~
Kan man vika av från den väg som Gud har ritat? Ja, men det är alltid ett misstag. Kan man undvika smärtan? Ja, men då kommer man aldrig att lära sig något. Kan man lära känna någon utan att verkligen pröva eller uppleva det? Ja, men det kommer då aldrig att bli riktigt en del av dig.

Lärdom #3


Det är svårt att ändra en vana - men om det är för det bättre är det värt det i slutändan.

Oh well



In The Mourning Cover


Ja, kanske ska lägga upp den här med.

Like the sun we will live to rise



Sixx: A.M. - Skin


Måste dela med mig av denna fina med!

Redlight Kind - Comeback



It's not this hard


Godmorgon!
Internet funkade inte igår - därför uteblev uppdatering.
Idag blir planen att först spela in sången i In The Mourning en sista gång och förhoppningsvis kunna lägga upp den ikväll! Pepp! Ska bli kul att få visa vad jag gjort, blir min första musikvideo till en låt :) Sen senare blir det väl plugg också, inte lika excited about that, as you can guess haha ^^
Hoppas ni får en bra söndag!


Accentuate the positive, eliminate the negative


Hon är så otroligt vacker. Och jag väntar spänt på att få fler nyheter om deras kommande album, håller tummarna för att det kommer i år!

No one can control me


Hejsan!
Mitt internet är inte på min sida... anyhow.
Jag har märkt att jag börjar bli seg på att skriva-skriva på bloggen. Tycker det är roligare att lägga upp bilder och ha mindre text. Vad tycker ni?
Idag på tyskan hade vi en liten tävling som ledde till att jag vann en biobiljett. Inte helt fel! Slutade med att jag drog med Tilda och Lisa till filmstaden, de skulle se Älska mig igen, och då jag redan sett den valde jag att gå ensam på en film istället! Var först helt ensam i salongen då det var den tidiga visningen halv fyra, men sen kom fyra personer till sammanlagt. Men det var mysigt att ha den nästan för sig själv! Såg på 21 Jump Street, den var helt okej faktiskt! Väldigt rolig at times haha, den var väldigt random också :P Glad att jag inte la mina egna pengar på den dock xD Jag kommer definitivt gå på en film själv nån gång mer i framtiden!
Nu ska jag nog läsa lite innan jag sover.
Ciao!

Grattis grattis grattis


Broder fyller 16 idag. Grattis dude!

Gårdagens outfit



Give them your best anyway


Alltså, detta är nåt utav det bästa jag läst. Kommer definitivt i toppen på mina favoritcitat.

Fjärilar


Redigerade dessa lite annorlunda än de jag la upp igår :)

Molnfri dag



Världens minsta hårknut



I'll be your river, river


x Barnvakt
x Musikvideodonande
x Stan med Lisa
x Middag och filmtittande hemma hos Lisa med Karin och Sofia
En bra valborg helt enkelt!