Magnetic Man ft. Katy B - Perfect Stranger


Denna tjej alltså, underbar röst! 

Leenden är bra saker



Dubstepsmusiklyssnande och bokläsande



Missy på utflykt på balkongen


Lät Missy komma ut lite på balkongen igår och senare gick jag även ut på en promenad med det lilla livet! 

Glädjas åt det man har



Breaking Dawn part 2


Ahjuste, var ju på bio igår! Efter att ha skrivit klart svenska nationella på 2 timmar chillade jag Lisa och Tilda kvar lite i skolan innan vi gick och åt lunch på donken! Sen blev det ännu mer chill, fast på kardemumma, och sen mötte vi upp Olivia och Esther på filmstaden! Breaking Dawn part 2 var faktiskt över förväntan! Satt och försökte tänka på hur de gjorde allt i boken och det är inget direkt som jag tänker på som var annorlunda, förutom en grej i slutet, men det gjorde filmen bara bättre! Ett såntdär överraskningsmoment liksom haha, gör ju sig ofta bra på film! Den filmen var lätt den bästa av alla 5! Helt klart sevärd om man har sett alla andra :) En bra avslutning på en era för mig haha! Tvivlar på att jag kommer läsa böckerna igen.
 

Stadsbibliotek


Tyckte det var så fint när solen sken här och himlen bara var sådär underbart blå!

Daughter - Smother


När man sitter och klickar runt på tuben kan fina saker dyka upp!
 

Köksdetaljer



Kök


VI renoverade ju vårt kök för några veckor sen, kom på att jag inte visat bilder!

What if


Godkväll!
Sitter här och känner mig trött. Har i princip suttit på min säng och kollat på film hela dagen sen jag kom hem från tandläkaren, förutom att jag gick ut och sprang för första gången på hur länge som helst haha! När man helt plötsligt känner för att motionera, ja, då måste man ta vara på det!
Hoppas ni haft en bra dag! Ciao!

Lisa


Hahaha, jag skriver till Lisa på fb och frågar om hon är vaken och får till svar "Sover typ", vilket nästan är mer klockrent än om hon skulle skrivit "Nej", jag diggar dig Lisa!
Nu ska jag snart sova själv, godnatt på er!

Uppgraderat rum


Fått tillbaka min lilla hylla som vart på utflykt några meter bort i ett år och har även fått mina bröders datorskärm, så nu kan jag titta på film med större skärm än min skoldators - oh glory haha!

Creed - With Arms Wide Open


Innan jag somnade igår gick jag igenom min starredlista på spoti och så stötte jag på en låt av Creed, hade totalt glömt bort Creeds existens haha! Om ni inte hört de förut, lyssna på de!
 

Sovande katt


Alltså, hon har typ sovit på mitt rum hela eftermiddagen och kvällen!

Parkour


Om man ändå kunde vara såhär cool Sjukt!
 

Are you with me


Hemkommen från en alldeles underbar fredag! Efter skolan satt jag kvar och "pluggade" lite innan jag åkte hem till Hanna! Sen bar det av till Jonas för filmkväll med hans kompis Adrian med, vi köpte pizza och, ja, kollade på film! Det var kul och mysigt och andra bra känslor haha! Väl spenderad fredagskväll!
På dagordningen idag står plugg, plugg och plugg! Inte lika roligt kan jag påstå haha. Tyska till måndag och psykologiprov på tisdag, meeeen förutom det är det ganska lugnt! Ser fram emot svenska nationella skriftliga på fredag (ja, jag är konstig), dock har jag på känn att jag kommer tycka det är jobbigt när man väl sätter sig där 8.30 och vet att man har 5 timmar på sig att skriva nåt bra! Kommer nog antagligen inte sitta hela tiden haha, det kommer jag inte orka. 
Hoppas ni har och kommer få en bra helg - ta vara på dagarna! Ciao!

Dagens klädval i svartvitt



The Script och novellskrivande


”Är detta på riktigt?” frågade Malcolm förvånat.

”Jag vet inte… är det?” svarade Hemka med ett leende.

 
Precis skrivit klart prologen till min bok! De ovanstående meningarna är en del av den! Åh vad jag är PEPPAD. Just nu känner jag dock att det är jättemycket annat som tar min uppmärksamhet i plugg och allt, känns som jag inte har tid för min bok. Men ÅH vad peppad jag är på att få den klar! ÅHÅHÅH och det är bara lite mer än 2½ vecka tills Mathilda kommer på besök några dagar, LÄNGTAR!
Nåt mer som är bra är The Scripts nya album! Finns några riktiga guldklimpar på den alltså! Lyyyyssna på den här nedan, ni kommer inte ångra er! (Eller vad vet jag?) Texten är så sjukt fin!
 
He'd say music was the home for your pain
And explain, I was young, he would say
"Take that rage, put it on a page
Take the page to the stage
Blow the roof off the place"
 

Varm choklad och ritplatta


Ååååååååååååååhhhhhhhhhhh vad jag är lycklig! Precis druckit upp en kopp med varm choklad och sen så är jag smart nog att komma på att man kan hitta drivrutiner för saker på nätet, så jag har fixat så jag kan använda min ritplatta! Hade egentligen tänkt plugga nu, men det får vänta ett tag. I've gotten my baby back! Inte för att jag vet vad jag ska rita, men något ska det bli! Åhhhhh tänk att sitta kvar i skolan och rita på sin dator. Hm. Åh. Plugg. Jag hatar dig. För du är en person, ja, absolut.
Hoppas ni har en bra lillördag!

Say my naaaaame


Bilder från dagen! (nästan)
SAKEN OVAN ÄR HIMMELSK. OMNOMNOMNOM. 9.90 på LL, whopwhop!

Visdomsord


"Fight it or accept it. Fear it or control it."
 
Fight it or accept it - Om man är i en situation som man inte är nöjd med har man två alternativ. Antingen kämpar man emot det och försöker att ändra på det, eller så accepterar man att det är som det är och går vidare med sitt liv. Båda alternativen har fördelar och nackdelar såklart. Eller man kanske mer kan säga att de har ett samband - ibland kämpar man så mycket för något att man tillslut inte kan göra annat än acceptera att det inte kan förändras.
 
Fear it or control it - Antingen är man rädd för något eller så lär man sig att kontrollera sin rädsla för den saken. Det kan jag säga att jag gjort när det gäller muntliga framställningar. Jag tyckte aldrig om att prata inför många människor när jag gick i högstadiet. Även i en liten grupp tyckte jag det var jobbigt. Dock hade jag oftast inga problem att sjunga för folk, det gjorde jag flera gånger under den perioden. Men sen att prata, nej, det hatade jag. Vet att jag tänkte inför mitt sista svenskaföredrag i nian att NU kan jag ju inte vara nervös, för jag tyckte jag hade utvecklats. Men urs, det har aldrig gått så dåligt som då haha. 
Men efter jag gått drama som estetisk verksamhet första terminen på Katte har det kännts mycket lättare att prata framför folk. Och mina senaste redovisningar har nästan gått som smort. Jag blir oftast nervös när jag väl står där framme, förberedd med en lapp med ord som jag måste komma ihåg. Men, jag har lärt mig att kontrollera det. Jag har haft det lite som mål under hela min gymnasietid att kunna vara stark när det gäller det muntliga. Min underbara svenskalärare har hela tiden sagt att jag är stark när det gäller att skriva. Och förra året när jag fick mitt resultat från engelskanationella var mitt muntliga bättre än mitt skriftliga. Så, jag tänkte att... så kan jag ju inte ha det! 
Och nu kan jag äntligen säga att jag tycker det är ROLIGT att ha redovisningar inför folk! Jag är nästan lite väl peppad tror jag hahaha, men det kan ju inte vara dåligt! 
 
Och om någon tyckte detdär var intressant att läsa vet jag inte, men hoppas det var till nytta för någon! 
 
"You are your own secret weapon."

Dagbok dagbok i hyllan där, säg mig vem jag egentligen är



Rundade hörn och grejer


Jaaaa, jag kände för att göra om min blogg lite mer i grunden! Kommer ångra mig sen när jag byter design igen, men då har jag iaf grundarbetet klart och kan fixa allt så det blir bra!
Nu är jag nöjd med hur den ser ut iaf! :D

Ed Sheeran - Give Me Love


Oj, så bra. Han röst är verkligen something special.
 

Collage



Frost


Tyckte det var väldigt fint ute, så jag gick ut och fotade lite frost! Det kändes inte bra när jag var ute, men bilderna turned out okay!
Satte på ficklampa på min mobil och la ned bland gräset - fick detta resultat!

Ett stycke party på morgonen


Tycker jag hört denhär låten lite överallt men inte riktigt kollat upp den eller hittat den, men Jonas länkade mig den igår, så nu kommer nog den spelas lite då och då i mina hörlurar! Behöver inte göra mig i ordning förrän om en timme, så jag ska nog sitta och bara... ha lite party by myself! So long!
 

Luxuslärm - Du Weißt Nicht Wie Das Ist



Nutte



Ny header och bakgrund


Satt först och gjorde en design som såg helt annorlunda ut, sen bytte jag spår haha! Att ha en gif som header var tyvärr inte så bra som jag trodde. Det blev jättefint men tog evigheter alla ladda in sidan. Hoppas ni inte är trötta på effektetn som nu även alltså smyckar min design haha!
Kram på er!

Project Runway Sverige och nudlar


Blev att stanna hemma från skolan idag, har åkt på en liten förkylning och tänkte att jag likaväl kunde försöka stoppa den från att bryta ut helt haha. Mitt kylskåp pratar förövrigt. Och påtal om kök - ska nog ta och fota köket och visa hur det nya ser ut! Det är så himla underbart, man vill ju nästan vara i köket nu liksom haha.
 
Planen för de nästkommande 40 minuterna är Project Runway Sverige, sen ska jag försöka plugga lite! Ha det gott!

Lärdom #5


Lek inte med en kattunge med händerna utan vantar på dig - det kan göra (läs gör) ont!

Dagens



Malcolm och kurragömma


Godkväll!
 
Hemma nu efter en ganska bra skoldag faktiskt, även fast jag vart ganska trött. På vår två timmar långa håltimma till lunch skrev jag lite på mitt Projekt Arbete, känner att jag har börjat komma igång! Malcolm är ett fint namn har jag också kommit fram till, så fint att jag döpte en utav mina karaktärer i min novell till det! Har lite random namn i den måste jag säga, såsom Deyn och Hemka. But I'm proud of them!
 
Precis när jag skulle dra mig hemåt blev jag indragen i något jag aldrig velat bli indragen i - kurragömma. Jag har hela denna tid sedan jag var liten trott att jag hatar kurragömma. Men, lite fel har jag haft. Kan inte säga att jag älskade det, men det var faktiskt ganska kul! :D Vår skola är gigaaaantisk haha!
 
Nu ska jag ta och skriva lite mer på mitt PA, ha det gött!
Ciao!

Bildbomber och granater i Heartland



Bildbomber och granater



Diktskriveri på nattkvisten


Det skulle vart vi.

När man ser det som man kanske inte ville.
Eller man kommer ihåg något man trodde var glömt.

När man tror att man är ett komplett snille.
Men har känslor som man bara helt och hållet gömt.

De kommer upp som en våg och sköljer över.
Från topp till tå, i en hel minut.

Du tycker att du det inte behöver.
Och sanningen är att du mycket väl vet det är slut.

Det skulle vart vi. Eller?

Torsdagens solnedgång i Heartland


Skapar en kategori med denna vackra effekt!

Torsdagens solnedgång


Okej, hann inte redigera fler än dessa ikväll! De är ifrån torsdags - resten kommer imorgon!

Hemma hos första generationen


Sitter med mormor min i hennes kök och medan hon läser tidningen tänkte jag att jag kunde uppdatera här! Det blir bildlöst, men det får ni överleva ;)
I torsdags stod det bowling på schemat med Hanna, Jonas och Jens - var hur kul som helst! Jag fick 3 strikar i rad sista omgången :D lite stolt är jag haha. På kvällen var jag pirat på en halloweenfest och hade långt hår! Bilder kommer senare, fast de finns redan på fb. Fredagskvällen spenderades med Hanna och Felicia, vi hade det mys!
Nu ska jag avrunda detta, bilder kommer det massor av ikväll! ;) ciao!

Heartland


Ni kommer få se mycket av denna effekt ett tag tror jag nog!
Köpte löshår på en klämma som jag ska använda ikväll! :D Jag SKA spara ut mitt hår...
Köpte en fin grön tröja som matchar mina gröna klackskor haha! En såndär stor tröja som hänger fint!

ALLTSÅ


ALLTSÅ
Hade skrivit ett jättebra inlägg (typ) och så bara... bara... bara... loggas jag UT. ARGH.
Ni hör från mig imorgon igen...