You know what is going on isn't good


Tjolahopp

Idag var det först möte, jag sjöng på barnmötet. Sen klockan tre satt man bänkad framför en bioduk. New Moon sågs, den var HELT grym! :D. Älskar den! Och nej jag kommer inte bli beroende igen. ;). Jag är helt slut och orkar inte skriva nåt typ. xD.
Har sjukt många grejer till onsdagen, så plugg är det som kommer gälla nu må-ti = inte mer av mig än ni brukar få. ;). Jag ska försöka bättra mig. Det är inget löfte att jag kommer förbättra mig med uppdatering men ska försöka. ;). Men jag har så mkt som händer just nu så jag har inte så mkt tid längre... Hösten gör mig deppig och trött. :(. Jag orkar inget numera och är tråkig... Stå ut med mig!
Ska nog börja bosätta mig i bibblan på rasterna, kanske... Vet inte varför den tanken slog mig på bussen på väg hem, och jag vet än mindre varför jag skriver det här. xD.

Jag gör mitt bästa, mer kan jag inte ge...

So Long
Zarah

Bild:
Tagen av: mig
Redigerad av: mig


You're not disabled by the disabilities you have, you are able by the abilities you have.


Rubriken ett motto från Oscar Pistorius

Oscar Pistorius föddes -86 med svag skelett muskulatur i fötterna vilket ledde till att hans ben behövde amputeras mellan fotleden och knät. Han har nu världsrekord i 100-, 200- och 400-meter sprint i Paraolympics (världsmästerskapen för funktions hindrade) Han är känd som "The blade runner" och "The fastest man on no legs"
(Länk till wikipedia om honom: Ostar Pistorius)

Hans motto är så sant! Vi fokuserar så mycket på det negativa med oss själva, med våra liv och med andra att vi missar allt det positiva. Varför ska man tänka "Jag gillar inte min näsa eller mina fingrar" när man kanske gillar sina ögon eller nåt annat? Det är helt onödigt att deppa sig över sina brister när man kan fröjda sig över sina styrkor.

So Long
Zarah

The tide will turn


Tjolahopp

Idag bar det iväg till orkestern, jag sjöng till en av låtarna. Det gick bra. Har väl annars bara slappat idag. Jag har tyvärr inget intressant att säga. Eller det beror på definitonen av intressant. xd. Har bokat New Moon biljetter. :D. Imorgon klockan tre smäller det! Hoppas verkligen att den är så bra som den verkar och att jag inte, som Erica gjorde, gråter mig igenom allt. ;). Ska gå med unjderbara Ollo och Esther. <3. Men nu ska jag väl ta och... göra nånting annat för jag har inget speciellt att skriva.

So Long
Zarah

Thousand Foot Krutch - Breathe You In


Hej!

Ni måste bara lyssna på denna! <3
So Long

Zarah

Bild:
Tagen av: mig
Redigerad av: mig


Can't you see I am hurting...


Tjoflöjt!

En till kort uppdatering, bara för att jag ska försöka komma igång lite mera. ^^.
Jaa... Kan väl berätta lite kort om sthlm, inte för att jag har tid egentligen men...

Fredag:

Åkte direkt efter skolan. Beccah träffade upp mig tillsammans med Bea (världens kramgoaste människa) och sen åkte vi till YD (Young Disciples) Träffade massa underbart folk. Sen var det möte - jätte bra! Sen på hemvägen följdes vi åt med Olivia, Jeisson och Nando. Vi gick med Olivia hem och sen hem till Beccah. Det hela avslutades med att Jeisson sprutade parfym på mig å Beccah, fast mest på henne. Tydligen fjärde gången han gjort det. xD. Hon var inte så glad sen. ;). Vi somnade väl vid... två eller nåt.

Lördag:

Sov ut till halv elva. ^^. Var hemma å slappade tills vi skulle till stan å se 2012, den avr förresten GRYM! Sen drog vi runt på stan lite. Flumm på bussen hem och Jesson å Nando dumpa oss vid busshållplatsen. Gentlemän va? xD. Nejdå, de är verkligen gentlemän, de släpade runt på min tunga, tunga resväska, tack grabbar. ;).

Söndag:

Kyrka på morgonen å hemresa vid fyra tiden.

Aja, nu vill  brorsan ha dator och jag ska plugga!

So Long
Zarah

Who is playing with who?


Hej alla där ute

Sitter nu i sängen hos Becca och håller på att somna xD
Har haft två helt underbara dagar här men imorgon bär det av hemåt. :(.
Mer info om dagarna kommer inom kort, här och på bildagboken (kecxet.bilddagboken.se)
Men nu måste vi lägga oss, vi ska upp om sex timmar. ;).

So Long
Zarah