Nicholas Sparks "Dear John"



Baksidan av boken (översatt till svenska):

När John träffar Savannah, inser han att han är redo att göra några förändringar. Han var alltid en rebell i skolan, han har tjänstgjort i armén, utan att veta vad han annars ska göra med sitt liv. Nu är han redo att bläddra över till ett nytt blad för kvinnan som fångat hans hjärta.
Det ingen av de inser är att det som hände i 9/11 skulle förändra allt. John känner sig tvungen att återigen rycka in i armén och göra sin tjänst för sitt land. Men paret är ungt och deras separation lång. Kan de överleva avståndet?


Ännu en sjukt bra bok av Nicholas Sparks!

En författare har aldrig lyckats trigga igång tårautomaten så många gånger som han har. Åh, hans böcker är bara för underbara. De är kärlekshistorier med en liten twist. Allt går liksom inte som en dans på rosor, de slutar aldrig som alla klychiga kärleks filmer. Jag kan nästan inte jämföra några av hans böcker med varandra, men denna är närapå att toppa listan.

Men: LÄS HANS BÖCKER! Du kommer inte ångra dig en sekund, man blir så rörd av de och man får även en liten tankeställare för det mesta.

Boken får betyget: 5/5


Kommentera här: