The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel


Vackert

Hair


Som ni vet har jag klippt mig och nu har jag även fixat klart mitt klänningsliv, så ja, såhär ser det ut!

Shooort


Mitt hår är kort! Det känns jätte ovant men jag är supernöjd :D Ska försöka få en bra bild på det, så att ni inte kommer dö av tankar på hur mitt hår ser ut ;) Eller, ja... hm. Överdriva kan man ju alltid, eller hur? Okej, jag vet inte vad jag skriver, jag är trött: surprise surprise!
Nu sitter jag och hjälper bror min med afrika saker sedan ska jag sy på mitt klänningsliv!
Ciao

Redface


Solbränd i ansiktet
Godnatt (igen)

Don't underestimate it


Okej. För alla er som tror att stå och skrika en hel förmiddag inte är ett dugg utmattande har heeelt fel. Har aldrig skrikit så mycket på så relativt få timmar som jag gjort idag xD Katte andan var högre än någonsin och oj vad kul det va! Katte i mitt hjärta, även om vi förlorade kampen.
Ärs, vi tar dem nästa år!
Nu ska jag lägga mig. Tror jag. Orkar inte göra annat egentligen, men vill så gärna läsa. Kanske ska försöka. Men först måste jag ta bort alla saker från min säng, urs, mina saker får inte
plats i mitt lilla rum...
Godnatt!

Bilden tagen från Yasna

Tomatoes


Inspirerades lite av den här bilden gjord av Becca!

Talking about


Denn här dagen har vart... underbar!
Började med tidig uppgång och sång på barnmöte, det roligaste på länge faktiskt (okej, jag har inte vart där på... typ två månader, men ändå xD) Sen när jag villat på stan i jakt på ansiktsfärg (kanske i onödan?) åkte jag hem för att få ett sms från kära Felicia - vi skulle träffas idag! Så jag fick skjuts av pappsen dit och sedan bestämde vi oss ganska out of the blue: vi ska gå på Pirates of the Carribean! Och så blev det, åhh vad bra den var! Stark rekomendation :)
Nu sitter jag och känner mig allmänt förvirrad och sjukt trött. Tomorrow är det Katte-Skrapan-kampen (ja det är rätt ordning på skolnamnen, om nu nån skrapan människa skulle tycka annorlunda) och jag är faktiskt ganska taggad :D
Hejdå kära läsare och hoppas ni får en bra morgondag!
Ciao

Pathetic


I should really know beetter. Så patetiskt.

Godnatt

Collapsing in on yourself


Gokväll
Min röst är alldeles matt xD Haha, har vart lite onöjd varje gång jag spelat in, vill inte ens veta hur många gånger jag har spelat in... xD Tror jag är nöjd med det jag har, men pappa ska hjälpa mig med att den inte ska bli så... platt, ska försöka mig på att lägga in trummor, får väl se vad som händer :P Kanske inte har förklarat utförligt men: denna gång har jag spelat in med mick och så vidare, blir lite mer studio-style än mitt förra cover (om ni inte hört den kan ni lyssna på det här)
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Tror jag.
Adios

God has a plan with everything


Du är här med ett syfte, glöm aldrig det
Och det är när det är som svårast som du måste vara starkast

Godmorgon, eller, godförmiddag kanske man ska säga
Jag är trött xD Sitter och lyssnar på musik, för mer orkar jag inte göra. Och urs, jag drömde att det kom snö inatt! Urs urs, kom ihåg att jag tänkte "Oj vilket skiftande väder" och så spelade jag fotboll i snön... hm. Ja.
Jag är konstig och känner för många saker på en och samma gång.
Där fick ni ett... weird inlägg, men jaja, bättre än inget alls.
Ciao

Bjussar på en bild på en trött tjej

You are not broken, you don't have to be fixed


Och med denna bild säger jag godnatt

I never wanna see you cry


Drogat en låt mer eller mindre hela dagen, och har bestämt mig för att göra en cover av den! Håller dock på med att försöka ta ut ackorden till den, det går sakta framåt xD Jag ska försöka bli mer aktiv när det gäller att göra covers, får bara se hur länge det löftet håller ;) Men ja, det blir nog att fixa lite med denhär låten imorgon så får vi se vad som händer!

Denna dag kan sammanfattas med ett ord: fika! Det var seriöst det ända vi gjorde på våra lektioner xD Hahah. Gott var det i alla fall, åt årets första jordbuggar på engelskan, mumsigt värre. Dock fick vi en dålig nyhet. Vår nuvarande mentor, Sylvi, ska inte jobba på katte nästa år, när hon berättade det på tyskan böev jag väldigt ledsen. Man skulle inte förstå om man inte haft henne, men hon är världens snällaste lärare. Hon bryr sig om alla och är liksom mer en vän än bara en lärare. Hon kommer vara saknad nästa år.

Efter skolan gick jag på stan med Gabbi, som var på... hm, hon agerade allmänt som att hon var hög, vilket hon i och för sig var. Hög på socker alltså. Inte bra. Men hon är så himla gullig, love you honey!

Ciao!

Candles lit up the morning darkness


Vädret är hemskt! Och såklart är det idag som vi ska gå
linnéstig på naturkunskapen - toppen.

Efter det blir det tyska, engelska och fika med klassen, sen är det helg! Jag har nog aldrig velat ha helg så mycket som jag velat ha det den här veckan xD Då ska jag gosa ner mig under ett täcke och läsa böcker - har äntligen lagt händerna på del två i bok serien Hush Hush, första boken heter Fallen Ängel och den andra heter Förlorad Ängel (bild finns i detta inlägg) och jag har väntat på tvåan sen förra sommaren! Underbaaaart<3

Nej nu ska jag ta och äta upp gröten min, hoppas ni får en alldeles underbar dag!
Ciaoo

Crying


I CAN'T WAIT
Paramore.... åååååhhhhh

Shopping


Harry Potter and the Deathly Hallows part one, Förlorad Ängel av Becca Fitzpatrick och The Lucky One av Nicolas Sparks från Akademibokhandeln, bikini från Åhlens och smycken från Ur & Penn och Lindex! Igår införskaffades även ett par utgulliga ballerinaskor från Indiska! :)

It's over


Alla pluggerier är ööööööööver, jag är så lättad! Fast det är läskigt att om en vecka kommer denna dag vara dagen innan skolavslutningen. Tiden har gått så fort att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Seriously.
Idag och igår har jag spenderat aaaalldeles för mycket pengar xD Bilder på sakerna kommer senare!
Nu ska jag titta lite på TV innan jag går och lägger mig.
Ciao!

Somebody told me life was easy


Godmorgon kära vänner

Sitter i bussen påväg till school. Jag är för en gångs skull ganska pigg! Sköönt. Och nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva xD
Ha en bra dag!
Ciao

Let it fall


Goddagens och allt vad man nu kan säga som en underrubrik till överrubriken i ett inlägg

Jag är trött. Både sömnig och läxtrött.

Dock är alla läxor slutförda efter morgondagens prov i samhäll! Happyfaaace!

Klockan är nu 8, ska nog bara läsa igenom allt så att jag kan det, sen blir det bokläsning och sen sömn! Har sovit 6 timmar de senaste tre dagarna, dags att sova liiite längre hade jag tänkt ^^


It's getting harder each time



I know exactly


Försökt få in historia i huvudet, först nu inser jag hur mycket det är... xD
Godnatt på er!

Jag vet exakt varför jag inte har gjort det.
Det har gjort alldeles för ont.
Jag visste att det skulle ta sönder mig inifrån.
Men jag saknar det.
Det är det som gör ont. *~
Gammal bild, bara för att

Cover


Jaa, la upp en cover av låten White Blank Page av Mumford and Sons på tuben häromdagen, tänkte att jag kanske skulle lägga upp den här. Don't be to harsh ;)

Wishes


Önskar iband att jag hade blåa ögon... men man vill väl alltid ha det man inte har, eller hur?

I don't know what I want - but I know it's not you



Naaah


Hola!
Jag lever, men det ända jag gör är att sova, äta och plugga. Ingen tid för dator eller blogg, nej nej. Tillbaka på fredag, och då ska det bombas!
Puss


Guten Morgen


Sitter och väntar på att min NK lektion ska börja - sista NK lektionen i ett klassrum för detta läsår, wiho!
Ciao

How did we get here, when I used to know you so well?


Godnatt!

I'm just a human


I'm no superhuman
I need a hero to save me now
*~

Napoleon


Det är blåsigt ute och Napoleon har precis avlidit efter "de hundra dagarna".

I'm losing you


Hej alla läsare! (Ni som nu är kvar, har förlorat endel har jag märkt...)
Jag får ursäkta att mitt liv inte är intressantare än läxor... Men på fredag, då är jag fri! Då är allt, och då menar jag verkligen allt klart! Tror jag i alla fall, hahah. Det är inga stora saker kvar då, eftersom jag inte kommer ihåg de xD Haha.
Nu är klockan 9.25 och jag har sovit 7 timmar, vilket kanske inte är så bra, och sen kunde jag inte somna om efter att ha vaknat för en halvtimme sedan x] Men jag känner mig ganska pigg och ska börja plugga på direkten, då familjen min inte är hemma - gyllene tillfälle för massor med andra saker, men plugg blir det!
Och nu har jag en maskin utanför mitt fönster som låter som en blandning mellan en plågad anka och en catfight... underbart ;)
Ciao!


Glen Hansard - Falling Slowly


Godnatt

Play rock with strings


Åhh jag kan inte annat än bara älskar när rocklåter bllir omgjorda till orkester musik! Enjoy



Small changes makes a different


My hair, planerar att efter denna färg gått ur göra samma sak igen, fast bara färga överhåret! :)

Thoughts


Systern i framsätet slutade andas efter bilkraschen där brodern bakom fick ett blåmärke på knäet efter en plastflaska och tänkte på varför han fanns kvar.

Han står där med en plastkasse i handen som innehåller en chokladkaka och några äpplen och tänker på hur han vill men inte vågar förändras.

Vissa saker väljer man inte, vissa kan man välja. Det är det som utgör livet.
~*~

Tid


Livet handlar om tiden.
Tiden omvandlar livet till en tävling.

(bildkälla)

And we go faster and faster


Jag hade inte en tanke på bloggen igår... därav blev det ingen uppdatering x]
Nu har jag fått mina muntliga presentationer ur världen i alla fall! Dock hade jag lite problem med engelskan i början, då vi hade haft tyska innan x] Men jag hoppas att läraren lade märke till de delarna som faktiskt gick bra xD
Jag tittar mig själv i spegeln och ser inte längre en blond utväxta, jag köpte en sak som hette color mousse som går ut efter 8 tvättar, så jag är numera lite mer rödaktig! :D Det är väl inte mega stor skillnad, men iaf x]
Nu ska jag... göra något. Plugg blir det snart i alla fall.
Besitos!

Wait



Be my heaven, please



Feel


Kan ju definieras
Kände bara för att säga det
Nu vet ni
Hejdå

Floating in middle air for a while


Jag har kommit fram till att vissa saker är roligare än att göra läxor. Engelskan är i alla fall klar och tyskan håller jag på med nu (och hållt på med sedan jag kom hem för fyra timmar sen, har vart lite... lat och vart inne på fejjan istället, hehe) Och samhälls och historia boken ligger bredvid min dator och blänger på mig.
Nu ska jag försöka göra klart tyskan... försöka.
Later!


Godmorgon


Godmorgon på er! Denna skolfria dag kommer inte alls bli som det låter. Det kommer inte bli något datorlatande och tv tittande under en filt med en godisskål i famnen. Nej, nu är jag istället påväg till skolan för att träffa en kompis och plugga x) Ska bli roligt att träffas, inte för att det kanske är någon ovanlighet, men ändå. Hur roligt pluggdelen är kan väl diskuteras. Men ni får ha en bra dag! Kram på er!

A walk to remember pt. 2


De skärmdumpar jag la upp är mina favorit repliker ur filmen - och här kommer två till.
Godnatt

A walk to remember


Vackraste filmen på jorden...♥

Poemwriting in the middle of the evening


Sömnen
Den kommer och går
Både idag och förrigår
Den är allt vi säkert får
Den bestämmer hur vi mår
Vi vill ha så mycket som det går
Men samtidigt vill vi inte att dagen förgår
Vi vill vara pigga i allt vi går igenom
Vi vill kunna springa hand i hand men honom
Vi vill hoppa och chansa
Vi vill skrika och dansa
Energi kan vi inte vara utan
Man kan inte ge sömn mutan
Sömnen
Den kommer och går
Både idag och i förrigår
Den är allt vi säkert får
Så nu ska jag förlora mig in i drömmarnas värld - ses vi där?
(igen, en trött dikt från lilla mej... ;))

Bilden är från weheartit.com

In the violet hour



Hello there sunshine


Godförmiddag allihopa!
Matten gick bättre än jag trodde, det var faktiskt ganska lätt, sköönt!
Om 4 timmar ska jag tillbaka till stan, ska träffa Yasna och plugga. Tills dess - Tv tittande! Okej, inte hela tiden, men jag orkar inte göra något vettigare haha.
So... ja, nu ska jag återgå till tvn xD
Ciao!

<3
(bilden är från förra sommaren)

Rain and colours on the ground



Dance for me darling


Hola
Skolan idag var väldigt... lugn. Fast känner mig nedtryckt med massa grejer. Matte nationella imorgon och nästa tisdag, engelska och tyska redovisning på fredag + uppsats till engelskan, stort historia prov nästa onsdag och samhällsprov nästa torsdag. Ugh. Orkar. Inte. Med. Allt.
Men det är väl bara bita ihop och köra på - hejdå fritid haha.
Så nu ska jag (det kanske kan listas ut) plugga lite mer matte innan det blir sömn! Ska även redigera nån bild som jag slänger in senare.
Ciao!


Goodnight friends


Bomber faller, hjärtan brister
Damm samlas på golvlister
Pengar slösas, hår färgas
En kraschad bil bärgas
Liv försvinner, dörrar stängs
Ett barn gråter när det går till sängs
Välkommen morgon, godnatt dag
Världen är våran imorgon och idag
Krigsofficerer, expojkvänner, städperfektionister, shopaholics, kvinnor, bärgare och
olycksfåglar, föräldrar och föräldrars föräldrar, folk med krossade drömmar, skolbarn.
Vi är alla något och något är allt.
Jag blir djup när jag är trött och skriver ibland bara ned något i ett försök att få ner mina tankar.

All the chances started pass me by


But does it matter at all?

I keep on fallin'



There are no boundaries



Thousand Foot Krutch


Look Away

She’s everything to everyone
Wish I could have seen it come down
But I heard incorrectly

It seems everything she knows is now
Five minutes ‘till closing
that’s not a lot of time when you’re nervous

And they say, daughter look away, don’t be afraid
When you want to turn back a million times
And it might get colder, but wait ‘till it’s over
Darlin’, you’ll find your way

But she said...

I, will not look away this time
Take all these cuts, and make them shine
And all this pain I’ve held inside
So I can find my way home again
I will not look away this time
Take all these cuts, and make them shine
Don’t want to be perfect, just alright...

He’s on his way to nowhere
‘Cause he heard it was safe there
And safe is something valuable here
He’s spent half his life searching
And the other half working
Hard to find out if Jesus is real

And they said, son look away, don’t be afraid
When you want to turn back a million times
And it might get colder, but wait ‘till it’s over
Son, you will find your way

But he said...

I, will not look away this time
Take all these cuts, and make them shine
And all this pain I’ve held inside
So I can find my way home again
I will not look away this time
Take all these cuts, and make them shine
Don’t want to be perfect, just alright...

Every time, every line,
Every time you wanna say goodbye, sing..

Every time, every line,
Every time you wanna say goodbye, sing..

I, will not look away this time
Take all these cuts, and make them shine
And all this pain I’ve held inside
So I can find my way home again
I will not look away this time
Take all these cuts, and make them shine
Don’t want to be perfect, just alright...

She’s everything to everyone
Wish I could have seen it come down
But I heard incorrectly

It seems everything she knows is now
Five minutes ‘till closing
that’s not a lot of time when you’re nervous

Just get back back up when it knocks you down


Dags för söööööömn
Sometimes love comes around

There is a time for everything


Det finns en tid för allt.
Och nu ska jag förlora mig i minnen.
Och drömma om framtiden.
Bara för någon sekund.
Brb verkligheten.

Today was a fairytale


Hade en grymt rolig kväll/natt igår med Sofia, Lisa och Tilda! Blev dock lite sur på Italien som preciiiiiis tog andra platsen ifrån Saade, men ey, trea är ju inte så pjåkigt?

Idag döptes bror min så det blev en tidig uppgång för mig, och när jag hade hunnit vara i kyrkan och åkt hem och suttit vid tvn en liten stund så sov Tilda fortfarande xD Haha, det skulle jag nog också gjort om jag hade stannat kvar längre på morgonen x]

Nu har jag precis tittat på filmen Valentines Day och ska titta på 17 Again nu, har inte orkat göra så mycket annat än att slappa framför tvn idag ^^

Imorgon blir det plugg som gäller!

Ha det bra folk, ciao

It's now or never



I know just what you wanted


Godmorgon

Hade en bra gårdag och fick mycket gjort i skolan, skönt. Projekten som jag höll på med var Schweizisk och Österrikisk musik till tyskan och Australien på engelskan. Nästan klar med Schweiziska delen, ska bara skriva lite om 90-talets musik och nutida, så är det klart! Alexandra skriver lite om Österrike, sen ska vi även fixa en powerpoint osv. Men vi har kommit en rba bit påväg :) Och på engelskan skrev jag nästan en hel sida om Australiens historia x] Det jobbiga är att allt som vi ska ta fram ska sammanlagt bli max två sidor, så vi får se hur det går xD En annan sak som var jobbig, när jag höll på att jobba med tyskan hade jag engelska i huvudet hela tiden, pga att all fakta jag hade var på engelska, men det blev lite komplicerat, men det gick :P

Sen på kvällen blev det möte - så glad att jag gick dit. Gud är så god.

Planen för todaaaay är Eurovision med Lisa, Tilda och Sofia! Kommer bli asum, håller tummarna hårt för Sverige! Och så kommer det ätas chips i määäängder, mohaha.

Nu ska jag fixa ihop en video, eller kanske två, har nämligen två nya covers på gång.
Ciao

In a moment like this


Godmorgon
Min buss går om en timme så jag kom på att jag hann blogga lite ^^

Inte för att jag nu kommer på VAD exakt jag ska blogga om. Hm.

Denna dag ska mer eller mindre gå ut på att plugga. Vi börjar dagen med studiebesök på NK:n, sen ska jag jobba med stora projekt på tyskan och engelskan. VI har ganska många stora grejer kvar nu innan sommarlovet, känner mig halvt stressad, så ja. Jag tror att den uppdaterigen jag har nu kommer vara den jag kommer ha fram till sommarlovet, om än inte ännu sämre x]

Tror jag ska försöka att aldrig sätta på min dator, inte innan jag gjort mina läxor och saker anyways. Är så lycklig att vi har studiedag på måndag, då ska jag sitta och plugga matte - nationella på onsdag. Jag får bara hoppas att det går bättre än det gjorde förra året. Eller, jag gjorde inte sååå dåligt av mig, men ändå.

Man kan ju alltid hoppas att det går bättre, eller hur?

Nu ska jag äta frukost och inte tråka ut er här!
Ciao

For the first time in my life


Har inte förrän iår verkligen följt melodifestivalen, så jag satt och var jääääätte nervös att Sverige inte skulle komma till final xD Vi var det sista landet som blev draget, eller vad man nu ska säga, så jag trodde faktiskt att det var kört x] Men icke! Wiho! Längtar till på lördag och håller tummarna för Saade, haha ^^
Nu ska jag sova och vakna till en lugn morgondag (med regn *suck*)
Godnatt!

Sötnosarna mina<3

Me want!

I was losing myself to somebody else


Hej! Lalalaa *~
Dagen har vart lång men väldigt lugn. Vi gjorde tyska hörförståelse på morgonen och vi fick även reda på namnen på de som vi ska ha utbyte med i oktrober :D Haha, diggar dock att en utav schweizarna heter Rodgriguez i efternamn... xD
Ikväll har jag filat allt som går att fila... hm, ja, fixat naglar och sånt, känner mig ompysslad ^^ Men det är mysigt!
Nu ska jag sätta mig framför tvn: måste se hur det går för Saade ju xD Haha
Ciao!

I want to use my voice, my voice


Jag tittade upp på tvn och såg ett rosa streck springa allt vad han hade med ett högt skrik och skriket från ytterligare x antal personer som vissa nästan såg ut att vilja hoppa från läktarna och springa in på plan och fira. Det kallas: fotboll.
Har kommit fram till att jag gillar ljudet av fotboll, det är skönt att ha i bakgrunden. Jag tittar liksom inte direkt, även fast det också är kul. Men som jag sa är det ett
skönt bakgrundsbrus :)

Sommaren är här på ett kort besök, eller ja, förhoppningvis stannar den ett tag till, men moln och "skurar" kommer imorgon. Känns inte okej, men det betyder i alla fall att det kanske inte kommer vara så varmt på bussarna - vilket nästan börjar bli olidligt efter bara tre dagar xD

På tal om buss har jag åkt dubbelt så mkt buss idag än jag skulle ha gjort. När jag gick hemifrån förståd jag inte att jag var ensam hemma, vilket ledde till att jag självklart inte låste dörren. Jag kom på det när jag var två hållplatser ifrån där jag skulle gå av, så det var bara att gå av bussen, gå över till andra sidan vägen och ta bussen tillbaka hem. Det var aningens drygt, men tror inte jag direkt missade någonting av historia lektionen, inget viktigt anyways, när jag väl kom till skolan.

Hade även på mig ett par platå-sommar-klackskor (hm) som jag fick ont i fötterna av xD Och sådana skor kombinerat med kullersten är ganska livsfarligt, och såklart när jag ska gå över kullerstens minfältet framför trappan till ingången sitter en hel klass där. Dock klarade jag mig utan att varken skämma ut mig genom att "halka till" på skorna eller vricka fötterna, tack och lov.

Jaa... Där tog orden slut xD Haha. Och juste. Jag skulle ju ge en redovisning av gårdagen, men nu har jag glömt bort vad det var jag skulle skriva xD Eller jo, men jag
orkar inte skriva mer x)

Ciao!


Skooornaaa<3

Oh no - don't go changing


Hej!
Tror faktiskt att jag skippar dagens uppdatering och skriver om dagen imorgon istället! Bara för att... klockan är mycket och jag vill sova xD Haha. Lat och trött flicka här, mhm...
Kan i alla fall säga att dagen har vart bra och jag har fått en solrand i nacken... xD
Godnatt alla fina!


Älskar dig gumman<3

I must not tell lies


Pågrund av att blogg.se hade problem, utgick min update igår.
Var redo för en hm liten mega update nu i alla fall!

Dagen har vart lugn med lite nervositet på toppen. Hade nationella muntligt i både engelska och tyska, och (trodde aldrig jag skulle säga det här) jag tror det gick ungefär lika bra på båda xD Tabbade mig lite på engelskan och var mindre nervös på tyskan än engelskan xD Kändes lite weird :P Men nu är jag bara glad att det är över, nu väntar bara nationella engelska, hörförståelse och läsförståelse imorgon :)

Har även hunnit med att träna idag, när pappsen och Lukas skulle dra iväg till deras träning och Robin skulle hänka och bara spela lite boll tänkte jag "Ärs, lika bra att hänga på" Hade inget bättre för mig om jag säger så x] Roligt var det dock, (fick ett skrattanfall när jag försökte göra nåt som Robin visade mig - men misslyckades) och så sprang jag 1,5 kilometer. Det kanske inte låter som så mycket för somliga, men för mig är det långt, så det kändes skönt ^^

Morgon dagen (Känner att jag bara pladdrar på, men vad har jag att förlora, eller hur?) kommer vara underbar. Nationella hela morgonen, as said above, och sedan underbar svenska och underbar samhällslektion (ärlig när jag säger underbar, vår lärare är helt awesome) På kvällen bär det av till LO för en vårkonsert, ska bli roligt att träffa människor igen :D Saknar alla<3

Nu ska jag vara en ännu duktigare flicka än jag vart idag (Självbelåten? Det har man rätt till att vara ibland hörrni!) gå och lägga mig!
Godnatt

Vicci<3 (lycka till imorgon sötnos!)

Life



Dear Friend


Förra lördagen var jag ute lite med Josefine, och såklart tog jag med mig kameran, så ja, här kommer några bilder! :)

Lazy


Som jag skrev i ett tidigare inlägg gick dagen ut på att titta på film - seriöst aldrig vart så lat som jag vart idag xD Jag hade först tänkt att recensera alla filmer jag sett, men vet inte om jag pallar x] Kanske kommer upp imorgon, we'll see about it. Men jag kan i alla fall starkt rekommendera de filmer jag sett (du ser vilka här)!
Nu ska jag redigera några bilder som kommer i ett nytt inlägg, sen blir det sömn för min del.

Det har vart såååå skönt att inte haft någon skola i fredags, extra lång och underbar helg for me!
Ciao

(Har tagit bort muspekaren, tyckte den var störande helt plötsligt xD Sorry till er som gillade den ;))

~*~



We were born to be free


Goddagens!
What's the point?

Dagens tema: FILM!

Ska tittas på:

x Fame
x Sherlock Holmes
x Brudens bäste man
x Bourne Supremacy
x Bourne Ultimatum

Uppdaterar med bilder och lite text osv ikväll, nu ska jag förlora mig i filmens och chokladbollarnas världar.
Ciao!

And if we're all for someone


Jaaaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva to be honest xD
Ni kanske har fått nog av att höra detta men - jag har aldrig vart så trött som idag, inte på länge i alla fall. Tack och lov har vi som läser tyska lyckats prata till oss att vi kan jobba hemma, så jag behöver inte gå till skolan imorgon, och jag inte uttrycka min glädje xD Jag skulle ärligt inte orkat med att gå upp imorogn, då jag även ska vara barnvakt på kvällen, så ja, jag är trött men glad!
Nu för att peppa er, eller ja, make you laugh, lägger jag upp en underbar video här under :)
Ciao


Congraaaaatz


Kära broder Lukas fyller år idag! Grattiiiiiiis

I sure hope you have survived!


Jag ursäktar att jag inte uppdaterar xD Jag har bara... vart så sjukt trött ^^

Men nu är jag gryyyyyyymt glad! Gick in på Ticnet för att boka biljetter till Foo Fighters i sommar - och vad ser jag om än inte att ståplatserna är slut! Fick panik, men ja, som ni kanske kan förstå, hittade jag en annan hemsida som hade sånna kvar, räddaren i nöden! Så ja, nu ska jag gå på Foo Fighters den 22:a juni, AWESOME! Och JA jag gillar utropstecken! xD Haha.

Denna vecka har vart superb. Eller ja, den är ju inte slut än och ja jag har vart helt slut, men ja. Med denna vecka räknar jag även med lördag och söndag. Har vart hemma hos Yasna fyra dagar i rad, och imorgon ska bli den femte xD Får ta och våldgästa henne två dagar till efter det så blir det en vecka xD Haha, kul är det, mhm :D

Btw, var på en konsert idag i det finfina konserthuset, det var Lundellska Skolans elever, och hjälpes vad duktiga de var! Riktigt riktigt tight och bra.

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon. Ha det bra!
Ciao


My hair is... hm... brown...?

Hello monday


Hallå bloggen Har haft en awesome helg utan datorn ;) Har faktiskt varken hunnit eller orka blogga xD Känner inte riktigt för det nu heller, fast det kan ju bero på att jag är trött som en jag-vet-inte-vad vilket också kan bero på att klockan är sju på morgonen... Men nu ska jag göra mig iordning, CIAO!