Like a flower you look to the sky


Tjolahopp!
Hade en helt okej dag på skolan :) Föredraget gick som smort :D
Efter skolan gick jag och hämtade När ingen annan ser av Duncan Fairhurst och A walk to remember av Nicolas Sparks från bibblan :) Måste börja läsa de så snart som möjligt, men jag kommer säkert låna om minst en bok, då jag har Harry Potter 7 hemma också xD På engelska dessutom :P
Sen var jag barnvakt :) För en gångs skull var det det äldsta barnet som saknade mamma och pappa ^^
Men nu ska jag ut och fota stjärnhimlen :D
Puss :*
JUSTE, ska sen lägga in min novell, så håll utkik ;D Kanske ligger uppe om... en timme eller så :)

Ein Mann, ein Fjord! (En man, en fjord!)


HAHAHAHAHAH såg sjukaste filmen på tyskaföreningens filmkväll xDDD Men har nog aldrig garvat så mycket som jag gjorde xD Sick sick.... Den handlade om ett gift par med en dotter, och fadern vann en fjord i Norge (de bodde i Tyskland då) så han och dottern åkte dit, utan mamman. Hon följer efter de och så händer massa sjukt på vägen till hans fjord då... Den kanske låter tråkig, men all tajming blir helt fel, och... Man måste nog se den för att fatta varför den är bra xD Fast VÄLDIGT sjuk!
I alla fall, fick sluta 10 över 11 idag :D Då Jonas var sjuk hade vi ingen SH eller svenska. Så då satt jag i övre cafeterian och gjorde färdigt historian till klockan halv 1. Sen gick jag runt och letade kläder och skor till Halloween festen (om en månad... men ändå, man kan aldrig vara för tidigt ute ;)) till klockan halv 5 xD Kändes inte som 4 timmar, måste jag säga :P Filmkvällen började då kl 5 :)
Sen när jag stod på centralen och väntade på bussen påvägen hem, träffade jag Mirjam, trevligt värre :D "Sockorna! De springer runt på golvet" blir ALDRIG tråkigt asså!! xDD

Nu kommer lite bilder ;D

Lisa, Miranda och Tilda :)<3




Kan du ha byxorna längre ned eller!? x] Förlåt, var bara tvungen....

I hope you find what you're looking for


Godmorgon :D
Morgonen är alltid en kam för mig xD Vaknar av alarmet, snoozar... Och sen när den väl ringer igen, ochb jag ska gå upp, ligger jag alltid kvar lite. Det jobbiga är att jag vet att om jag ligger så för länge kommer jag somna om, och DET har jag inte råd. Får nog börja lägga mig på mer resonliga rider, så jag inte behöver slåss med sömnen varje morgon xD
Men nu ska jag gå ner å käka frulle, fixa mina tår och klä på mig nåt vettigt! Kram ;D
Bjuder på denna bild av en trööööött Sara xD

Life's to short to waste it


Hann inte blogga imorse, men har iaf haft en bra dag :D Fast har träningsvärk efter orienteringen xD Pallar inte skriva mer, är hungrig och vill titta på tv x] Puss ;D

I'm frozen


Idag har jag vart med underbara Felicia :DD Hade det awesome!
Ska nog sussa snart, så jag inte är FÖR trött i skola imorgon xD
Slänger in några bilder ;D
Love you hun<3

Anything is possible if you believe


Jag såg precis färdigt på "Här är ditt liv", som handlade om Lena Maria Klingvall. För er som inte vet vem hon är, hon blev född utan armar och med ett hälften så kort ben som normalt, så hon behöver ha protes.
För några år sedan, kanske...5 eller nåt, var hon på min skola och talade om hur det var att vara som hon var. Det hon har sagt genom hela sitt liv är att alla är unika, alla har ett stort värde, oavsett hur man ser ut, handikappad eller inte. Hon var alltid en glad människa, som spred kärlek och ljus omkring sig.
I programmet träffade hon en av sina tolkar som hon hade omkring sig när hon var och turnerade i Japan. Tolken sa att Lena Maria hade kommit till Japan i en tid då det var skamsligt att ha ett handikappat barn i famlijen, men att hon kom och visade att det inte spelar någon roll, att man är lika mycket värd ändå. Hon satte igång deras tankar att det inte var något fel med det.
Tolken sa även att "Lena Maria är en glad, kärleksfull och stark människa som älskar livet, även fast hon är utan armar. Och vi som har armar och kan utnyttja det, vi lever inte alls med samma glädje och har samma styrka som hon har"
De saker som Lena Maria har gjort i sitt liv är bla. att ge ut mer än 10 skivor, hållt konserter i de 47 "landskapen" i Japan, tävlat i Oandikapp OS i simning och sjungit på en invigning av Handikapp OS. Hon är även konstnär i "Mun och fot-målarna".
Hon är en människa som har påverkat många, med sin livsglädje och allt.
Det roliga är att, en gång fick hon en fråga om "Vad var det första du skulle göra om du fick armar?" och svarade "Ja, det skulle vara kul att kunna sticka två tröjor samtidigt"
Och en annan gång har hon sagt att "Alla har ett handikapp, för alla kan inte göra allting"
Jag tycker att man kan lära sig något av henne, jag har själv lärt mig av henne och ser upp till henne. Man ska göra det bästa av det man har. Man borde inte slösa tid med att klaga över det man inte har, eller det man inte klarar av. Man ska se till det man kan göra och satsa på det.
Juste! Den lilla lilla bilden ni ser på en manga liknande bok sak...? I Japan skrivs sådana böcker om tex Moder Theresa och Abraham Lincoln, så man måste vara stor om de ska skriva en sådan bok om en. SÅ stor var och är Lena Maria i Japan! :)
Om ni vill läsa mer Lena Maria, gå då in på: LenaMaria.com

This is the end


51 lager, och jag är äntligen är jag klar med min vampyr bild! xD Borde egentligen tagit tid så jag vetat hur lång tid det skulle ta att sitta i sträck :P Men kan tänka mig att det är kanske... 8 timmar? Eller, kanske inte så mkt, men det handlar om ett flertal timmar iaf x] Börjar fundera på om jag någonsin kommer göra nåt sånt här på typ 1 eller 2 timmar xD Haha, men nu ska ni få se :D

*trumvirvel* DADAM!

~ Vampiressa ~

Everybody needs a song


Godmorgon :) Eller kanske godförmiddag xD
Jag vaknade imorse av att ytterdörren smälldes igen, och jag upptäckte sen att jag var ensam hemma xD Det läskiga var att jag hade ingen aning om vart alla var :P Det skulle vart kul om det var värsta kidnappningen, men så kul skulle vi inte ha, nej nej...
Jag har precis suttit och sjungit halsen av mig... x] Har sjungit låtar, där de högsta tonerna är mitt i min skarv, och då måste man ju ta i ordentligt, och jag tror jag tog i lite fööör mycket :P Haha.
Nu ska jag ringa Mathilda :DDDD<3

<3

Love...


~ Kärlek är vackert ~


Wowowowowowow


Jag har nyss sett trailern för Harry Potter and the deathly hollows, part 1, JAG KAN INTE VÄNTA LÄNGRE!! Är så himla taggad att jag sitter och gör "iiihhhhhh" ljud och hoppar upp och ner på stolen!
Måste lägga upp den här alltså....

Jag vill se den nu!! Och det är 54 dagar kvar! Jag kommer dö under tiden..... Måste läsa boken igen!
Tror jag har lite ändrad rangordning i den bästa bokserien jag läst... Harry Potter har lätt gått om Twilight!

It's firefight


Har helt glömt bort bloggen xD Eller egentligen inte... :P
I alla fall, efter skolan gick jag och köpte nya strängar till gitarren min, äntligen! Sen när jag satt och väntade på bussen gick Sara förbi, så vi tog och gick runt lite på stan och satte oss tillslut på Café Linné Hörnan :) Tack för snacket! Måste göras om :D
Sen har jag bara suttit och tittat på TV x]

I wanna set the world on fire, for you


Har suttit och GARVAT IHJÄL MIG, har läst igenom allt sömnprat på bloggen jag tipsade om xD Jag satt och gapskrattade, och så kom mamma och frågade vad jag höll på med, men jag kunde inte svara för jag skrattade så mycket! xD Ni måste verkligen gå in och kolla! I alla fall om ni vill ha ett gott skratt ;)

Nu ska jag nog sova lite :) Kramar ;D


Can't stop laughing!


Är inne på en sjukt rolig hemsida - sömnpratat.blogg.se
Måste bara lägga upp ett inlägg därifrån, jag KAN inte sluta garva åt det! xD

"Från Anna:

Fredrik: - GULLA! Ta fast dem!!

Jag: - VA? Vilka??

Fredrik (sätter sig hastigt upp): - SOCKORNA! De springer över golvet, VRID NACKEN AV DEM!!

Jag: - Um okej... "

xDDDDD

Mum knows and finds EVERYTHING!


Konversation i köket:

Lukas: Åhh, jag kan inte hitta mitt engelska papper! Jag har letat jätte länge. Jag la det här, men den är borta.

Jag: Men vart såg du det sist?

Lukas: Jag kommer inte ihåg.

Jag: (börjar snacka detektiv snack som "vad gjorde du efter du hade gjort det" osv osv)

Mamma, lite surt: Men du måste leta mer! *börjar rota igenom vår köksbänk*

Lukas: Den ligger inte där!

Mamma: Men ligger den i din bakficka då?

Lukas: Ja här ligger den!


Hahahahaha, smarthead, den dära...

You may feel alone, but remember, you are not the only one


Dagen har vart både bra och dålig. Kom till skolan, men efter tyskan mådde jag inge bra :/ Så fick ta och åka hem... Det var skönt, såklart, men skulle velat vara kvar på ett sätt :P Har i alla fall fördrivit tiden med tv-tittande sedan klockan... 1 xD Så tänkte det var hög tid att logga in på datorn och kolla runt lite :P Jag måste ju blogga! xD

Men, ska som sagt lägga in min novell här :) Kanske gör det ikväll, eller imorgon, no one knows ;)
Nu ska jag gå ner och ta en alvedon, sen fixa lite i PS.

Hoppas ni har det bra vart ni än är! Och stort tack till alla som läser min blogg ;D Bloggandet känns liksom mindre onödigt nu när folk faktiskt LÄSER xD Haha, tack iaf! :*
Hittade Rapsis i bror mins rum, haha, han har en liten... historia bakom sig xD Me <3 Rapsis
Kalla mig barnslig, jag bryr mig inte! xDD

When you're tired of being the only one not to know


Jag är så himla trött på att vara den ända som tar initiativ...
Eller är jag bara avundsjuk?
Vad det än är så får jag ett styng i hjärtat...

Nejmen ojsan hallå


Se nu va ni har gjort! Ni har fått mig att skriva en svensk rubrik o: Bara 5 personer som vart inne. VAD HAR JAG GJORT FÖR FEL?

Nej nej... jag är inte SÅ sur xDD Haha, jag får skylla mig själv att jag inte uppdaterar med något intressant.. xD Men tyvärr kan jag inte förändra det :P MEN det jag KAN säga är att jag kommer lägga upp min novell inom kort ;D Kanske hamnar i två inlägg, vi får se :)

Och sen måste jag bara säga att Sylvi nog är den bästa läraren i universum! Hela skolan är awesome :D

I alla fall... Jag gick på stan som sagt, efter Tilda hade gått :) Köpte (som sagt igen xD) 3 pocket för 149 (!) Sparade hela 80 kr! En förmögenhet, vettni ;) Skulle i och för sig sparat ännu mer om jag inte köpt några alls... (som mamma sa xD) Men jag passade även på att köpa lite kläder :D Blev ett par tights, en grön tröja och en... wait for it... Knall rosa tunika/linne/klänning grej :D (För er som inte känner mig, gillar jag inte rosa sådär jätte jätte mycket...) Jag är så stolt asså ;D *host* Haha.

NU ska jag gå ner och käka varmkorv :D Puss :*

Den ser röd ut D:

Mirror, mirror on the wall


Jag befinner mig just nu på en stol, i ett rum som ligger i en korridor. Korridoren ligger i skolan, som i sin tur ligger i Uppsala. Uppsala i Uppland, Sverige, Norden, Norra Europa, Europa, Jorden, Vintergatan, Universum... You get it xD
I alla fall, försöker skriva färdigt min svenska novell, men det går väl sådär xD Är typ sjukt ofokuserad just nu xD Om drygt en timme ska Tilda träffa sin mamma och då tänkte jag att jag likväl kunde gå lite på stan innan jag ska möta mamma kl halv 7 för utvecklingssamtal :) Har planer på att köpta lite böcker :D Jag menar, 3 pocket för 149, hallå?!
Har inte så mycket mer att skriva :P Men slänger in en bild (upprepad dock, i know)


I don't want to drown


Chasen - Drown<3

Har precis suttit och skrivit av grejer inför orienterings förhöret imorgon och klockan är på TOK för mycket... kommer inte orka mig upp imorgon xD haha. Men i alla fall, novellskrivandet går bra (tror jag) fast börjar bli lite nervös... Jag har bara 100 ord kvar och jag har inte kommit till det absoluta slutet än! Får nog ta och ta bort lite sen tror jag xD Men men... Nu ska jag sova lite, känner att jag kan behöva det inför imorgon :P Får se om jag kanske orkar släpa med datorn, så kan jag skriva lite efter skolan... Det beroende av om jag och Tilda går iväg nånstans (om hon nu kommer ihåg att vi ska hitta på nåt, vill säga xD) eller om vi sätter oss i skolan ^^

Nu ska jag inte pladdra mer ;D Ciao!

Låttexten på bilden<3

Bist du dabei?


Ojsan hoppsan.... Glömt uppdatera xD
I alla fall, idag blev det en liten upprepning från igår, slutade 1 ;D Fick dock sluta halv 1 idag, så skönt! Nu sitter jag och myser i min sovsäck och ska börja skriva på novellen som är till på torsdag :) Har 6 olika idéer, så får se vilken jag väljer xD Haha, vi ses ;D

Fotopromenad - Del 3


Nu kommer lite häst bilder då, många är lite sådär halv dana, men ändå... :P
Så himla söt :3
Lugnt den sötaste hästen i världen :3 + en bild som jag glömde lägga upp förut x]
En annan sötnos :D
Åhhh vad jag saknar att rida... :( Hästar är faktiskt underbara<3 När man galopperar kan man känna ren energi och kraft under sig, som att man kan göra allt i världen, man känner att man inte har några gränser. Känslan är bättre än någon annan känsla i världen<3

Fotopromenad - Del 2


Nu har jag suttit och redigerat drygt 40 bilder till... så tänkte att jag gör en del 3 också :) (som bara kommer vara häst bilder) Dels pga att det blir ganska många bilder för att vara i ett inlägg, dels pga att jag ska gå ut till bussen om 25 minuter, och orkar inte stressa x]

Det är svårt att fota dimma när det är mörkt ute, och utan stativ :(


Där har ni del 2 av min fotopromenad :) Hoppas ni gillar bilderna ;D
Nu ska jag göra mig iordning, puss

If I can overcome step one I can face the 99


Sitter och känner att jag borde börja skriva på novellen tills på torsdag... Annars kommer jag sitta hela onsdagsnatten xD Haha, men juste, jag har ju tyskan först... -.- Jaja, jag ska vara glad, jag VILL ju läsa tyska så det är bara bita ihop och köra ;D
Cellgrupp ikväll - tagga!
Förresten, vet ni vad som legat i en brevhög i en vecka...!? MINA MALMÖ BILJETTER! :DD Så skönt att ha dem hemma :DDD Snaart ses vi Mathilda :DDD<3 Hejdå ;*

Fotopromenad - Del 1


Där har ni några bilder, utav 290 xD Don't worry... Jag har en till mapp att ta ut godbitar ifrån, det finns drygt 400 i den mappen ;) Så del 2 kommer antagligen imorgon :)



Friends are angels without wings<3


Hahahahhaha ojojoj... Mina och Beccas konversationer är ju BÄST! :DD<3
Och sen måste jag ju bara påpeka det faktum att hon är en helt vacker, underbar, snäll, behöver jag fortsätta räkna upp saker...? Sara loves you, hun :D<3 Du betyder mkt mkt mkt mkt för mig, du är en helt otroligt bra kompis som jag inte skulle byta ut mot något i hela världen!<3
Slänger till med en gammal och en lite nyare bild på oss :D
I alla fall... Jag bara måste skriva upp en liten lista, över varför jag är glad :DDDD
x Jag har ätit chips och lakrisal idag :D
x Jag fick awesome bilder när jag var ute och fotade, även när jag tittade på de i datorn var de flesta bra ;D
x Beccas nya hårfärg är GRYMT SNYGG!
x Jag har druckit FANTA :D
x Therese och folk kommer till YOUTH :DDD
x Livet är allmänt underbart helt enkelt :D


Bilder från min 2 timmar långa fotopromenad kommer i ett senare inlägg :)

I'm free falling


Har kommit hem från en awesome kväll :D Vi var uppdelade i lag och fick massa uppdrag på stan xD Kan berätta mer om det senare och lägga in några bilder, men NU måste jag sova x] Söndax imorn...
Men ni får ha/hoppas ni har en underbar natt ;D

I'm gonna love you 'til the day I die


Nu kommer lite musiktyps ;DD Eller lite och lite... x]
Vi börjar med lite gamla favoriter! :)


Third Day - Rockstar<3

Third Day - I Gotta Feeling<3



Third Day - Blind<3
Dessa låtar är från deras gamla album "Wire" som vi hade i bilden för några år sedan, ger mig massa minnen :) Men kolla upp de, de är sjukt bra!

Denna låt är så underbart vacker så det är inte sant... Brings tears to my eyes
Natalie Grant - Held<3

Hittade bara en live version av denna... Men den är så grymt härlig!
Casting Crowns - Praise You In This Storm<3

Hold Fast - MercyMe<3



Nu till lite nyare favoriter då :D


You Me At Six - Stay With Me<3


You Me At Six - The Rumour<3
De sista 2,5 minuterna är grymast! (på den här är de sista 2,5 minuterna på 2.40, den är bara 5.20 lång egentligen...)

The Letter Black - Hanging On By A Thread<3


Eowyn - Silent Screams<3


Denna är vacker (inte alls lika "hård" som den innan)
Eowyn - Unfinished Memories<3



The Almost - Lonely Wheel<3


Demi Lovato - Quiet<3


Demi Lovato - Got Dynamite<3
Hela hennes album "Here We Go Again" är bra, hett tips!

Hey Monday - Obvious<3



Hey Monday - Hurricane Streets<3


Jaa... Många vill säkert döda mig nu, men dessa låtar är faktiskt BRA!
Justin Bieber - Somebody To Love<3



Justin Bieber - Never Say Never<3


Linkin Park - The Catalyst<3


Linkin Park - In The End<3


Denna är så fin!
Miley Cyrus - When I Look At You<3


Miley Cyrus - Stay<3


Taylor Swift - Mine<3


Taylor Swift - Your Not Sorry<3


Jimmy Eat World - Hear You Me<3

Jimmy Eat World - Sweetness<3
Ja, där fick ni en del att kolla igenom xD Inget måste dock, men om nån behöver ny musik, så kanske detta är lite till hjälp ;D Förresten, de som är musikvideor... Det betyder inte att jag tycker de är bättre än alla andra, bara att de andra inte har en musikvideo helt enkelt :P
Nu ska jag kanske göra mi iordning inför Hanna ikväll :)
Ciao!

I will hold my head high


Hejsan Hoppsan
Jag klädde in min kamera i en plastpåse och mig själv i regnjacka och stövlar för att fota i regnet. Men såklart slutar det nästan att regna när jag går ut... x] Så nu har jag BARA skämt ut mig själv istället för att göra det och få bra bilder på vattendroppar... xDD Men jag får experimentera lite inomhus istället :P
Ikväll blir det fest hemma hos Hanna, taggad :DD<3

To smash your head on the keyboard


Nu kommer jag nog snart göra som rubriken förespråkar xD Haha, godnatt :*
Bilden är ju... jag bjuder på den ;DD I väntan på dramat förresten... xD

My heart still skips a beat when I lay eyes on you


Kom precis hem från ett grymt bra möte :D Hade även kul efteråt, drack upp en halvliter cola... Inte sådär jätte bra x]
Sitter just nu och drogar Jimmy Eat World, hittar nya och bra band hela tiden! Är nog snart dags att lägga ut lite
musiktips eller vad säger ni? ;)
Nej nu ska jag.... jag vet inte xD Fixa lite i photoshop kanske :D
Puss ;D
Jimmy Eat World - Sweetness<3<3

Let it hit you like - woah, oh, oh


Fick inget läkarbesök bokat för mina tår, ska typ pressa in grön grej under nageln x] Och SEN om det inte hjälper (vilket jag tror är ett faktum, i alla fall för vänstra tån...) får jag en läkartid. Jag vill bara få bort det himla nageltrånget, NU! -.-
Juste, jag gick med Alexandra, Gabriella och Hanna påväg till bussen efter skolan. När de skulle svänga och gå över ett övergångsställe kom en buss runt hörnet (nej ingen blev påkörd...) och nosen av bussen var uppe på trottoaren - där Gabriella stod. Bussen stannade (såklart) och jag började dra Gabriella bort så att bussen kunde åka, jag kan bara tänka mig hur skrämd hon måste ha blivit när hon vände sig om och "fick en buss i nyllet" xD Haha. Good laugh there... :P
Slänger in en gammal bild xD Julen 07.... xd

You don't know what you've got, until you lose it


Godmorgon soliga värld :D
Om en halvtimme går jag till vårdcentralen :) Jag ska stå på mig om de säger nåt jag inte vill, eller som jag tror de gör fel, det gjorde jag nämligen inte förra gången... x]
Nej, dags att göra sig i ordning lite!
Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit
("Inget stort geni saknar ett stänk av vansinne")


I wanna be a rockstar, but I ain't got what it takes


Klockan kryper sig närmare 12... inte bra! xD Men kommer ändå få lite mer än 8 timmars sömn, vilket är bättre än de 3 senaste dagarna x] Kram ;D
Mitt hår.. :3 Jag gillar't!
In times of trouble - hang on to Him ~

You're so good, you're so bad


Nu kommer fortsättningen på den lilla bildbomben ;D
Hope you like them ;D
Anyways... Idag hade Lisa med sig två tyskor som var på utbyte :) Typ skämde ut mig inför de, men aa... xD Det var kul iaf, även fast jag inte snacka så mkt med de ^^
Dramat var kul men KAOS xD Vi skulle vara i 4 grupper om 10 och komma på en sen - på en terminal. Jag och Yasna var kinesiska turister xD Sen hade vi ett gammalt par, en flygvärdinna, en affärsman, två fjortisar och två terrorister ^^ Det vi inte visste när vi gjorde den var att alla grupper skulle göra sina scener - samtidigt! xD Snacka om kaos :P Det roligaste var att när vi hade "dött" (planet sprängdes...) låg vi ju kvar tills alla andra var färdiga. Julian typ låg på sidan över stolen med huvudet på golvet xD As kul haha!
Juste, på samhällslektionen innan lunchen snackade vår lärare engelska, för att tyskorna skulle förstå nåt, det var ganska kul x]
Nu ska jag... jag vet inte xD Jag har i alla fall sovmorgon imorn :D Och ett läkarbesök, de ska kolla på mina tår (JA, tå i plural -.- Har fått nageltrång på HÖGRA tån nu också, yay! -.-) och kommer nog få en läkartid efter det, hoppas jag! Jag vill i alla fall komma till någon som kan lösa det x]
Puss på kinden hörrni!

Hello hello-o, is anyone ho-ome?


Hej och godmorgon :) Längsta dagen ligger framför nu då... kvart över 4 slutar man (y' Men imorgon är det FREDAG! OCh, hjälp, vad veckorna går fort nu då ^^ Det känns som att det snart kommer vara lov xD Vilket bara är om ca 7 veckor :D Förhoppningsvis kommer Becca upp till youth då *håller tummarna* Saknar den människan som en jag vet inte vad!<3 Nu ska jag käka lite frukost och sen skola ;D Juste, det är skolval på morgonen, vet inte riktigt vilka jag ska rösta på än, men xD
Kram ;D
Livet är underbart


Let's face it - PHOTOBOMB!


NU kommer en liten fotobomb :) Men det blir ännu mer imorn ;D

Sådärja :) Godnatt :*

Tears may fall, but they are not from pain


I proudly present to you.... Min höst design :DD
Kommer nog fixa lite mer med den, men inga stora förändringar :) Hoppas ni gillar den ;D Annars... ;)

We're running out of time - so dance


Hahahahahah, snackar med Becca igen xD
Har haft en bra dag :) Historian var jätte lätt xD Var inte alls så stort som jag trodde :P Men i alla fall... är sjukt trött, men samtidigt inte, förstår du vad jag menar? Min kropp är trött, men eftersom jag inte behöver göra några läxor känner jag mig piggare än normalt xD Ska nog inte fortsätta förklara, kommer typ virra bort mig till måneland...
Juste, var ute och fotade lite när jag kom hem, bilder kommer i ett inlägg ikväll :D
JUSTE, igen! Detta är inlägg 152 (missade 150.. xD) :D *klappar mig själv på axeln* Det fanns en tid då jag inte trodde jag skulle ta mig så "långt" (långt för mig i alla fall xd) men NU ÄR JAG HÄR :D *klappar mig själv på andra axeln*

Hey you, I'm not your average girl


Jag är trööööööött... Ska sova nu! Historiaprov imorgon dårå -.- Det kommer nog gå bra :D Hoppas jag xD Haha, puss
Bild från igår...
Fick GODIS på tyskan :DDD
Innan svenskan. Tilda ville prompt vara med på bilden ;)<3
Sen tog jag mig igenom historian med halstabletter och CHOKLAD :D
Godnatt ;D

Divide et impera


HAHAHAHAHHAHAAH sitter och snackar med Becca, ASKUL! xDDDD Love you hun<3

We don't have time for complaining


Idag var det skola, snabbsväng till ica med Gabriella, sen direkt till Lundmarks (barnvakt) :) Barnen somnade vid 20 över 7, så jag pluggade lite historia, tills min hjärna inte orkade mer xD Sen blev det The Ugly Truth :D Bra film, det dära :)
Dags att sova... Fast spelar ingen roll, min hjärna kommer ändå vara mos! Men förhoppningsvis inte :P

When my world is falling apart, I look at you


Hej hopp :)
Idag blire skola, kanske träffa Ollo :D Och sen barnvakt, och förhoppningsvis hinner jag plugga där, om jag lyckas lägga barnen tidigt x]
Puss ;D
I know I'll find you, sitting on a bench in heaven...

Every rose has it's torn


Rubriken är en av Miley Cyrus låtar<3 Ska lägga upp lite musiktips snart ;D
Ville bara säga att min nya design till bloggen snart är klar! :) Ska bara finslipa lite... och det blir nog inte förrän på onsdag xD Ska ge mig själv lite datorförbud, så jag kan plugga :P Vi får se hur det går med det... xD Haha.
Men nu ska jag sussa, godnatt folket!

o: vad är nu detta, en bild med bra kvalité!? ;)


Quick update


Kommentarerna fungerar igen! Så ni är fria att kommentera ;)

Hold on tight


GODMORGON :)
Ville bara säga att jag ska fixa en ny design till bloggen :) Eller ska i alla fall börja jobba på en höstig design xD Vi får se hur det går :P Kram ;D

I've got the world in my own hands


Haft en skön slapp-dag idag :) Hade tänkt att plugga på historian, men... xD Haha, gör det imorgon istället :) Håller fortf på med min vampyr bild xD Det går som sagt sakta men säkert framåt ^^ Men kommer nog inte bli helt klar på ett tag xD Men... Nu avslutar jag med nån bild, och återgår till min bild redigering ;)
Vi hade Nova hos oss på kvällen :) Gick på en liten promenad, var skönt att få lite luft :)
Tjarrå ;D

I just need somebody to love


Idag är det ju kulturnatten, men vet inte om jag kommer gå på den eller inte xD Men dagen ska hursomhelt börja med Robins match :) Den börjar klockan 1, tror jag xD Kameran ska nog med :)
Åhhh jag är helt slut xD Känner mig bara utmattad, känns inte som att jag kommer orka göra något, även fast jag sovit ordentligt :P Men men... The life of a student, right? x]
Nu ska jag fortsätta fixa med en vampyr bild, som jag började på... för ett tag sen xD
Kram ;D

Sommaren<3

God bless the broken road, that led me straight to you


Mitt internet var vääääldans segt igår, så lägger in en text som skulle kommit upp igår x]
~
Har precis suttit och läst igenom min gamla dagbok xD Sträcker sig mellan hösten 2004 och sommaren 2008. Skrev dock mest i den 07-08 x] Skrev min första berättelse "Evig Kärlek" i den, hade nästan glömt bort den berättelsen! Kommer ihåg att många gillade den, men skulle nog inte ha lika många läsare om jag la upp den idag xD Den rann väl lite ut ur sanden efter ett tag... Men, förutom att vissa delar av handlingen är konstig och (såklart) barnslig, tycker jag att jag lyckats riktigt bra ;) Kanske kommer lägga ut den igen, vem vet xD
Nu ska jag sova, puss på nosen :*
Har precis suttit och läst igenom min gamla dagbok xD Sträcker sig mellan hösten 2004 och sommaren 2008. Skrev dock mest i den 07-08 x] Skrev min första berättelse "Evig Kärlek" i den, hade nästan glömt bort den berättelsen! Kommer ihåg att många gillade den, men skulle nog inte ha lika många läsare om jag la upp den idag xD Den rann väl lite ut ur sanden efter ett tag... Men, förutom att vissa delar av handlingen är konstig och (såklart) barnslig, tycker jag att jag lyckats riktigt bra ;) Kanske kommer lägga ut den igen, vem vet xD
~
Idag har vart en awesome dag :D Alexandra ska INTE få äta något som innehåller socker! Hon blev helt hyper xD Hahahaha. Jag Alexandra, Gabriella och Yasna har planer på att starta en musikblogg, så håll utkik här på min blogg efter en länk nån gång i framtiden ;) Det ska bli kul!
Snackade med mamma idag (okej, det låter hemskt.. xD Jag menar såklart inte att det är en ovanlighet, bara att vi snackade lite mer djupt :P) vilket var skönt :D Hahaha, sen drev jag och hon med Robin, det var skit kul! xD "28 MINUTER!!??" XDD Robin har även smittat sig med nån konstig dialekt (som jag typ avskyr när han använder x])
JUSTE, jag har ju även träffat Mariam idag :D Hjälp, vad jag saknat henne! :o Men vi hade det grymt bra i alla fall :D
Nu kommer lite bilder från dagen :)
Sötnötterna :D<3 Alexandra hade precis fått i sig en chokladboll = sockerkick ;)
Yasna och en till hyper Alex xD<3
Gabriella :)<3
Två killar rappade på stora torget, duktiga var de :)
Nu har jag inget mer att skriva...
Puss på nosen!

Come on, come on, come on


Jag är typ helt slutkörd xD Jätte trött... Men glad :D
Har vart en ganska lång dag idag, men dramat var hilarious xD Skrattade så jag fick ont i magen, haha xD Ångrar verkligen inte att jag tog drama istället för musik!
Har inte så mycket mer att skriva om dagen x] Skulle kunna fylla upp tomrummet med bilder, bara det att jag inte tog några idag xD Men letar upp en annan *letar*
Now walk it out, now walk it out
Hahahahahah, letade igenom gamla mobil bilder och hittade denna xD Du är såååå söt Adde ;) Don't kill me...

I wanna make my own name


Morgonen började med att jag försov mig xD Somnade om från att ha vaknat alarmet... Inte bra xD Vaknade 7.23, bussen gick 7.38 men amazingly enough hann jag med bussen xD Det var liksom: Slänga på sig kläder, sätta upp håret, trycka in en brödskiva med mjölk i munnen och svisch iväg xD
Dagen har vart helt okej, vart ganska trött men xD Borde dock inte vart så trött som jag var x] I alla fall... Åt lunch på Donken, istället för blodpudding (urs)
Efter skolan gick jag lite på stan med Lisa och Tilda, köpte ett par strumpbyxor :D Sen åkte jag direkt till Lundmarks å var barnvakt :) Nu kommer lite bilder iaf ;D
Spindelnät o:
Fina flickor<3
Lunch :3
Victor var sydde lite :) Och sen har vi ju Superhjälten David med Benjamin på ryggen ;D
Victor :) Och David satte in den fina grön/lila figuren i mitt hår xD
Busungen...
Avslutar med en bild på TELETUBBIES :D Barnens kvällsunderhållning ;) Även min xD Haha, älskar den dära maskinen med snabel :3
Godnatt sötnosar ;D

I'm gonna put you first


Slängde ihop nåt slarvigt... xD Men men... Godnatt världen ;D

You should never say never


Dagen började med drama :D Vi skulle vara två och två, den ena skulle regissera en scen till den andra, jag fick spela scenen ;) Det var askul :D Men drama lektionen stördes av brandövning xD Gissa hur sur man blev :P Liksom den roligaste lektionen på hela dagen xD Men men... avbrottet var bara en kvart, så det var inte så farligt.
Resten av dagen gick bra, förenings presentationen var awesome :D Innan jag drog hem sen, köpte jag ett par WESC lurar :DD *happy* Nej, nu ska jag inte skriva mer, dels pga att jag inte har något bra att skriva och dels för att jag tycker att bilder säger mer än 1000 ord ;D Puss!
Plugg med Anja :)
Alexandra imorse :)<3                                      Sen kom solen och hälsade på :D
Sötnosarna Lisa och Tilda :D<3
Gick till banken för att hämta mitt ID kort, och tyckte dessa stolar representerar banken ;) Säger vi xD
Himlen<3
:3
Hejdå ;DD

When you believe in the gift of a friend


Idag efter skolan skulle jag till valstugorna, så jag tänkte "tredje gången gillt, nu MÅSTE de bara vara där!". Men iche sanicke! Man blir ju lite sur då då.... xd I alla fall, vi gick tillbaka till skolan och jag visade vad jag hade skrivit på min dator (som jag släpat med mig, typ i onödan... xD) När jag kom hem förhörde jag Robin på sin tyska läxa (haha, det är askul att "visa" hur man säger vissa ord osv xD Sen är det ju ett plus att man känner sig JÄTTE BRA på tyska när han säger det han kan ;)) Nej nu ska jag nog snart dumpa datorn och sätta mig i sängen och läsa lite Eragon :) Men just nu sitter jag här och avnjuter en  chokladbit ;D
Slänger in två bilder från idag ;D
Och några natur bilder från andra dagar xD
Sådär ;D I ett senare inlägg ska jag lägga upp gamla bilder ;)
Godnatt!<3

I can't help but wait


Sjöng på söndax på förmiddagen, var tvungen att sjunga på båda mötena xD Jag lyckas alltid få mer att göra när jag verkligen inte orkar... x]
Slutsats: Var alltid utvilad, så du orkar med om du får mer än vanligt på dina axlar!
Kollade runt lite på internet, sen så insåg jag att det kommit en ny Bring It On film, så jag tänkte "Den måste jag se" Under tiden jag letade efter en "watch online for free" länk, snubblade jag över en länk till Step Up 3D, så jag dissade Bring It On xD Men Step Up 3D var inget annat än AWESOME! Älskade den verkligen! De har tagit upp allt ett steg högre än 2:an (älskar fortf den, men måste säga att 3:an är grymt bra/bättre!)
Precis när jag hade tittat klart, och var jätte glad över att den slutade sååå braaa (!!) så kollade jag in facebook. Kollade igenom lite nya händelser, och såg att Esther B hade skrivit om säsongsfinalen, i säsong 7, i One Three Hill, och jag blev såklart nyfiken vad som hände... Så jag letade upp klippet från absolut sista scenen, och GISSA om jag grina!? Hänger inte alls med i serien, men blev så grymt ledsen ändå! Urs urs... Men blev sen lite glad när jag såg scenen med Haley och Nathan :D
I alla fall... Jag hade tänkt att sitta med tyskan idag, men, icke sanicke! Nu måste jag sitta hela kvällen imorgon... *suck* Men jag har bara mig själv att skylla! Och NU kommer jag på att jag missar cellgruppen imorgon *surar* Sur på mig själv? JA
Om jag får tid ska jag lägga upp bilderna från filmkvällen, jag lovar och svär!
Nu ska jag nog sova lite... är HELT slut! Men jag orkar alltid med lite läsning ;) Ska börja läsa Eragon igen, har inte läst hela än xD Håller på i mitten nånstans, andra böcker har kommit ivägen :P
Där fick ni lite å bita i, var nog längesen jag skrev så mkt som jag gjorde nu, och skrev på det sätt jag gjorde. Känns det som i alla fall....
Och måste bara säga att jag har återfunnit en gammal favorit, Trey Songz :D Letade upp sountracket till Step Up 3D (älskar!) och *POFF* där var han :DDD
HEJDÅ människor :) Imorgon är en ny dag, gör det bästa av den! ;D

Jag ser helt slut ut o: haha xD

Now walk it out, now walk it out


Nej nu orkar jag inte vara vaken längre... Var uppe till 5 imorse, så det kanske är förståeligt xD Men ska först läsa ut min bok "Är det någon där?" av Marian Keyes :) Ett tips förresten, den är jätte bra! :)
Måste säga grattis till två sköna stockholmare ;D Så glad för er skull!
Godnatt och puss på nosen

I find myself missing you


Ikväll har jag inte gjort så mkt :) Vart hemma, pluggat lite matte och så :) Imorgon blir det möte och sen tyska plugg... *jublar* -.- Jaja, nu ska jag inte vara negativ :P Bilder från igår kommer nog imorgon :) Eller, kan lägga upp en iaf :D Men först, bilder på mitt hår ^^
Ollo bollo :DD<3

It's much to quiet in here


Jag är lite osocial mot Becka, Ollo och Hanna genom att sitta här, men a xD Haha, vi har det kul :D Såg nyss färdigt på Stomp The Yard, riktigt bra film!<3
Ska nog snart dra mig hemåt, har lite plugg att ta itu med i helgen x] Eller lite är väl nästan att underdriva xD
Kram på er ;)


I'm ready to move on


Skulle ju som sagt till valstugorna halv 11 idag... Men nej, såklart det inte var några där att intervjua! *suck* Där försvann min långa sovmorgon (13.55) xD Det var några andra som intervjuade SD *ogillar dem* Men sen gick jag och käka lite med Tilda och Lisa istället, det var kul :D Fördrev sedan resten av tiden i biblioteket, gjorde lite matte :)
Sen har jag även klippt mig ;D Lite spontant sådär ;) *överväger om jag ska lägga upp en bild nu, eller vänta...* Hur det blev får ni se senare ;D
Dags att äta lite, sen blir det möte och filmkväll hemma hos Becka med Ollo och Hanna :D Kameran kommer vara med, så ni kommer få se lite bilder med bra kvalité också ;)
Vår lilla " skog" xD Och sen Tilda och Lisa :)<3

Rise and shine


Har egentligen sovmorgon till 13.55, men ska ner till valstugorna till halv 11, så därför är jag uppe nu xD Nej... Nu ska jag vara en duktig flicka och ska ut å springa :D Wish me luck... xD Haha

We can only fly by holding onto one another


Hej Hopp :D
Hade redovisning på svenskan idag, det gick faktiskt bra :D Jag var inte ett dugg nervös innan, men när jag väl ställd mig där kom den krypande... Men jag lät den inte ta över :D *stolt över mig själv* Efter det träffade jag min lilla Anka :DD<3
Vi är bäst!<3
Det var min dag :D Nu ska jag surfa in på PP's hemsida och skriva ner frågor till imorn då jag ska till valstugorna :) Sen blir det läsning och sen lite sömn ;D
Puss på kinden!

To have compassion is to live with a broken heart


Godmorgon :D

Det blev frukost vid datorn idag, allt för att hinna med att sitta här och skriva detta inlägg ;) Som ni märker har jag blivit liiite duktigare på att uppdatera denna lilla sak, och hoppas det mer är till er glädje än förtvivlan... ;) Men jag är ledsen (för min och er skull) att man just nu inte kan kommentera min blogg... Det kanske måste gå så långt att jag måste skapa en ny, för det verkar inte gå att fixa :/ Men, jag kanske skaffar en domän istället, vem vem!? :) Men men... nu måste jag käka lite, bussen går om en kvart, puss :*

The world comes to life, and everything's right


Har precis läst färdigt min 2 sidor långa tyska artikel x] Lyckades (med hjälp av ordbok) fatta allt som stod :P Den handlade om hundar som har i rasen att vara väldigt aggressiva, osv. Kamphundar. Nu ska jag orkar gå nedför trappan och skriva ut en sammanfattning till samhälls saken imorgon (om det nu blir förhör har jag ingen aning om xD) och svenska redosvisnings stödorden :) Sen blir det att snarka lite... ;)

Slänger in en bild på mig och syskonen Engdahl<3

The light plays on your beatiful face


1 SEPTEMBER - Ny månad, nya möjligheter!
Skön skoldag ida :) Gjorde typ inget på historian (som var jobbigt iaf xD) vi tittade på film typ halva tiden ^^ Vi fick dock en läxa på 60 sidor... Inte så farligt som det låter :P Och det är ändå om två veckor, så ^^ På matten fick vi böcker och började räkna lite grann :)
Efter det drog jag till LO och träffade underbara människor, sen gick jag med Ollo och Hanna till donken (som, for Ollos information, inte är XL-grillen ;)) Hade det kul iaf :D
Till Olivia och Hanna:
Lady Antebellum - Need You Now
Ingrid Michaelson - Keep Breathing, Be OK, Breakable
Och nåt mer som jag inte kommer ihåg.. xD
Han hette Will förresten ;)
Olivia och Hanna<3
<3
Sötnosarna :D<3

En ensam liten sak på busshållplatsen, som jag tycker förtjänar lite plats här ;D
Dags att plugga... Puss

Undisclosed desires


Pågrund av uteblivande tyska lektion fick jag en lite sovmorgon :D Är hyffsat utvilad :)
Efter skolan idag ska jag dra ner på stora torget med Lovisa och Melissa och "intervjua" pirat partiet som vi sen på samhällskunskapen ska redovisa 20 minuter om.. xD Iaf, efter det drar jag till LO och träffar Ollo och Hanna :DD<3 Ska bli awesome!
Slänger in några bilder från igår :) (mobil bilder, dålig kvalité, men whatever xD)
Sötnosarna Alexandra och Yasna :)<3
:)<3
Och så kan jag slänga in en bild på finaste Vicky från i fredags<3
Nu ska jag äta lite frukost, puss :*