Home


Nu är jag precis hemkommen från Malmö, och jag har haft det grymt bra där nere! Bilder kommer komma upp när jag har tid, imorgon blir det fullrulle med firande av mig och Hanna och på söndag blir det Småland som gäller!
Nu ska jag sova, så himla trött... godnatt!

En Mathilda och en Sara


Fotat vackra Mathilda idag och här är en oredigerad bild i alla fall - ska redigera alla andra vid annat tillfälle!

How do you do it


Är helt slut efter en väldans bra dag! Vi gick runt på stan och checkade in rean - hittade en jättefin klänning och ett par strumpbyxor till ynka priset av 180 kronor på H&M och ett par byxor och en tröja för 120 kronor på Monki! Väl värt, väl värt. Bilder på byxorna och tröjan kommer komma ut vid senare tillfälle! Byxorna är en viss stil som jag inte alls trodde jag passade i, men det var något med de som fick mig att tycka om det. Och de såg ännu bättre ut på!
På kvällen nu har vi ätit, kollat på TV och sen kollat på film - asmysigt! Det har vart en kanondag helt enkelt :)
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!
Over and out och godnatt!

Malmö del 1



Malmö


Om en timme åker jag hemifrån med bil och sen bär tåget av mot Malmö! :D Så sjuuuuuuuukt taggad! Har saknat Mathilda som en tok, och nu ska jag äntligen få träffa henne igen efter ett år :D Whopwhop!
Jag har ingen aning hur det kommer bli med blogguppdateringen haha, vi får vänta och se helt enkelt ;)
Ha det jättebra nu! Puss och kram på er

I won't give up on a dream


Idag var det exakt ett år sedan jag åkte till Island. Det var by far de tre bästa veckorna i mitt liv. Folket man träffade där, hur vackert allt var, till och med vädret haha även fast jag blev förkyld. Jag älskar personen jag blev när jag var där och hur glad jag var följande veckorna efter jag kom hem. Jag saknar Island så sjukt mycket att det inte är sant. Ibland behöver man åka iväg och bara ta det lugnt en tid och sen komma tillbaka med ny kraft. Nog för att det var full rulle när jag var där, men jag fick fortfarande ett break från mitt normala liv så att säga. Man kanske bara behöver bryta ett mönster under en liten tid för att verkligen inse vad man har. Något jag insåg var hur underbara människor jag har här hemma. Människor som bryr sig om mig och som betyder jättemycket för mig. Ibland behöver man nog distansera sig från sig själv haha för att se vad som finns runtomkring. Det man tror är så långt borta kanske finns inom räckhåll bara att man kollar så långt fram och högt upp att man inte ser det.
Jag kommer definitivt åka tillbaka till Island i framtiden. No doubt. Och då tänker jag släpa med mig hela familjen haha!

Konsten att packa en resväska


 

Ilse Moore


Dessa bilder är tagna av undervattensfotografen Ilse Moore! Hon är sjukt talangfull och jag blir riktigt inspirerad av hennes vackra bilder! Modellen på bilderna är Elsa Blida och märket på kläderna i det första collaget är Feline Blush. Ilse har massa fler bilder, ni borde verkligen kolla in hennes hemsida (länk), hon tar sjukt fina bilder!

Stace Orrico - Strong Enough



Barnvakteri



Chilldag


Egentligen skulle jag måla räcket på baksidan idag, men då man inte ska måla i direkt solljus som jag sa igår ska jag eventuellt göra det imorgon kväll, men tvivlar på att jag kommer palla haha, så det kommer inte bli klart där förrän efter vi kommer hem från Småland i juli. Så idag har jag istället vattnat blommor och utfodrat katten hos familjen jag är kattvakt hos denna vecka och även lånat deras keyboard och gjort en helt ny pianolåt haha! Sen har jag solat och bara tagit det lugnt helt enkelt.
Om en timme ska jag vara barnvakt och tills dess ska jag nog gå bort och plonka lite mer på keyboarden och kanske få spela in min låt utan misstag haha!
Ha en bra dag! Ciao

Måleri


Håller på att måla om på vår altan - ska måla skiljeväggen och vårt räcke. Har gjort skiljeväggen en omgång, ska låta det torka nån timme och sen måla en gång till. Sen hoppas jag att solen inte är så stark, får nämligen inte måla räcket under direkt solljus. Det är ju väldigt lätt när vi har sol på baksidan hela dagen haha. Det tar tid. Har ju skrapat och sandpapprat (med lite hjälp från Robin - tack!) innan och sen tog det en timme och måla nu, så jag kommer bli klar ikväll någon gång, förhoppningsvis.
Mitt hår har en tråkig färg har jag kommit fram till. Inte för att jag planerar att göra något åt saken. Hm. Intressant.

Svandammen


Ska nog ta mig dit igen och fota med mitt tamron objektiv, kände mig väldigt begränsad idag haha. Brodern min hade det kul i alla fall!

Stockholm 2


Godkväll!
Hade en grymt bra helg i Sthlm to say the least! Tack Becca för pannkakorna imorse, de var amazing :D
 

Art of Dying - Best I Can



Random


Vignette blomma. Typ.

Stockholm


Sitter i Beccas rum och gör ingenting haha, vi är trötta efter idag, trots att vi typ inte gjort något ansträngande alls. Började dagen med kyrka, sen åt vi och åkte hem till Joy och tittade på film! Det var mys :)




Ctl ylt, ctm ygh


Godförmiddag!
Om lite mer än en timme tar jag bussen till stan och åker till Sthlm och träffar Becca :D Kommer vara där till måndag eller tisdag, men kommer sno åt mig hennes dator så jag kan uppdatera här ;) Får se om jag orkar ta med mig kameran, ska försöka få plats med allt i en ganska liten väska bara xD
Ha en bra helg folk! Ciao



Ellie Goulding - Only Girl In The World



It's what the silence will scream


Goddag!
Precis kommit hem från bussåkande och stan-promenadande. Vaknade vid tolv och åkte in till stan vid ett för att shoppa loss på Clas Ohlson. Nästan. Ska skrapa bort färg, sandpappra och måla nytt på vårt altanräcke på baksidan mot betalning, så köpte färgskrapa, sandpapper och en pensel! Sen åkte jag till Slavsta och lämnade pengar till Hanna innan jag åkte till Felicia, som egentligen skulle tagit samma buss som mig, men somnade och märkte inte mitt mess ;) Haha. Hon är bäst! Så våldgästade henne lite innan vi begav oss mot stan. Hon skulle vara duktig och gymma, medan jag åkte hem. Och nu sitter jag här. Och skriver. Men nu ska jag ut i solen och skrapa färg - önska mig lycka till!
Hoppas ni andra har en bra fredag!

Sherlock Holmes: A Game Of Shadows


Den är genialisk. Seriöst, kan inte hitta något annat ord som beskriver den bättre. Helt sjukt bra var den. Rekommenderas starkt!

Lärdom #4


Tänk ut en bokstav och låna en random bok från biblioteket - det kan bli kul att hitta något att läsa som man inte trodde man kanske skulle fastna för från början.

Vicky och Natalia


Planer som inte blev av blev av ändå haha! Först var jag och Vicky hemma hos mig och sen åkte vi in till stan och mötte upp Natalia och hade det trevligt!
(Bilderna är snodda från Natalia)

Nytt


Jag har problem med förändringar känner jag haha. De har ändrat om hur det ser ut där jag skriver mina inlägg och ser statistik osv. Är inte riktigt säker på vad jag tycker. Min första reaktion var NEJ men nu kanske det är okej. Hm. Well well. Kan inte göra något åt det ändå haha.

Outfit





Lightweight


För lite mer än en vecka sen var jag hemma hos Hanna och fotade, men vi spelade även in en låt tillsammans! Här är resultatet (får ursäkta sluttonen haha)

Framtida jeansjacka


Har börjat på ett projekt som jag tänkt på ett tag. Eller rättare sagt - har haft massa gamla jeans och velat göra något men inte vetat vad, men nu har jag bestämt mig för att göra en jeansjacka! Det kommer dock ta tid haha, för jag kommer inte börja sy på den förrän efter jag kommer hem från Småland om några veckor. Men har hunnit tänka ut hur den ska se ut. Lite i alla fall haha xD Ska klippa ut bitar av jeans och sy ihop de i nåt mönster, har inte riktigt kommit på ifall jag ska göra de random eller med samma form, typ trianglar eller något. Det kommer bli väldigt intressant! Det jag har gjort idag är att klippa/sprätta upp jeansen så jag ser hur mycket tyg jag har, och sen har jag tänkt ut hur jag ska göra med själva framsidan, med knappar och så, det är det som finns på bilden!

Mockingjay


Läste ut Mockinghay häromdagen. Var längesen jag läste böcker så fort som jag läst alla i Hunger Games serien! De var riktigt bra och väldigt lätta att läsa :) Rekommenderas!



Klänning


Så här såg jag ut på skolavslutningen!

Broder igen


Så sjukligt stolt över min bror som blev Årets Idrottsman och näst bästa elev!

Words are weary


Lekte lite med min externa blixt :)

Dull




Something's gonna give now


Ska snart gå till bussen för att åka till David och Nattes 18-års fest! Ska bli kul att komma iväg och träffa människor, var hemma och segade hela dagen igår. SKulle egentligen träffat Hanna, men mådde inte så bra så det blev inte av. Igårkväll vid tio började jag läsa lite i Mockingjay och pang så var jag fast. Gick väl och la mig vid tre någongång, var så himla inne i boken att jag inte kunde lägga ner den.
Ha en bra söndag!
Ciao

The Explorer - part 1


The man dragged his victim around the corner and then vanished into the shadows of the night. He ran as fast as he could while trying to get his phone out of his pocket. Once he had, he began to disassemble it but didn't make it too far before he heard the sirens. Then the light from a flashlight in the hand of a policeofficer that hurt in his eye. He stopped abruptly and had two seconds to decide whether or not to make an attempt at escaping. With his heart pounding hard in his chest he made up his mind to run, but one bang and a lot of pain later he was on the ground. Before everything went black he...
Someone coughed loudly and I got so startled that I winced. I looked up to see a boy, perhaps a few years younger than myself, looking at me with his arms crossed over his chest. I closed the book I was reading, making sure I didn't lose my place.
"Yes?" I asked with a hint of irritation in my voice. He kept looking at me and I raised my right eyebrow in confusion. "Can I help you?" He would be deaf to not hear my irritation. People just didn't have any manners these days. He stretched his hand out for me and I took it. He gave it a light shake before he drew it back, turned his feet away from me and started walking away.
"Hey!" I called after him but he didn't look back. I gave a loud sigh and turned to retrieve my backpack that I had put on the ground just by the bench I sat on.
But it wasn't there.

Nikki Flores - Underwater


Riktigt fin låt detta!

From beneath


Vet att det är lite tomt med text på min blogg haha. Men bara så ni vet - planerar att skriva en random berättelse på engelska här under sommaren, får se hur det går.

Le day


Skola. Grillning med Tyskaföreningen. Och senare sommaravslutning på LO. Helt okej dag liksom!

I would


Det är inte mycket kvar av skolåret nu alltså! Korridorerna är tomma efter treorna tog studenten i tisdags, nästa år kommer jag vara äldst. Det ska bli intressant. Fett peppad inför nästa år faktiskt! Men nu vill jag bara ha sommarlov!

Broder


Stilig är vad han är!

Late night... snack?


Alltså... nutella<3
Alltså... rabarber-och-vanilj-te<3

Smile



And I was like


Trevlig dag idag. Stan med Sarker, studentmottagning hos finaste Amanda och sen cellgrupp. Har även läst ut Catching Fire, som är tvåan i Hunger Games serien, can't wait to read the last one! Hatar när böcker slutar spännande och man inte kan börja läsa uppföljaren straight away...
Collage från dagen:

Like crazy


Gah, har precis sett filmen Like Crazy, och hjälp vad fin den var! Blev tipsad av Hanna att se den, den var verkligen sevärd! Lite jobbig sådär, men sjukt fin!

I'll step into the changes


Att skriva utan inspiration är som att måla med en torr pensel.
Har förövrigt börjat älska denna redigering och kommer nog missbruka den en hel del.

Hanna


Här kommer några få bilder från idag, som jag redigerat med en sepiaeffekt!

En månad


Om en månad är jag 18 förresten! Whoooooooop (jag gillar detta ord förövrigt, if you couldn't already tell... xD)

Nothing will ever come between


Haft en trevlans kväll med bra predikan och sköna människor! Är dock dålig på att fota när jag gör grejer, så har självklart inte fotat någon utav de hahahah xD Well well, en bild får ni ändå. För jag hatar att göra inlägg utan bilder. Typ. Hm. Hahah. Jag är så himla trött xD

You will always be two steps behind me


Alltså denna dag har vart så sjukt ovärd haha! Började med en samhällskunskapslektion halv nio som slutade tio. Sen hade vi håltimme fram till tyskan tio i två, och vi läste i och för sig allihopa, och jag har läst nästan hundra sidor i min bok idag, men det var fortfarande fyra timmar nästan xD Och efter tyskan som vi bara kollade film på väntade jag ytterligare en timme innan jag fick reda på mitt betyg på nationella i Matte B. Så, jag har i princip suttit på en stol hela dagen. Hela dagen. Haha. Aja, man ska väl ha sånna dagar också!
Nu ska jag göra mig iordning för möte ikväll! Ciao