Året som gått i 12 bilder - del 1 (natur)


Januari
Detta är en av mina favoritbilder från detta år, sen dess har det nästan bara gått uppåt!
 
Februari
Jag älskar denna bild av någon konstig anledning.
 
Mars
När jag knäppte denna bild var jag så lycklig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Vill ha denna upptryckt på en canvas i min framtida lägenhet/hus!

Vintersol



Tro hopp och kärlek


Fick detta underbara halsband av min Jonas i julklapp!

Månskensvägen ger skäl till sitt namn!



Natalie Taylor ft. General Ghost - Winter Song


Underbar underbar!

 

Julklappssumering


Orkar inte fotodokumentera alla klappar, men skriver en liten lista!
- Underkläder
- Kavaj
- Skjorta
- Topp
- Lite smink
- 2 halsband
- Örhängen
 
Det var väl det! Hur nöjd som helst! Min familj har bra smak å grejer! :D Var kul att ge bort klappar också!
 

You ain't got no blood in your veins


Fixade en tavla till padre i julklapp, jag är så nöjd med resultatet!

Första julklappen


Våran jul ser, som för säkert många andra, likadan ut som alltid! 
Började morgonen med julevangeliet och öppnandet av den första julklappen! Jag fick Robins julklapp till mig, annars skulle jag dö sa han och det ville jag ju inte. Jag måste säga att jag aldrig förväntade mig det jag fick! Det kallas för Flash Bouncer Diffusers och är så enkla och behövliga att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha. Skillnaden mellan den normala blixten och bilder med blixt när jag använder den vita diffusorn (eller ska jag säga bouncern? Ingen aning) är väldigt stor! Underbar julklapp brorsan!

Julgran


Nu in på en och en halv timme av dopparedan infinner sig julkänslan, bättre sen än aldrig!

Mathew Perryman Jones - Save You


Så fint, så fint...!
 

Solen skiner på isen



Istappar och katt



Thousand Foot Krutch


Detta album alltså, så sjukt bra!
 

Dagens outfit



Foo Fighters-glädje


Kommit över denna bild flera gånger och tänkt på hur underbar den är, och det tycker jag även denna gång när jag såg den! Lyckan att se ett grymt band bara några meter från en, ja, det får detta resultat om fångat på bild!

Tredje advent



Mobilbilder i sepia


Jag är himlans lycklig, typ världens lyckligaste, bara så att ni liksom vet. Lack of updates har inget med nå vinterdepp å göra!

Katt på handfat


Nyfiken i en strut är vad hon är!

Morgonkaffe


Jag kommer bli beroende av kaffe i framtiden, jag lovar! Anyhow, hade en hur grym dag igår som helst! Var först i kyrkan och sjöng halsen av mig i för höga tonarter, men det var mysigt ändå! Sen åkte jag hem till Jonas - var dags för mig att använda mina "skills" som frisör haha, han blev nöjd så då är jag nöjd! Efter det åkte vi till stan och såg Argo, väldigt sevärd film, rekommenderas!
Idag ska jag skriva en uppsats och en engelska uppgift och jag ska även till SYOn, så ska vara produktiv! Ha en bra dag folk!
 

Mobilbildbomb



Skola, domkyrka och Härskarringen


Skooooolan alltså, har tre stora grejer som ska in nästa vecka, ischlu! Längtar till jullovet! Igår var jag för en gångs skull ganska pigg på lektionerna och hängde med haha, rektorn var på besök på tyskan för att se hur bra vi, den sista DK klassen, var på tyska, var väl intressant! Vi hade bewerbungsgespräche, alltså typ anställningsintervjuer, med varandra, var ganska kul faktiskt :D
Efter skolan träffade jag Tim i några timmar, var kul det! Vi gick upp för en ganska brant sida av slottsbacken upp till slottet där de hade nån utställning om våld och Dag Hammarsköljd och lite annat! Sen gick vi till Carolina och därefter Domkyrkan, när vi var i där var det nån som höll på att flytta på stolar mitt i kyrkan och det lät lite läskigt först när man inte fattade vad det var haha! Sen blev det en snabbfika på Linné innan vi skiljdes åt.
Mötte sen upp Jonas för att åka och kolla på Sagan Om Ringen med David och Jens! Aldrig vart med om att folk pratat så mycket under filmer xD Roligt folk i alla fall!
Jag måste ut och fota, vill lägga upp bilder! Ska till julmarknaden i Storvreta idag med Lukas, Debora och Robin, så ska nog ta med mig kameran då iaf! Planen för dagen är även julmys och bak om jag förstått allt rätt, ska bli riktigt kul!
Hoppas ni har en bra lördag, vila upp er ordentligt, det kommer inte jag göra dock haha! Kram på er!

Kaosartade dagar med snö


Aldrig vart med om sånt kaos med snö som dessa två dagar haha! Det gick inga bussar från klockan 17 och framåt igår, vilket jag märkte vid halv sju tiden när jag var hemma hos Jonas och Mathilda var hemma hos sin kompis i flogsta, heeeelt olika ställen av stan, så pappa var tvungen att komma och hämta oss! Imorse skulle allt vara okej med bussarna men då körde en lastbil i diket och blockerade vägen för bussen som skulle ta mig, Mathilda och Lukas till stan så pappa var tvungen att skjutsa oss till stationen och skolan. Att snö kan skapa så mycket problem alltså! Men ett äventyr har det vart haha. Men nuuu är Mathilda påväg hemåt, om än en timme senare än planerat, men tågen går iaf som de ska tydligen!
Nu sitter jag i skolan med huvudvärk och vill bara åka hem. Hoppas allt är bra med er dock! 

En Mathilda


Jaaaaaag har besök av en underbar liten sak vid namn Mathilda som jag inte träffat sen i somras, väldigt awesome måste jag påstå! Med skola och Mathilda halkar bloggen ner ganska långt på min prio-lista, därav utebliven update! Jag ska ta med mig kameran min imorgon och fota lite, såååå bilder kanske kommer snart!
Hoppas ni haft en bra start på veckan, kram till er!

Snö


Ja, den kom i år igen!