Dagen i sepiatoner


Tagna med digitalkamera, hence... ja, ni ser haha. Dock måste jag erkänna att med effekten jag la på, och att de är lite korniga... I must say I like it, kind of a lot.

Petrichor



Right


Skulle ju lägga upp bilder haha.

Upptagen, upptagen


Hejsan hoppsan
Har haft två minst sagt händelserika dagar.
Gårdagen kännetecknades av att falla på grund av höga klackskor. Öm armbåge, blåmärken på båda knäna, väldigt mysigt sådära. Säger bara tack och lov att bara Tilda och Lisa var i trappan när jag ramlade och rutchade ner fem trappsteg hahaha. Det kändes som att det skedde i slowmotion och jag kan tänka mig att det såg ganska mobbat ut. Anyway. Igår sågs även The Lucky One på bio, och den var superbra! Kom på några saker i efterhand som hände i boken som inte togs med i filmen, men det faktum att en utav slutscenerna var exakt som i boken slätade över annat som de kunde tagit med. Sjukt sevärd film i alla fall!
Idag har jag spelat in en ny version av In The Mourning, och var med Josefine och Charlotte, så fick lite filmat till videon jag ska ha till låten! Så den lägger jag ut snart, hoppas jag! Har även fotat en del, kommer ut bilder snart :)
På återseende!

Venetian Snares - Hajnal


Stumbeled over den här låten och den gillades faktiskt på nåt konstigt sätt. Särskilt vid 3.30 och framåt!

Lockar


Ja, det finns en bra logik i att locka håret på kvällen innan man går och lägger sig. Jag lovar.

Tidsfördriv


Har gjort klart uppgiften på fotografisk bild, så fördriver tiden med att redigera random bilder på random sätt.

Regn


Att höra regnet utanför fönstret är väldigt... vackert på nåt vis.

Våren på återgång


Idag kände jag för första gången att våren är påväg tillbaka - kunde vara ute utan jacka utan att frysa ihjäl haha. Hoppas bara det fortsätter så!
Efter att ha slutat tidigt filmade jag med två klasskompisar till en film vi gör till naturkunskapen. Efter det åt jag lunch och sen satte jag mig och räknade matte, med hjälp av Ting. Spenderade mer än en timme för att försöka komma underfund med ett tal hahah, försökte massa och inget blev rätt. Slutade med att jag fick lite hjälp av Carro och sen löste jag och Ting resten xD Kommit fram till att jag är lite putt på min mattelärare för att han inte lärt ut pq-formeln i sin helhet, utan bytt namn, kallat det kokbok, som inte är fullt så komplicerad. Men nu kan jag iaf hela formeln och kan tuffa vidare i mina förberedelser inför nationella om en månad :) Är faktiskt ganska taggad och ska försöka få bra resultat :)
Nu ska jag fortsätta titta på Real Madrid - Bayern München, det är väldigt spännande :D
Ciao!

Mineral och saker


Pluggat hela kvällen på geografin, eller lite till och från haha, mitt huvud är trött och hjärnan har vart väldigt avståndstagande om man säger så. Hoppas att jag fått in allt i skallen så att provet kan gå bra imorgon! Det förra gick inte så himla bra, och då detta är ett kompletterande prov kanske jag kan höja mig lite :)
Nu ska jag sova, godnatt!

Sprötiga saker



Lavar och mossor


Sitter och kollar på Är du smartare än en femteklassare, det är kul xD
Åkte hem från skolan idag, fick världens migränattack påväg upp till historian, så det blev bara att åka hem som gällde! Lite trist, missade fiidrotten som jag sett fram emot några veckor, men men :P
Nu ska jag nog ta och lägga mig en stund till, har en jobbig huvudvärk x]
Ciao!

Gamla tider


Hittade dessa två underbara bilder från när jag var liten hahaha, wonderful times!
Från vänster: Simon, Lukas, Robin, Rebecka, (vet inte), jag.
Mathilda och jag!

Laughter


Hahahhahahah så himla bra...

Busfrön


Underhöll grabbarna med min kamera, när jag var barnvakt idag!

This is the way, this is the motion


Godmorgon!
De senaste två dagarna har jag gått runt mer än någonsin i mitt lilla hem...samhälle? En stad är det ju inte, men inte by heller, tycker jag. Har promenadat till en sammanlagd summa av två timmar och det blir ytterligare en halvtimme spenderat på blöta trottoarer och grusvägar med min blåa långa regnjacka inom en timmes tid ca.
Just nu sitter jag och dricker morgonkaffe och räknar lite matte! Fattar äntligen ett tal som jag stirrade oförstående på i en kvart i fredags hahaha.
Ni får ha en bra söndag!
Ciao



You still have all of me


Haft en überbra dag! Efter en ganska lugn skoldag följde Gabbi med mig hem och vi gjorde mat. Senare kom även Nadja och sen Ting och vi gick till "målet" för kvällen - lyckebokyrkan och en konsert som Gabbis kompis Matteo skulle spela på! Men då de inte skulle spela förrän senare begav vi oss tillbaka till mig och lämnade Nadja vid tåget på vägen. När vi kom hem satt vi och plonkade lite på gitarren å sjöng, asmysigt :D Och konserten där både Resstabell och Exotherm spelade måste jag säga var lyckad! Alla på scen var asduktiga :)
Nu ska jag sova, imorgon blir det barnvakt på förmiddagen och kväll hemma hos Becka på kvällen, kommer nog bli en bra dag det med! Ha det!
Ciao

Gabbi kände sig artistisk.

Exotherm!


Inspirationsbilder


Kristin har världens finaste lägenhet, blir så inspirerad!

Bilder bilder bilder


Lägger upp några bilder från påväg till cellgruppen och på cellgruppen :)

Skola i svartvitt


Fina Ting!

Evanescence - What You Want



Hjärthalsband och armband


Mamma prenumererar (åt mig, i princip) på nån smyckesgrej, och tyckte dessa var väldans söta!

Hopkok av ord


Godkväll!
Är en förvånansvärt pigg Sara som nu skriver. Har äntligen börjat få in en bra dygnsrytm igen efter att ha omkullkastat den på lovet. Det var på tiden tycker jag!
Denna dag har vart väldigt lugn. Och när jag säger väldigt lugn menar jag väldigt lugn. Började med att vara en kvart på en utställning på Biotopia, sen hade vi nk och projektarbetsinformation. Vi ska tydligen lämna in en idéskiss över det vi ska ha som projektarbete, vilket känns lite läskigt och roligt på samma gång. Sen att vi får reda på det idag när den ska vara inlämnad senast den 4:e maj ställer jag mig lite kritisk till. Nu måste man ju verkligen i princip bestämma sig vad man ska göra. Det känns som att det snart kommer vara sommarlov, och sen börjar det sista året på gymnasiet. Hjälp vad fort tiden går alltså.
Utan att fortsätta på spåret som jag inlett ska jag påpeka att teaterföreställningen "4 dagar i april" är väldigt sevärd! Vi gick på den med tyskagruppen ikväll, och oj vad bra den var! Man kanske borde ta och införskaffa sig ett teaterkort eller åtmindstone börja gå på lite mer teater. Människorna där är så himla begåvade!
Nu ska jag ta och läsa lite innan jag sover, men lägger ut några bilder först!
Ciao

Badadadem



Two-faced times eight plus one or two maybe



Elmo



Felicia, jag och våren



At le Felle's apartment


Sitter hemma hos Felicia och har det gött. Har fått mångamånga fina bilder tagna under dagen, det blev ändrade planer igår, därav träffades vi idag istället :D
Igår var jag på Soultime, som var ett dans jam/battle, var sjukt grymt att se så många bra dansare! Man önskade bara att man kunde dansa själv!
Uppdatering med bilder kommer ikväll!
A, juste, höll nästan på att glömma, pappa fyller år idag - grattis bästa!
Ciaooo

Helg


Alltså åh vad skönt det är med helg. Äntligen. Eller egentligen har det vart en jättelugn vecka, men har vart så himla trött xD Vände dygnet fel de sista dagarna innan vi började, inte världens smartaste drag.
Imorgon kommer Felicia hit, ska bli mucho fun! Och sen på kvällen ska jag titta på... dans med Yasna, är typ nåt battle/jam. Och nej, jag ska inte participata, ska bara kolla på hahah.
Jag tycker det är så tråkigt med sådana här inlägg, har jag kommit fram till, men har inte så mycket kreativitet mer än såhär! Ska fota Felicia imorgon, så nya bilder kommer in a near future i alla fall! Nog för att jag gjorde en hopkoksbild igår vill jag lägga upp bra bilder xD
Nu ska jag nog sova, tröttis tjej här.
Natti!



Unexplainable



Music is the language of feelings


Vet inte om ni lyssnar på låtar jag lägger upp, men a haha. Dessa är asfina! När jag är på humör älskar jag när band som gör lite "tyngre" och rockigare musik även gör lugnare musik.
Bara smälter när jag lyssnar på dessa.


Push to add drama


Hahahahah, bästa jag sett på länge!

Fragile



Bläddra då


Har kommit fram till att Halebop's reklamer är väldigt konstiga...
Och jag vill ha prinsesstårta so bad.
Och jag är trött.
Lukas har blivit av med sitt gips och hans arm ser kul ut jämfört med den andra.
Hm.
Lyxfällan är ett intressant program, mhm.
Fy, nu ska jag sluta skriva. Blaaaargh xD
Ciao!

Glädehopp gånger tusen


Första april såg jag en bild på att Paramore skulle släppa en singel den 17:e april, först blev jag asglad, men sen kom jag på att det antagligen var ett aprilskämt, då det inte stod på deras hemsida.
Men detta gör mig ganska glad ändå! Jag är så taggad på att deras album ska komma nån gång i framtiden, aaaaaahhh!

Magnetisk laddare-ish


Diggar mac-datorernas laddare som är magnetiska där man sätter in laddaren i datorn.
Noll sammanhang.

Rubrik, vad är det?


Alltså snacka om noll inspiration till bra rubriker. Under en period förut tänkte jag när jag skrev rubriker att jag skulle skriva nåt fint eller bra eller något i den stilen. Och nu så bara... nej, haha. Brukar oftast bli en mening ur en låt jag precis lyssnat på, men ibland passar inte det inlägget man ska göra. Och jag hade inte alls tänkt göra ett helt inlägg utav detta, utan skulle bara lägga in några bilder. Det jobbiga blir ju då när jag ska bestämma vilken kategori ett inlägg ska ha om jag har både "mycket" text och många bilder. Det blir fel om jag lägger den under bilder, för det är ju bara... bilder som ska vara där. En mening är okej. Såhär många. Nja. Men då kommer ju det jobbiga att jag måste komma på en ny rubrik till bildinlägget som jag kommer göra inom en väldigt snar framtid.
Nu ska jag sluta flamsa och göra ett till inlägg med bilder.

Du är inte trasig


Hejsan!
Jag har inte hunnit uppdatera någonting de senaste två dagarna märkte jag haha.
Gårdagen spenderades hos familjen Engman, där vi hade det mucho trevligt! Dagens kommentar när vi var där var: Varför skrattar du så mycket, Sara? Josina, sju år, tyckte jag skrattade hela tiden, vilket jag kanske gjorde hahah xD Strax innan vi skulle bege oss hemåt fick jag ett sms från Ollo som bjöd in till tjejsnack mitt i natten, något jag självklart nappade på! Vi satt på Björklinge brygga och hade det trevlans :D
Idag träffade jag mormor och morbror hemma hos oss i nån timme innan jag åkte in och träffade Felicia - var roligt det med! Och fick med mig ett par nya solglasögon hem, då mina andra har gått sönder :)
Nu har jag världens huvudvärk och kommer nog gå och lägga mig tidigt. Men ett bra lov har man haft i alla fall!
Ciao


How to train your dragon


Har äntligen sett denna film haha, helt underbar är den!

Mamma


Försökte mig på en lite annorluna redigering, vet inte om jag gillar det eller inte haha, och jag vet inte om det är så überstor skillnad egentligen, men ja. Mamma är fin oavsett vad i alla fall!

Glad påsk!



Svartvit snö i april


Juste. Tillägnat Gabriella: Detta är inlägg 1337!

Can you hear me, I am screaming from the top of the world


Jag är trött och borde verkligen inte vara vaken just nu, hahaha.
Hatar att tänka för mycket, waaah.
Anyhow.
Haft en mysig dag. Var bortbjudna till familjen Lundmark, åt amazing food och god efterätt. Sen åkte jag in till stan och träffade Johanna. Tänkte inte på att det var röd dag, än mindre långfredag, så ingenting var ju öppet haha. We ended up på donken och höll på att frysa ihjäl när vi gick till centralen när jag skulle hem sen haha.
Nu ska jag sova, ciao


Messing around in town


Gårdagen spenderades till största delen med Josefine, började med att åka in till stan och möta upp hennes kompis Charlotte, och vi hade det trevligt några timmar :D Sen åkte jag och Josefine tillbaka till Storvreta, åt tårta, gick promenad och tittade på film. Asmysigt!
Idag skulle jag vart med Felicia, men hon blev sjuk, så är utan plan for now.
Ha en bra dag! Ciao



Grattis Josefine!


Min vackra underbara vän Josefine fyller år idag - älskar dig gumman!
Du betyder så himlans mycket för mig, glöm aldrig bort det!

Victoria


Här kommer några bilder från idag!

Falling Up


Lyssnade på detta band för några år sedan, och har börjat lyssna på de lite igen, de är bra alltså. Älskar att återupptäcka musik!








The win within


Gårdagen var väldigt lyckad, förutom att jag och Yasna inte fick någonting inspelat haha. Vi ska ta och göra det i helgen istället! Och då ska jag packa och ha koll på allt jag ska ha med... Anyway.
Om en timme kommer Victoria hit och ska bli fotad av moi! Ifall hon tillåter mig tänker jag styla henne lite... jag är dock inte säker på hur haha. Antingen sockersött eller lite mer dark och sånt-ish. Vi får se vad hon tillåter haha :) Roligt ska det bli i alla fall! Ska fota med reflexskärm också. Fotar nämligen till en fotouppgift i skolan och då ska belysningen i ansiktet vara jämn, hence the reflexskärm alltså. Wow, jag använde hence i en mening - coolt. Eller. Ja. Hm. Haha. Jag skulle skriva nåt mer... ja juste. Ska även photoshoppa in en av bilderna på henne på framsidan av en tidning! Detta är lätt den roligaste uppgiften på länge!
Nu ska jag ta och äta frukost innan min hunger äter upp mig. Ciao!

Bild på Becca från igår! Var kul att ha dig här gumman! :)

Så som jag tänker att sminkningen på Victoria ska vara - sockersött till höger eller lite mer dark och sånt-ish till vänster

Josefine


Efter en härlig cellgrupp skulle jag ta bussen hem från stan. Väl på bussen åker jag förbi ett övergångsställe och ser Josefine, som precis missade bussen. Så, jag bestämde mig för att gå av och gå tillbaka till centralen för att åka med henne på nästa buss. Oj vad vi skrattade på bussen hahaha, så sjukt underbart! Du är bäst gumman!
Nu ska jag ta och sova, imorn blir det upp hyffsat tidigt. Det kommer några som ska kolla på vårt kök och ett utav badrummen - det är renovering som gäller inom en snar framtid! Mamma ville jag skulle vara med och lyssna på vad de säger, eller ja, nåt sånt. Sen vid tolv ska jag möta upp Yasna, och sen ska vi till en lägenhet och spela in lite granna på en cover vi ska göra! Och seeen på eftermiddagen ska jag träffa Rebecca som är i Uppsala for a school assignment, ska bli roligt!
Godnatt på er!

<3

En såndär dag


Ligga mot ett varmt element och vara omvirad i filtar med keps på huvudet pga jobbigt hår - så har min dag sett ut och fortsätter nog på samma sätt. Enda highlighten med dagen är cellgruppen ikväll!


Taylor York teckning


Var bara tvungen att göra en teckning av bilden jag la upp innan! Här är resultatet :)

Taylor York


Alltså... vacker.

I'm gonna love you like I've never been broken


Började dagen med att vara på söndax och sjunga. Har kommit fram till att det är väldigt givande, och jag känner mig bara glad när jag är där.
Om två och en halv timme tar jag och Robin bussen in till stan - bio står på dagordningen! The Hunger Games :D Har tyvärr inte läst boken som jag hade planerat att hinna med innan filmen hade premiär, men men. Jag har fått för mycket spoilat ändå, så det känns lite som att jag läst boken ändå hahah xD
Nu ska jag nog sätta mig ned och läsa lite, eller kanske rita en bild... vi får se haha. Ha det gött!

Livet handlar om att sätta alla negativiteter aside och fortsätta gå framåt.