Coldplay



Julkänslorna kommer krypande


Fick dessa gulliga örhängen av Lukas, och jag börjar äntligen få lite julkänslor i alla fall!

Godkvällerish


Har haft en bra dag, även fast jag kände det som att jag såg ut som en sjuk zombie xD Hahahah. Dagens naturkunskapslektion gick åt till att bygga "fåglar" med hjälp av sugrör och papperremsor, och så skulle man då kasta dessa, och den som kom längst skulle man göra två "avkommor" till med andra egenskaper. I sin tur skulle vi kasta dessa och få fram den bästa. Sen körde vi då en tävling mellan de sex grupperna vi var i klassen. Vi körde tre heat, min grupp kom 2:a, 3:a och sen 1:a i det sista heatet. Seriös lektion? Ohja!
Sen gjorde vi lite drama på tyskan, tittade på slutet på Romeo och Julia på engelskan och "slapp" fotografiska bild lektionen. Så satt med Erika och snackade och försökte plugga xD Joinades senare av Samuel och Valeria. När vi skulle dra oss från skolan kom även Ting och Daniel, och vi hade en kul bussresa och promenix till stationen. Tror att jag skulle vart störd på oss om jag suttit tyst i ett hörn av bussen, vi var ganska högljudda xD Men lite flummigt måste man ju få ha det ibland, med hostningar lite stup i kvarten.
Kvällen avslutades hemma hos Lindy med underbara människor!
Nu ska jag dricka te och sova, kommer vara hemma från skolan imorgon, ska försöka bli frisk x]
Ha det! Ciao

Hösten blev vinter över en dag


Vaknade upp till en regnig höstmorgon.
Som sedan bara var mulen.
Det sprack upp lite när det började mörkna.
Sen kom då snön.

Oavsett vad du gör kommer jag finnas kvar


Godkväll
Har haft en mysig första advent, trots att jag knappt har någon julkänsla x] Men kvällen bjöd även på snö, så den kommer väl komma smygande snart hoppas jag! Får nog ta och julpynta rummet lite de närmsta dagarna :)
Jag är fortfarande sjuk och de två senaste dagarna har jag bara suttit på min säng med datorn i famnen och försökt kurera mig. Igår natt kunde jag dock inte sova, var torr i halsen och hostade hela tiden. När huset är tyst märker man hur mycket det man gör låter xD Gick upp vid tre tiden och gjorde en kopp te för att försöka göra någonting åt att jag hostade stup i kvarten, och när vattnet höll på att kokas upp lät det så himla högt, hahah. Inget man tänker på i vardagsruset liksom.
Nu ska jag nog snart ta och knyta mig, är helt färdig! Hoppas ni får en bra måndag och fortsatt bra vecka :)
Ciao


Bara jag



Mario Spinetti - When You Say My Name


Underbart vacker låt.

I'm falling for you now


Sitter och lyssnar på Foo Fighters och har precis målat mina naglar. En helt okej kväll! Och tror jag aldrig riktigt kommer fatta att jag sett Foo Fighters live, och stått tre meter från scenen. Åh, vad jag saknar denna sommar. Saknar konserten, saknar den sömnlösa natten efteråt och flyget till Island förmiddagen därpå. Saknar Island. Saknar Göteborg, saknar Mathilda tusen gånger mer. Saknar Europakonferensen. Saknar sommaren.

Men snart är det jul. Mindre än en månad kvar. Då ska man inte tänka på sommaren. Fast det som är läskigt när man tänker på sommaren är ju att den började för fem månader sedan och slutade för tre månader sedan. För fyra månader sedan var jag på Island. Käre tid. Saknar, saknar, saknar.

Ska nog julpynta imorgon och försöka få lite julkänsla - får se hur det går.
Godnatt!

Små små stjärnor



Ryan Higa



Klockan är tidigt


Första gången på länge som klockan är halv sex och jag befinner mig hemma xD Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, är så sjukt trött, urs, jag orkar verkligen inte vara sjuk. Oh well, det är väl bara göra det bästa av det. Kanske ska ta och rita lite i photoshop, om jag får nån inspiration. Eller så läser jag bara en bok. Eller så går jag bara och lägger mig. Vi får se.
Förlåt för tråkiga inlägg utan bilder och saker, men a.
Ciao

Hosta är inte okej


Godkväll
Håller på att bli sjuk :( Hostar en massa och känner mig allmänt hängig. Ischlu pischlu på det, mhm.
Ska faktiskt ta en tupplur nu, och får se om jag vaknar igen och går upp eller om jag helt enkelt går och lägger mig nu, vi får se hur jag gör x] Ha en bra kväll!
Ciao

Det finns en plats där kartor inte fungerar


Hejsan
Såg ju Breaking Dawn ikväll - över förväntan, faktiskt. Eller, hade väl inga som helst förväntingar egentligen, men den var faktiskt bra! Definitivt värd att se på bio. Den bästa filmen i serien hittills!
Nu är jag heeeelt slut, ska nog ta och sova tidigt ikväll.
Ciao

I mina tankar och drömmar är allt okej


Goddag!
Sitter och pluggar samhällskunskap med Gabriella, Alexandra, Lisa och Tilda, ska har prov på Internationella Reltioner på fredag. Peppa peppa! Eller inte x]
Ikväll blir det Breaking Dawn Part 1 med Olivia, Esther och Lisa :D Tagga! Typ.
Ciao

Vi dansar sakta i ett brinnande rum



Samla ihop din armé - jag är redo


Godkväll!
Hoppas allt är bra med er där ute :) Här är det väl lite sådär, har hostat lite de senaste dagarna :/ Hinner verkligen inte bli sjuk nu... Men men, det går nog över!
Jag har bestämt mig för att inte äta godis fram till nyår. Med undantag för kanske... julen och nyår XD Hahah. Kom och tänka på det nu att jag inte kan skippa julgodis, det går ju inte för sig x] Men jag ska liksom sluta småäta hela tiden, eller ja, köpa godsaker bara-för-att-jag-kan. Får se hur länge jag klarar det. Detta är dels för att skona mina tänder, som inte mår så bra just nu XD Hahah.
Nu ska jag redigera en bild och snart är det NCIS :D Ha en bra kväll/natt!
Ciao

Små detaljer bidrar till det större



Red - Lost


Lite nostalgi såhär på kvällskvisten.

Det är en kort evighet


Hejsan hoppsan!
Har precis kommit hem från Olivia, har haft det underbart mysigt! Det har blivit en hel del:
- Filmtittande
- Flummande
- Pratande
- Tårtätande
- Ridande
Jag åt upp en halv tårta... en såndär 8 eller 12 bitars prinsesstårta... xD Dock hjälpte Olivia till! :P Vill inte äta tårta på ett bra tag nu, om man säger så hahah.
Hade dock inte med kameran, så det blev inga bilder, men men :)
Hoppas ni haft en bra söndag!
Ciao

Min fotoblogg


-> PhotoByKeCxEt <-
Kika in vettja!

Tappa inte bort mig


Hejsan hoppsan
Har chillat hela dagen framför datorn xD Har inte med mig nåt plugg hem över helgen - underbaraste känslan i världen! Om drygt en timme ska jag åka till Ollo med Esther och Vicky och ha filmkväll, kommer bli uuuurmysigt!
Hoppas ni får en underbar lördag kväll!
Ciao

Tänker på mitt hår... mitt nästan dagliga dilemma XD Känner mig aldrig nöjd på nåt sätt, och vill göra förändringar hela tiden. Kan inte bara låta det vara x] Hmm, jag tänker, jag tänker.

Kommer alltid vara en medlem av ParaFamily



Siri Nilsen - Ta Meg Med



Ute ur mitt esse


Känner mig lite... jag vet inte. Satt och redigerade dessa bilder nyss men jag kände bara "Blargh, det här är tråkigt." Hm.

Fridfulla stunder i vardagen


Det är alltid så mycket liv överallt och det händer saker hela tiden. Man är alltid omringad av ljud och av folk. Man tar nästan alltid tystnad för givet.

Idag hade vi inte obligatorisk närvaro på matte lektionen, men jag och fem andra tjejer gick dit. Det var tyst och lugnt och när vår lärare gick igenom förstod man bättre.
Lätt den bästa matte lektionen jag haft.

Sen gick jag på en promenad med Josefine ikväll och vi diskuterade massor, som vi alltid gör. Och då kom vi in på detta med pinsam tystnad, och att vi aldrig får det. Det finns liksom vissa personer man kan vara med och inte känna sig pressad att säga någonting hela tiden.

När Andrea var här sa hon att hennes mamma brukar säga "Att prata är värt silver, men att vara tyst är värt guld."

Jag har mitt lilla moment-of-peace-and-silence när jag borstar tänderna. Jag var hos tandläkaren förra lördagen, och jag har inte direkt vart så nogrann med tandborstningen om man säger så, så det är ju inte så bra. Nu blir det både tandborstning, tandtrådande och fluxande (munsköljen flux, alltså xD) och det tar ju sin lilla tid. Men det är ganska underbart. Jag bara står och tänker på saker och tar det lugnt. Det är väldigt skönt, min lilla paus i vardagen.

Jag tror att det är väldigt viktigt att ta dessa korta pauser på dagen och bara... ha tystnad och reflektera över saker och ting. Det är väldigt värdefullt ibland!

Pianochocolate och Radical Face



Samuel är grym.


Rubriken säger allt. Samuel, även kallad Sam är världens snällaste människa. När man sitter här i höstmörkret så börjar man tänka på våren när man hör hans namn. Han är lika underbar.

Edit: Väldigt uppskattat att du skriver om dig själv grabben!

Här ska jag säga något klokt


Eller kanske inte.
När vi kom in i historia klassrummet hade jag ett bra humör i behåll. Sen bestämde sig vår lärare för att vi skulle skriva en liten essä om hur och varför första världskriget blev en katastrof. Den skulle inte betygsättas, men värderas. Mhm, right xD Dock blev pizzan vi fick till lunch en räddning XD Har nog aldrig ätit så mycket i skolan, och nu är jag proppmätt xD
Nu är det bara tyska och matte kvar - sedan heeeeelg

För stunden och förevigt


Godmorgon!
Jag tänker en hel del över min blogg och vad jag ska göra med den, eller inte göra med den. Har gjort en fotoblogg, och vi får se ifall jag börjar använda den flitigt eller inte ^^ Kommer inte ge ut adressen till den förrän jag vet att jag använder den, annars blir det bara fail xD Men kanske om en vecka eller två, eller mer, vad vet jag. I så fall kommer jag nog fortsätta skriva mitt vardagsliv mer här, och kanske lägga upp musiktips och recensioner (jag ska bli bättre på det sistnämnda, haha) och ja... vi får se vad som händer :)
Jag har sett att det är en hel del inne och kikar på min blogg - feedback skulle inte sitta heeelt fel, you know :) Så säg gärna till ifall du skulle ha en åsikt om någonting!
Jag funderar även på att hitta en lista, med liksom någonting man säger om sig själv varje dag, under december månad, men vi får se om jag hittar någon, har försökt förut och det var svårare än jag trodde xD
Men ni får ha en superbra fredag!
Ciao

I heart tea


Tror jag börjar bli lite beroende av te. För att inte snacka om Emmi's Caffe Latte Capuchino.

Tysta stjärnor i natten



Jag var kommendör och chef


Satt med Valeria i fysikens grupprum och pluggade efter skolan, kändes verkligen som att jag var placerad på helt fel ställe xD Särskilt när en lärare kom in dit och jag frågade om han visste om rummet skulle användas under öppet hus. Han svarade med ett skämt, eller ja, jag förstod att det var ett skämt när han hade gått. Naturskämt. Tror jag xD Hahah.

Och juste, jag glömde nästan. Hade en nära döden upplevelse idag. Eller okej, inte direkt, men jag och Tilda var supernära att bli påflugna av en kaja XD Det var skiiitläskigt...

Har geografiprov om demografi på torsdag, inte så peppad på det x] Men det kommer nog gå bra :)

Jag har nu tagit en paus från dansteamet fram till jul, är trist, men har känt att det blivit en sak för mycket. Får se hur jag gör efter jul, om jag fortsätter eller inte!

Någonting som är himmleskt gott är äggröra med bacon, ost och creme fraiche, åh så gott det är! Absolut någonting jag kan rekommendera som är snabbt, gott och mättande på samma gång :D
Nu sitter jag och dricker mitt te från imorse, fyllde en termos men glömde den även fast jag ställde fram den xD Och min termos är ju så awesome att den hållt teet varmt ända tills nu, wonderful.

Nu ska jag plugga vidare inför geografin - ni får ha en bra kväll!
Ciao

... nu inser jag hur långt hår jag hade förut egentligen. Käre värld.
Borde man kanske behållt det trots allt...?

Godnatt


Har verkligen noll inspiration.


Ny design


Jag har länge velat göra en svartvit design, så då gjorde jag en!
Om designen ser likadan ut som förut - tryck f5

Grace Kelly


Har som uppgift på fotografiska bilden att ha valt en bild från 60-talet eller tidigare, och försöka efterlikna det! Såhär blev resultatet, och ganska nöjd måste jag väl ängå säga att jag är :)

Jag kan få elden tillbaka till dina ögon



Att älska någon gränslöst


Goddag!
Nivet när man tittar in i solen några sekunder, eller tittar på en lampa, får man ju en ljusfläck framför sig när man tittar bort och blinkar. Sånna är sådär lagom irriterande.
Anyways.
Hej på er.
Tydligen ska den ryska kylan komma till Sverige nästa vecka, eller hur det nu var. För mig får den gärna stanna där den hör hemma! Jag ser inte fram emot vintern i år alls. Inte det minsta. Jag drömde att det snöade inatt och jag vart hela förkrossad, men glad när jag vaknade och insåg att jag drömt det! Dock stod det att det inte skulle komma något snöoväder, så det är jag väl tacksam för. Fast, snö är ju ändå fint. Kluven är vad jag är. Som nästan alltid, mhm.
Jag hatar tex rosa men jag gillar det nog mycket för att använda det men samtidigt tycker jag att det är för tjejigt, och jag vill inte vara tjejig, men samtidigt är jag ju en tjej, så vad ska jag annars vara? Vill ha en sofistikerad och vuxen klädstil men samtidigt vara inspirerad av lite slappa mer grabbiga street-style kläder.
Okej.
Jag funderar på att göra en ny design... Eftersom det då verkar som att det kommer dröja ett litet tag innan snön kommer, kommer jag inte kunna ta bilder till en vinter design, så kommer kanske göra en ny höstdesign. Om jag får tid ikväll. Vilket jag tvivlar. Men kommer antagligen göra tid för det. På något sätt. I någon livstid. I något universum.
Behöver jag säga att jag är trött?
Jag skriver i princip ned vad som än kommer till min hjärna och sedan går ut i mina fingrar. Impulser. Impulsivt. Spontant.
Jag älskar spontanitet. Det är så... spontant. Och fint. Oplanerat. Fast oplanerat kaos. Nej tvärtom - organiserat kaos. BAM.
Kanske ska sluta. Eller? Hm. Well. Det är min blogg. Och jag skriver här. Jag får skriva vad jag vill. Ni måste inte läsa. Vilket jag kanske borde skrivit där uppe, ifall någon nu tagit sig igenom denna radda med tankar från en något trött och rastlös Sara.
Inspirationen sinar.
Den sinar fort.
När den mest behövs, kanske.
Nej, jag menar inte på min blogg.
På typ...
Saker som är viktigare.
Inte för att min blogg inte är viktig(för mig), men ja, inspiration är bra att ha när det gäller många saker. Någonting som jag för tillfället inte har. Till någonting. Eller till saker som jag borde ha det till. Som jag behöver det till.
Jag skriver ju en novell. Och jag är rädd att om jag inte skriver mer på den snart kommer jag glömma den och någon kommer skriva någonting som har samma idé eller någonting som liknar, så ifall jag skulle skriva den och sedan ge ut den så skulle jag ha plagierat någonting. Fast jag antar att alla plagierar allt, alla får inspiration från någonstans. Inte alltid innifrån eller ovanfrån, men från någon. Någonfrån. Någonstans ifrån. Man kan alltid skapa nya saker, men alla nya saker har en föregångare. Någonting som är sämre. Eller, det måste självklart inte vara så. Men det kan det ju vara. Typ. Någonting som är lite annorlunda. Det man gör nytt, alltså. Men utan inspiration kan man inte plagiera och när man inte plagierar gör man ingenting, för det är allt man gör. Med allt. Man lär sig saker i skolan, men de kunskaperna man får kommer ju någonstans ifrån. Och jag vet inte ens om det heter plagiera, men ni vet plagiat? Kopiera någon annans verk av något sätt? Är det rätt använt?
Ni vet vad jag menar? Spelar ingen roll egentligen, jag vet inte ens vad jag babblar om. Men Babblet kanske väcker någonting hos någon. Om inte någonting världsrevolutionerande, kanske ett intryck av att jag är... jag. Jag är konstig. Och jag bara skriver. Jag borde sluta nu. Innan någon får en helt weird bild av mig. Fast vad spelar det för roll egentligen. Ingen har rätt att döma mig. Eller. Jag vet inte. Nu tar detta halt. Eller okej. Alla dömer väl alla, men de som dömer en, som man inte bryr sig om, behöver man ju inte oroa sig för. För de som verkligen betyder någonting har inga problem med att man är konstig.
Okej.
Någon som läst?
Behövde ni verkligen inte göra.
Om någon nu gjorde det.
Precis som denna...
Om man kryssar i "Jag Accepterar Villkoren" har man oftast inte ens läst de, så vem vet, du kanske sålt din själ? Eller din tånagel? Eller ditt öga? Tänk om jag manipulerat dig? Tänk om jag skrivit någonting med tvetydighet? Eller typ att var tredje bokstav i en kombination bildar en mening, typ "Du är jätte törstig, gå och drick vatten" så att alla som läst blir jätte törstiga.
Nu börjar jag till och med tillfrågasätta varför jag fortfarande låter mina fingrar flyga över tangenbordet på detta sätt...
Hejdå.

Novemberkyla del 4



Novemberkyla del 3



Novemberkyla del 2



Novemberkyla del 1


Påväg till och från tandläkaren imorse fotade jag lite. Jag har redigerat alla, och även gjort alla svartvita. Vet inte riktigt om jag ska lägga upp de med färg eller inte xD Delar nog upp det i fyra delar eller någonting :)

Allt går upp och ner


Att ha tandläkartid kl 11 en lördag är långt ifrån okej.
Nu ska jag nog snart sova - sååå trött xD


Snow Patrol - Hands Open


Jag är verkligen inte på blogghumör, så lägger upp en till låt istället.

11/11/11 11:11


Bara för att, liksom.

Cruskin - Disaster


Innan Paramore släppt sina nyaste låter la någon upp en halv minuts låt och sa att det var en läckt låt av Paramore. Jag lyssnade på den och bara älskade hur det lät. Men jag fattade ju att det inte var en äkta låt. Men nu såg jag att den instrumentala biten är tagen från en annan låt! Lite lycklig här faktiskt xD Dock blir det lite fel i min skalle när jag hör introt, det som sas vara Paramores låt, och sedan höra låten fortsätta, haha xD Men bra är den!

Paramore - Hello Cold World


Denna underbara låt kom ut för tre dagar sen, har inte haft en tanke på att lägga ut den här! Älskar fortfarande Paramore lika mkt som jag alltid gjort, även om de ändrat sitt sound lite nu jämfört med hur det lät förut.

Vi kan låtsas att vi är flygplan i skyn



Den som rotar, den finner


Rotade igenom några gamla pysselkartonger, prenumererade på Pysselklubben för några år sedan, och då hittade jag en tygkasse! Var ju bara tvungen att utsmycka den :D

Jag måste varit någon annan innan jag kände dig


Sitter och äter frukost, te och macka<3 och lyssnar på Melissa Horn - en underbar morgon helt enkelt. Men det är kallt som jag-vet-inte-vad ute xD Eller okej, det kan väl inte direkt jämföras med vinter, men ischlu vad jag är otaggad på vinter D: Kommer inte orka gå runt och frysa hela tiden... får väl bosätta mig i mina toflor, kofta och halsduk, I would guess xD
Ha en superbra onsdag! Ni är bäst.
Ciao

Fiasko


Känner att detta frågedygn blivit ett fiasko xD Hahah, har fått en fråga dock - och jag svarar ja på den Yasna ;) Hahah xD Well well, det var värt ett försök att se om någon ville ställa frågor, kommer nog inte köra det igen haha :)
Nu har jag precis kommit hem från skolan, har inte riktigt känt mig kry dock, så var inte med på idrotten och hoppade dansen ikväll. Nu ska jag ta det lugnt, äta lite Godbitar och kanske se nån film eller läsa eller... sova. Är sååå trött xD
Ni får ha en superkväll!
Ciao


Frågedygn


Jag är sådär lagom uttråkad som man brukar vara ibland och tänkte att jag kanske skulle köra ett frågedygn! Så - fråga vad ni vill!

Färgbomb


Jag har en påse i min nedersta byrålåda full med hobby färger, och när jag nu tänkte rensa den satte min kreativa hjärna igång. Så när jag satt och kollade om färgerna fortfarande gick att använda blev det jätte färgrant och då tog jag ett papper och... kladdade ner mitt ansikte xD Jag har gjort detta en gång tidigare, får se om jag orkar kika igenom min Bilddagbok på jakt efter hur mitt ansikte såg ut förra gången :P

Man kan inte alltid vinna


Men det betyder inte att man alltid förlorar.

Kelly Clarkson


Har lyssnat igenom Kelly Clarksons nya skiva, tänkte dela med mig av några av låtarna därifrån! Riktigt grymt, måste jag säga.

Einstein


What Doesn't Kill You (Stronger)


I Forgive You

~*~


Kärlek gör ont när Gud vet att du förtjänar någon annan.

När man hör att vattnet börjar koka


Godmorgon, säger jag såhär halv två på förmiddagen.
Vet inte om jag känner mig piggare eller såsigare än om jag skulle ha sovit lite mindre xD Fast skönt har det vart iaf! Känns dock som att halva dagen är borta x] I övermorgon drar skolan igång igen, och jag tror att ifall jag inte hade vart med i dansteamet och övat halva lovet, utan vart hemma och tagit det lugnt, då hade jag nog vart peppad på skolan. Och sen har jag även dragit på mig en förkylning, lagom till skolstarten, wiho... eller inte. Känner att jag gäääärna vill ha en veckas lov till :P
Ikväll är det Joakim Lundqvist som har sista kvällsmötet för denna Youth-konferens. Den har vart riktigt bra, även om jag inte gått på så många möten. Men jag känner att jag har fått ut nåt av den :)
Nu ska jag äta mat, vi hörs! Ciao

Skuggor


Det är sedan vi människor upptäckt elden och uppfann ljuset som skuggor börjat gå runt på jorden nattetid när inte månen lyser.

Eftermiddag med de finaste


Älskar er sååå mycket!

Jesus Culture


Fick finbesök från Stockholm!

Hemma hos mormor


Sötaste brorsan!
Vi åkte ner till Björkvik för att kolla på havet :)
Någon hade lämnat en grill där xD
Granny<3

Outfit


Robin var snäll och fotade mig idag :)

Julie Feeney


Känner att jag oftare borde kolla på relaterade artister när jag använder spotify, man kan göra helt underbara upptäckter, såsom jag gjort med kvinnan nedan! Älskar hennes röst, och de få låtar jag hunnit lyssna på är jättegulliga!

Punkter


Punkter punkter punkter

Vi slogs för varann som om våra hjärtan var lite större


Godkväll!
Ikväll inleddes Youth, och det första som hände på mötet var att vi dansade - och det gick bra! Jag kan ärligt säga att jag är stolt över mig själv, och hela gruppen för den delen! Om nån från dansteamet läser min blogg, åh vad grymma ni var! Själv var jag lite osäker inför när vi väl skulle köra på scen framför alla, för jag gjorde fel de tre sista gångerna vi övade innan. Men väl på scen så bara... allt fungerade, allt liksom fanns i bakhuvudet och jag bara gjorde det liksom.
Nu ska jag ta det lugnt och varva ner lite, har vart uppe i varv hela dagen xD
Imorgon blir det en heldag hemma hos mormor, det ska bli mysigt! Får se om jag även hinner till Jesus Culture konserten som är på kvällen!
Godnatt mina kära vänner!


Underbart helt enkelt



Säg att det är sant nästa gång


Jag var på en Paramore konsert. Jag stod längst fram vid stängslet. De valde ut några som skulle få komma upp på scenen. Jag blev vald. Och jag fick till och med låna Hayleys mick. Den var gulorange. Jag sprang runt där och har nog aldrig känt mig lyckligare. Jag fick även önska en låt - Monster. Underbart var det.
Synd att det bara var en dröm.
Dock är jag glad att den har gästat mig tre gånger den senaste månaden - finns nästan ingen bättre dröm. Det jobbiga är att vakna och inse att det inte är verklighet. I denna dröm trodde jag verkligen att det var på riktigt, jag var påväg att säga till Hayley att jag drömt om detta två gånger.
Åh vad jag verkligen vill gå på en konsert nu. Gah.