Meant to make me strong


Glad skottdag. Eller någonting, haha.
Fin låt detta i alla fall!    

Beautiful lies


Godkväll!
Kommit in i en såndär halvoinspirerad cirkel igen. Så förlåt att min blogg blivit så trist. Inte så mycket att göras åt för tillfället. Ni få som fortfarande läser - tack!
Jag saknar dig.

Mathilda


Min otroligt begåvade vän Mathilda har haft som projektarbete att göra en skiva, så tänkte lägga upp tre utav låtarna. Ni måste bara lyssna alltså!




William Shakespeare


You say that you love rain, but you open your umbrella when it rains. You say that you love the sun, but you find a shadow spot when the sun shines. You say that you love the wind, but you close your windows when wind blows. This is why I am afraid, you say that you love me too.

Then I'm not good enough


Haft en marvelous dag mer eller mindre. Har skickat iväg två mejl angående sommarjobb, så väntar spänt på svar, ska nog försöka mejla lite fler ställen, jag vill verkligen jobba i sommar xD
Sen åkte jag in till stan för att fönstershoppa med Felicia. Skulle träffats vid tolv, men jag tog fel på en timme och tänkte klockan ett... min hjärna är inte what it used to be haha. Dock så gjorde de inget, då lilla fröken försovit sig, så vi träffades strax innan två :) Sen åt vi pizza på Jalla, ååååh vad det var gott xD
Kvällen har spenderats vid tvn och kommer antagligen fortsätta göra så, Familjen Är Värst börjar klockan nio!
Hoppas ni haft en bra dag och vecka och lov och alltihopa, jag startar skolvardagen med inte så mycket mer energi än jag hade innan lovet, men det ska bli kul att komma tillbaka igen!
Ciao!

Jimmy Eat World - Get It Faster


Musikaliska genier halvt sådära

Kelly Clarkson - Honestly



You are the key that opens up the door


Godkväll
Vaknade av min inre väckarklocka vid tio, vilket jag gjort de senaste dagarna med, så har på nåt sätt lyckats att inte vända totalt upp och ner på dygnet under lovet xD Nu är det bara en helg kvar innan allt drar igång igen, lagom peppad. Har äntligen tagit och börjat på min samhällsuppsats, vi ska skriva om Media och Kommunikation, väldigt intressant faktisk :) Har även spelat in lite, eller ja, försökt bli nöjd med en låt xD Gick helt okej :P
Nu ska vi snart titta på X-Men 2 :D
Ha det bra! Ciao


Say it's true



Dagens



I swear for the last time


Denna dag har spenderats i soffan utan att röra en enda skolbok, vilket var planen egentligen. Först sågs Jane Eyre, sen X-Men: First Class (lika bra andra som första gången jag såg den) och sen såg vi även första X-Men filmen från 2000 och planeras se 2an, 3an och Wolverine inom en snar framtid :)
Nu ska jag sova, och imorn ska jag vara med Josefine och sen är det cellgrupp på kvällen!
Hoppas alla som har lov har ett bra sådant!
Ciao


Flyleaf - Fully Alive


Hennes röst är bara för fin. Hoppas de kommer ut med nåt nytt snart!

Melting snow



Dark-haired



Pretty wonderful, if I may say so


Kakor, kaffe, mat, chill... så beskriver man lättast en bra dag hos mormor! Så ja, dagen har vart awesome :D Är väldigt trött nu bara xD Hahah.
Egobomb, javisst. Hm.
Och juste, imorn blir det hejdå till min hårfärg och hej till en ny, ska försöka färga det ljusare, eller ja, blondare... vi får se hur det går! Kanske kör på nåt mörkare istället... we'll just have to wait and see hahah. Ni vet ju hur jag är när det gäller mitt hår xD

Engel fliegen einsam


Sitter och lyssnar igenom Christina Stürmers album "Laut-Los", helt okej tysk musik faktiskt. Nu ska jag ta och sova, ska upp tjugo i sju imorgon, ska hem till mormor whopwhop. Först var det tänkt att vi (jag, mamma, Robin) skulle sova över där, men det blir att åka dit över dan istället :)
Natti!



Serious writing in the making


Godkväll!
Har spenderat halva dagen hoppandes på en köksstol och halva sittandes i soffan med gråten i halsen tittandes på Whitney Houstons begravning. Väldigt rörande. Och juste, sett Sherlock har jag gjort också! Hjälp vad den serien är bra. Stört bra.
Anyway. Tillbaka till hoppandet på köksstolen. Jag sitter och skriver på en novell som jag började skriva för jag-vet-inte-hur-länge sedan. Det handlar nog om nåt år eller så. I alla fall. För någon vecka sedan, eller kanske två, fick jag en bra idé till den. Anledningen till att jag inte skrivit på den är för att jag inte hade någon aning om hur jag skulle fylla mitten av hela storyn. Jag hade en utgångspunkt och jag visste vart jag skulle vilja sluta någonstans. Sen har det sagt lite PANG PANG PANG när en ny idé efter en annan poppat upp i mitt huvud, och nu vet jag knappt hur jag ska sy ihop allt hahah. Igår fick jag tips från Linn att man kan göra tidslinjer så att man vet vart man har sina karaktärer och vad de gjorde på samma tidpunkter i deras liv. Då var jag verkligen tvungen att söka runt i mig vad det verkligen var jag ville och hur alla karaktärer skulle vara. Har skrivit ungefär en sida på datorn med "skiss" över vad jag vill ska hända och saker kring olika karaktärer. Som sagt, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men jag tror jag har en idé. Det här kommer bli bra, åh, ja, det kommer bli asbra.
Har även planerat att kanske ha novellskrivandet som mitt projektarbete i trean. Vi får se hur det blir. Jag vet i alla fall att jag inte kommer ha skrivit klart novellen de närmsta månaderna. Men jag är så himla peppad på att få den här novellen gjord! Verkligen alltså. This is it, typ. Jag har massa påbörjade noveller but this, this is the real deal.
Bakom detdär pappret har jag alla tidslinjer jag gjort idag, har några kvar att göra. Det som syns på bilden, om än spegelvänt, är min karaktärlista med de mest betydande karaktärerna. Ihp. Jag vill skriva och skriva och skriva, men nu ska jag inte skriva mer här. Godnatt!

Looov


Nu ska jag gå och lägga mig och vakna när jag vaknar. Åh, så underbart!


You can't ask me to give what I've already given


Godmorgon!
Gårdagen var mysig rakt igenom. Tänkte dock i mitt huvud att jag började tolv, men jag började elva xD Tack och lov hade jag gått upp en timme tidigiare än jag "behövt", trodde jag då, men ja, det var bra att jag gjorde det xD Efter skolan skulle jag egentligen suttit kvar och pluggat med Valeria, men då hon behövde åka hem hamnade jag hemma hos Felicia istället! Saknat den människan, så var supermys att träffas en stund, love you hun! Efter det var det cellgrupp som gällde, vilket var superdupermys det med :D
Och idag är det sista dagen före lovet, så det blir bara bättre och bättre! Hoppas ni får en bra fredag! :)
Over and out

Young Guns - You Are Not


You are not a diamond
You are not a shining star
Doesn't mean that you're not perfect
Exactly as you are


Dress


Här är klänning jag pratade om igår :)

Evermore - Between The Lines



Deep things about... well... things


Jag har märkt att man uppskattar oftast inte saker när man har de, man tar så himla mycket för givet. Man märker först i efterhand när man förlorar någonting att man värdesatte det. Men också i efterhand ser man om det leder till att man inser att man fått någonting bättre. Kanske det man hade och förlorade inte behövdes, utan man fick någonting bättre utav att förlora det. Sen finns det självklart saker man förlorar som man absolut inte ville förlora. Sånna saker man inte kan göra någonting åt, saker som hör ihop med livets gång.
Här hade jag tänkt att slänga in två bilder på när mitt hår var långt och dra nåt skämt om att här kommer jag dragandes med massa dravvel om mitt hår igen. Men jag låter bli.
Det är ingen idé att titta tillbaka och önska sig allt tillbaka, vad det än gäller. Om du förlorat någonting eller gjort någon förändring åt något håll är det antagligen för det bästa. För om den saken, vad det nu än är, inte kommer tillbaka till dig så måste det nästan betyda att du fått något bättre. Att det inte var meningen att du skulle ha den saken. Och fastna inte i det förflutna, utan man ska ha blicken fäst framåt, och kanske kolla tillbaka lite då och då och lära sig av misstagen man gjort på sin livs väg. Som min svenska lärare citerade någon människa - "Ha en liten backspegel men ett stort förnster framför dig" eller någonting sånt.

Pianomusik på morgonkvisten


Godmorgon!
Sitter här med en kopp te och bok i handen och njuter av pianomusik och sovmorgon! Behöver inte åka hemifrån förrän vid elva, vilket är smått wonderful sådära!
Hoppas ni får en bra onsdag!

Oh, I almost forgot


GAHD på er!

Built it up to let it fall


Jaaa, halloj på er!
Hm. Har nada intressant att säga. Förutom kanske att det är alldeles underbart att testa sin mors gamla klännigar och att en utav de sitter som en smäck mer eller mindre. Lycka alltså! Har börjat älska långa kjolar och klänningar, får ta och se till att införskaffa mer sånt känner jag :)
Kaaanske kommer upp en bild av klänningen imorgon, ifall jag känner för't, för det gör jag inte nu i alla fall xD
Over and out!

I feel like running through the walls


Godkväll
Haft en bra dag i Stockholm :) Det var mysigt att vara i bibblan på Goethe-institutet, vi fick typ leta runt i böcker efterr fakta till olika teman som man valde, och jag Lisa valde DEFA, som är nåt film-bolag xD Egentligen skulle vi ju haft två "pass" där, men då vi var så få blev det bara ett, vilket innebar att vi var klara efter lunch. Innan vi gick därifrån fick vi kolla runt i böckerna och allt som fanns på biblioteket. Jag satt och kollade igenom en fotobok med massa tyska fotografers bilder, snacka om inspiration! Fanns två bilder jag gillade, men nu kommer
jag såklart inte ihåg vilka författarna var... nåväl.
Sen blev det lunch på donken och presentletande till Sofia innan alla i tyskagruppen åkte hem vid två. Då tog jag en liten (läs lång) promenad till Stadsbiblioteket, med ett till stopp på donken innan xD Man blir hungrig av att gå runt på stan och kolla present och sen gå ännu mer, vettni ;) Sen blev det lite plugg, och åhh vad jag önskar att jag bodde i Stockholm, älskade bibblan där! Helt underbar verkligen. Liiiite satsigare än den i Uppsala :P
Efter plugget blev det ännu mer promenerande, denna gång till NTI för att möta upp Becca, träffade även Anna halvt i förbifarten och Andy :D Planen var typ att vi skulle ta en fika eller nåt, men det blev inte så, utan Becca behövde åka hem. Nu måste jag ta och försöka åka och hälsa på på påsklovet :) Att träffas en timme är lite för lite, haha.
Nu ska jag ta och... läsa lite i en tyskabok som jag fick med mig från Goethe, dock så måste jag även läsa min engelskabok, men den får vänta lite xD
Hoppas ni inte läste ihjäl er och att ni kanske fann någonting med min dag intressant hahah. För er som kanske bara läser här i slutet: Jag har i princip gått runt hela dagen och haft det allmänt trevligt! There ya go ;)
Ciao och puss på er!


Paramore and Pauley Perrette


Förra årets grammy.... hur kunde jag missa att mitt favoritband och en av mina favoritskådespelerskor snackade på grammys!? Käre värld, vad jag är efter xD

When you were so happy you could die


Godmorgon!
Berövad på min sovmorgon har jag blivit, men det för att åka till Sthlm :D Vi ska besöka Goethe-institutet med tyskagruppen :) Efter det ska jag vänta kvar två timmar och sen träffa Becca :D Inte träffat henne på ett tag så det ska bli kul!
Hoppas ni alla får en bra start på veckan! :)
Ciao!


My heart is refusing me cover



Heeey yeaah eeey eeey


Blev lite för ambitiöst av mig känner jag att försöka ladda upp videon ikväll, det får bli imorgon istället! Ska vara barnvakt på förmiddagen, så den kommer antagligen upp mot kvällen :)

Skola och såkallad studio


Ja. Tre dagar sen var det man uppdaterade här. Japp. Haha, men ni har inte missat nåt, det lovar jag! Have been busy om man säger så i alla fall.
Vid tio igårkväll kände jag för att spela inte lite. Så det gjorde jag. Har även suttit och pysslat lite med låten idag med, gör som endel vet en cover på Loreens "My heart is refusing me". Pappsen hjälpte mig även att ta det ett steg längre, med lite sånna där fina saker som man kan göra xD Det är lite mer satsigt nu om man säger så, än ifall jag skulle fixa. Får ta och be honom lära mig när jag gör nästa låt, så att jag kan sitta och trixa lite själv!
Nu ska jag fixa iordning en snabb liten video, eller ja, ta nån bild och ha som bakgrund till text som jag haft i mina förra. Det är nu som jag önskar att jag inte var den fotograferande kompisen, utan en person med en fotande kompis. Men men, vill försöka få upp den nu, så får ta och komma på nå själv! Ha en bra... natt! Haha, kram på er som fortfarande läser min blogg! Ber om ursäkt för att uppdateringen är så crappy!

I want to be sleeping beauty


Skulle gärna vilja ta och sova typ hundra år som Törnrosa, det skulle inte sitta helt fel alltså! Tog en middagslur från sju till halv nio, för jag kunde verkligen inte hålla mig vaken, komemr nog ångra det när jag ska försöka sova igen x] Eller så kommer jag somna som en stock, vi får se xD
Nu sitter jag och förbereder lite inför weekly news som jag ska ha på engelskan imorgon, vilket är precis som det låter, en redovisning om nyheter i den engelskspråkiga världen helt enkelt :)
Nu ska jag fixa klart med det och sen blir det nog att jag går och lägger mig igen - har ont i huvudet och känner mig helt borta. Nivet när man känner sig som att man är utanför sig själv, typ, som att man tittar på en kamera ut på det verkliga livet. Ja. Precis så. Hm.
Ciao!

Jag i min otrooooligt charmiga pyjamas!

Somebody That I Used To Know


Såg Hanna lägga upp denna på sin fb, och var tvungen att lägga upp den här! Sjukt mycket talang som pågår hos dessa människor alltså!

Don't you ever stop trying



Loreen - Euphoria



Dumdidum


Godmorgon!
Uppe tidigt för att sjunga på söndax :) Igår var det en bra dag, fikade ju som sagt med Esther, blev Café Linné denna gång, och när jag väl hade pengar så köpte jag både bakelse och dricka - värsta rånet haha x]
Sen skypade jag ju med Matt, och jag... vet inte vad jag tänkt, men jag hade inte tänkt att vi skulle prata fem timmar xD Haha. Men nu har jag äntligen fått höra hans röst, och tack och lov hade han inte någon krånglig dialekt, utan jag kunde förstå honom. Skulle vara lite jobbigt att efter några år inte kunna kommunicera för att man inte förstår varandra x] Tydligen hör man min svenska dialekt i min engelska (inte förvånad, men a) vet inte om jag är glad över det eller inte xD Well well :) Blir att skypa med honom en gång till idag :D Ska även försöka att plugga lite, jag ska tvinga mig själv xD
Ha en bra söndag! Ciao

Junior MasterChef Australia


Sitter och kollar på Junior MastherChef, vilket måste vara det gulligaste jag sett på länge xD 9-12 åringar som står i ett kök och gör mat. Satsiga rätter också xD Man kanske borde lära sig att göra lite roligare mat hahah.
Igår gick jag och la mig vid elva, och vaknade vid nio imorse. Det har inte hänt på... jag vet inte hur länge xD Jag har suttit och skrivit lite på min novell, med stort N, som jag inte skrivit på på hur länge som helst. Jag kanske kommer någonvart snart! Har i alla fall skrivit en sida nu idag, och förhoppningsvis kommer jag känna för att skriva mer :)
Ska även ta och kanske spela inte lite, vill lägga ut en ny cover snart :)
Hoppas ni har en bra lördag!

The Script - Fall For Anything



If I were wrong enough to be someone like you


Godkväll
Haft en bra fredagskväll, gjorde taco till la familia, och sen kollade vi på Super 8, som var lika bra andra gången som första gången jag såg den! Är ett ställe som man blir skrämd på i filmen, och jag tog tag i Robins ben när det hände, han blev assur, men åh det var så kul hahah xD
Imorgon blir det fika på stan med Esther :D Sen på kvällen ska jag skypa med Matt, ska bli kul att höra hans röst efter typ två och ett halvt år xD Han kommer alltså från England, och jag har aldrig träffat honom in real life om man säger så (bara för att filla out some information, typ)
Ciao!


You can try but never stop me


Ni som går in här och kikar varje dag trots att mitt bloggande är dåligt - jag älskar er.

Det är nu en ny månad och nya tag. Det är ju många som brukar se första januari som liksom the breaking point, och att året som kommer ska bli det bästa någonsin. Jag tänkte detsamma. Men har kommit fram till att mitt år börjar idag, en månad försent. Jag börjar nu med ett oskrivet blad.

Dethär året ska bli ett bra år, precis som jag sa för en månad sen. Fy vad det ska bli bra alltså. Jag har under de senaste månaderna känt mig allmänt förvirrad och inte vetat någonting om någonting i princip. Jag kan inte säga att jag vet mer vad jag vill nu, men det ska det allt bli förändring på. Jag kommer nog ta dethär året till att lära känna mig själv mer, titta lite mer innåt och tänka "Vad vill jag? Hur vill jag vara? Vad är jag?"

Hoppas att denna månad inför något nytt till alla er underbara personer som finns därute, jag håller tummarna för att det ska gå oss alla väl. Ha det gött!