Kristen Bell's Sloth Meltdown


Hahahah aaawh

Lera


Som jag sa häromnärdetnuvar hade jag en fotouppgift då vi skulle göra en serie, så under lektionen och efter fixade jag och Erika klart allt :D Tänkte slänga upp ett collage som visar hur figurerna såg ut haha, serien vi gjorde kanske kommer upp nån gång med xD

Solnedgång



Dean Minerva (dknow6)


Sjukt duktig snubbe, wow.
Det är denna version av låten han har o bakgrunden - mkt bättre än originalet tycker jag nästan.

Far gone it's a long distance call


Ska strax dra till Björklinge, hem till Olivia, och träffa roliga människor :D Hoppas ni har och kommer ha en bra lördagkväll! I brist på annat att säga bjuder på en fin låt:

Hade tänkt vänta med att lägga upp bilder, men ärs


Lyyyyycka

Casper - Herz



This is what I'm made of


Hallojsan
För tio minuter sedan var jag påväg utanför dörren, klockan var bara strax över sju. Vet inte riktigt vad jag tänkte med, brukar åka med halv åtta bussen xD Men nu sitter jag här istället för att vara påväg till skolan extra tidigt hahahah.
Första lektionen kommer gå åt till att gå runt i skolan och fotografera till en fotouppgift - vi ska göra en serie med max 12 bildrutor, och Erika ska ta med sig lera så vi ska göra figurer och göra en story med de :D Ska bli roligt!
Nu ska jag käka lite frukost och fixa mig, ha en bra dag!
Ciao

Don't speak, because I know what you're thinking



Everything's about to change


Noll inspiration fortfarande. Vet inte riktigt varför. Ibland känner man inte för att göra saker, ya know? Ingenting konstigare än så :)
Ni som inte har sett filmen The Art Of Getting By - gör det! Väldans fin och underbar och saker.


Lindsey Stirling


Istället för paus blev det visst bombning. Så kan det gå xD
Men jag tycker att ni måste se detta! Hon är sjuukt duktig på sin sak, wow alltså.

Fiol


Saknar lite att spela fiol. Ska nog plocka upp den i helgen.
Detta är bara för vackert.

Katt


Okej. Hej. Här är en katt. Japp.

Trött


Jag är så trött att jag kunde lägga mig under en sten.
Blir kanske en bloggpaus nu, om jag inte får ett ryck i helgen.
Ha det bra!

Sleepover


Hejsan
Sorry för min lack of updates xD
Igårkväll när jag kom till centralen och precis skulle ta min buss hörde jag en röst som sa "Sara!", och två sekunder senare såg jag Johanna. Så det slutade med att jag sov över där, hon skulle nämligen vara själv annars :) Så det blev film, stark mat, klädprovande, fick en klänning som hon gjort :D Ska bara sy in den lite nån gång hemma hos henne :) Sen precis när vi lagt oss bestämde sig min mage för att göra sig hörd, så jag gjorde lite soppa med bröd. Sen blev det stressigt imorse. Vi hade två alarm som gick igång, för att vi verkligen inte skulle försova oss. Det gjorde vi inte som tur var haha.
Nu ska jag fortsätta jobba med geografi, vi hörs.
Ciao

Rum och Josefine


Såhär såg det ut först, fotade med ryggen mot fönstret, så det är halva rummet.
Och så blev det såhär nu! Underbart påslakan - jotack jag vet ;)
Sen lite bilder från när jag träffade Josefine idag :)
Älskar dig Josefine<3

I feel it in my bones


Nu ska jag gå och träffa Josefine, blir väl att fota lite, så bilder kommer senare!
Hoppas ni har en bra söndag :)
Ciao!

Young Guns - Bones


De kommer till Sverige. Vill. Så. Gärna. Gå.

Demi Lovato - Give Your Heart A Break


Flickan kan sjunga. Rysningar.
Studioversionen.

Without You


Följer inte Glee och brukar inte lyssna på Glee-versioner av låtar. Men denna vara amazing.

Framtidsdrömmar


På tyskan har vi pratat lite om vilka drömmar vi har och sånt. Vi skrev lite på ett papper som vi fick. Och det kunde vara orealistiskt, bara någonting stort man drömde om.
Och ja.
Jag kom fram till två saker.

För det första vill jag sjunga inför en helst utsåld arena.
Och för det andra vill jag vara förband till Paramore. Eller i alla fall få tillfälle att sjunga med Hayley.
Ingenting är omöjligt, right?

Gud ger oss drömmar som kan verka omöjliga, men om de inte vore omöjliga skulle vi ju inte behöva anstränga oss, vi skulle inte behöva Honom.

Man kan alltid önska. I'm aching to see Paramore live, käre värld vad jag vill gå på en konsert, nu bums! Tycker de kan åka på en turné i år... Även om de inte gör det kommer detta år bli ett bra år!

Det ska jag se till :)

Nu är klockan mycket, så jag checkar in (ut?) för natten - ska sova länge imorgon, tralalalall.
Ciao mina kära vänner!

Leb deine Träume


Leb' deine Träume dann gehört dir die Welt!
Du weißt ganz alleine was dir gefällt!
Du musst kein Sieger sein,
mach dich nie wieder klein!
Leb' deine Träume dann gehört dir die Welt!
Du weißt ganz alleine was dir gefällt!
Du musst kein Sieger sein,
mach dich nie wieder klein!
//
Lev ut dina drömmar, då tillhör världen dig.
Bara du vet vad du vill.
Du måste kanske inte alltid vinna,
men se inte dig själv som sämre än du är.

Spoken Word



Happeh


Startade dagen med konstigt humör och huvudvärk, som tack och lov gick över xD Efter skolan satt jag kvar och väntade på att Gabbi skulle sluta, och när hon gjort det massakerade vi ett paraply och gick sen hem till Yasna :D Det var så sjukt kul att se människan igen, och hon är brun - avis xD Försökte få henne att komma till skolan imorgon, vi får se om hon gör't eller inte :P Anyway, välkommen hem Yasna :D<3
Nu blire chill som gäller och sen sängen tidigt. Eller ja, så tidigt som det går. Eller nåt. känner att min uppdatering är lite trist, hoppas ni klarar er med det!
Ciao!

I'm getting there, I don't care where I have to run


Well godmorgon
Ja, det gick betydligt snabbare att bli opeppad på skolan än jag trodde xD Hahah. Jag måste verkligen vända dygnet rätt. Jag har försökt, men nu ska jag bara lyckas också. Gårdagen turned out okay. Satt kvar efter skolan med Ting och Sam och försökte räkna lite matte. Gick inte så jätte bra. Försökte göra som boken sa men blev bara confused xD Haha. Får se om det går bättre idag.
Nu blir det frukosttime - ciao!

I can feel your heartbeat


Godmorgon!
Trots mina fem timmar sömn kan jag säga att jag är pigg xD Kommer säkert vara helt slut när jag går innanför dörrarna till entrén, hahah. Jag är faktiskt ganska peppad på att komma tillbaka till skolan, även fast jag inte hunnit vila ut på lovet direkt. Men frisk är jag i alla fall :D Om man jämför med hur jag mådde innan lovet, hahah. Men som jag sett andra skriva - ja, jag kanske är peppad idag, men om några veckor kommer det säkert låta annorlunda. Redan idag kommer jag känna att det är jobbigt - vi kommer antagligen få tillbaka våra matteprov. Och urs, vad jag inte vill ha det tillbaka! Men blir lite bättre till mods när jag vet att jag får tillbaka min svenska uppsats idag, borde få anyway.
Jag fattar inte hur jag lyckats vara så snabb helt plötsligt, har hunnit duscha, ätit frukost, fönat håret, suttit här och skrivit och har fortfarande fem minuter till godo. Det brukar vara att jag stressfönar håret precis innan jag springer ut till bussen xD Kan ju bara hoppas att resten av skoldagarna denna vecka - bara två stycken, whop whop - goes as smoothly!
Och juste, Valeria tog med min xperia till Ukraina och fick den fixad, så skönt att ha den tillbaka! Tack gumman! Och välkommen hem igen ;D<3
Ciao!


Guldlock



My paper heart


Halvt återupptäckt The All American Rejects, bra band faktiskt! Får ta och ägna ett inlägg till de med senare xD Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tre, för då ska jag träffa Valeria :D Ska ta och locka håret nu, satte i locktången för ett tag sen men har glömt bort den... xD
Vi hörs senare! Ciao

Lite sådär lagom överredigerad

Korsring


Vill sååå gärna köpa en korsring som ska sitta på två fingrar, men vill inte lägga 60 kronor på en... så jag gjorde en egen istället!

The Fray - Hearbeat


Längtar såhääääär mycket till deras nya album som kommer ut i februari!

Coldplay - Every teardrop is a waterfall


Gabbi sa åt mig att se musikvideon till denna och att den var awesome - något jag definitivt håller med om!

Love and seven


Ringar<3

You don't have to hide my friend, for I am just like you


Istället för hemmavistelse och photoshoot med Felicia och sen stan med Valeria blev det fika och stan med Tilda istället :D Blev två ringar rikare och blir eventuellt hundra kronor fattigare och en jacka rikare imorgon! Då blir det nämligen stan med Valeria! Inte sett henne på hela lovet, då hon vart i Ukraina, så det ska bli kul! Påminner mig även om att jag inte träffat Yasna som vart i Chile på mer än en månad, hon är också grymt saknad, men kommer hem på onsdag :D
Nu ska jag sitta och mixa lite på en låt, satte ihop en instrumental version av Airplanes med en Skrillex låt, men ska finslipa lite xD Eller ganska mycket... kul är det iaf! Sen blir det nog filmtittande :)
Ciao!

Emma Stone och Andrew Garfield


Detta kan nog vara det sötaste par jag sett.

Jag är lite sådär småkär:


I min kofta!
<3

Hemmadag


Dagen har spenderats med brodern min i soffan med film, tv-spelande och go'saker! Vart väldigt skönt att inte gjort någonting, bara... varit. Tittade på både She's the man och Eclipse, och nu ska jag ta och kolla på Djävulen bär prada :)
Och som ni ser har jag gjort en lite ny design, ändrade bakgrunden från igår till den som är nu, tyckte det blev bättre xD Om ni inte ser det nya - tryck f5 :)
Ciao!



Frozen sun



Fort som blixten - eller?


Sitter och äter fort som en racerbil. Typ. Inte. Eller kommer det efter jag skrivit klart här.
Snart åker jag in till stan och fikar med Hanna R, ska bli supermys! :D Sen ikväll blir det filmkväll hemma hos Lisa med underbart folk! En awesome dag, jag har dessutom vart ute och fotat för första gången på lääänge, bilder kommer inatt! ;)
Ciao!

Parparadam


Alvin och gänget 3 var förvånansvärt bra faktiskt xD Hahah. Så himla härlig x]
Nu befinner jag mig i mitt rum med busfröna Robin och Julia och har det lagom kul ^^
Vi hörs senare, ciaooo

Sometimes I don't wanna wake up alone


Min morgondag kommer kanske fyllas av ett biobesök, men annars blir det att se dessa tre filmer! Blir en såndärdag som bara får komma och gå :)

Tralilalall


Real or not real?

VersaEmerge - You'll Never Know


Lyssnade jättemycket på två låtar av detta band i somras, och nu märker jag att de släppt ett album... 2010 xD Så sitter och lyssnar igenom hela albumet och läser The Hunger Games (på svenska dock, tyvärr). Och har precis druckit upp en julmust, en ganska bra kväll alltså!

Going all arts and craft


Sitter och kollar på "Don't tell the bride" där bruden släpper kontrollen öve bröllopsplaneringen och låter mannen fixa med allt. Det är intressant.
Vaknade vid tio, men somnade om till två. Trodde att jag såg fel när jag kollade på klockan haha xD Men det var sjukt skönt att sova!
Imorgon ska jag vara med Johanna :D Kommer bli mys!
Vi hörs, ciao


Books and clothes and things


Bildtexterna får förklara sig själva:
Random
Lånade en tysk bok på biblan, får se ifall jag börjar läsa och kommer in i den, annars kommer jag nog fastna med Hungerspelen inom en snar framtid och glömma bort denna.
Underbart vacker kofta införskaffad från Åhlens för ynka 99 kronor.
Strumpbyxor från Lindex som gick på 20 kronor, sjukt värt!

Lite bättre bilder på klänningen jag fick av Valeria i julklapp :)
Och sen... mitt rum.
Godnatt


Snow Patrol - Called out in the dark



2012 nu kör vi


Med mitt 1200:e inlägg säger jag gott nytt år! Detta år ska blir grymt, jag bara känner det på mig! Och det är så sjukt skönt att ha lov, och nu efter nyår kan man ju försöka vila ut också! Nu när allt julstök är över.
Hade det awesome i Sthlm med roliga människor på nyårsafton :)
Jag känner inte för en update, haha, det kanske märks... I alla fall. Kommer antagligen slänga upp ett inlägg med collage över varje månad från 2011, om jag orkar haha.
Ciao!