"I'm batman"


Hahaha tittar på Big Bang Theory, bästa serien ever!
Dagen har vart lugn, blev ingen matte då vår lärare försov sig xD Det var lite drygt, hade gärna sovit en timme extra istället för att bara sitta i skolan, men ja. Imorgon väntar ännu en ganska chill dag, eller eftermiddag i alla fall. Vi ska nämligen filma till den film vi ska skicka till de elever vi ska ha utbyte med senare i höst, det ska bli kul! Efter det bär det av till Lisa för att sedan åka in till stan igen - bio! Vi ska se I am number four, känner att jag har ganska höga förväntningar på den så hoppas den är bra!
Nu ska jag återvända till tvns värld, vi hörs folks!
Ciao


Paramore - Decode


Denna låt har jag på högsta volym i lurarna just nu - insåg nu hur mycket jag saknar den! Om man nu kan sakna en låt...


New stuff in the closet


Shoppade för första gången på väääldigt länge igår, här är två av plaggen!
Köpte även en kort cremevit kofta med samma typ av grej på axeln som den till höger :)
Införskaffade också ett par låga converse, tro mig, jag komer fota de myyycket senare ;))
~

Movies In Minutes - Never Say Never


Denna snubbe är för skön... han känns förövrigt igen från "How to be ninja" och alla de xD
To be honest, har inget emot Justin Bieber, men tyckte denna var kul x]

David Choi - Wont Even Start



Rebecka Black - Friday (parody)


Hahahah, kikade in på Beccas (länk) och hon hade lagt upp denna video - som hon sa: Mycket bättre än originalet xD
Bloopers:

A Tildis in the background



... give my life away


Christian Walz - Like Suicide<3
Halli Hallå
För första gången på tre dagar känner jag för att blogga! Betyder dock inte att jag är back on track än, men vi får se ;)
Har precis kommit hem från pjäsen "Låt den rätte komma in" baserad på filmen/boken med samma namn. Den var jätte bra och skådespelarna var verkligen jääätte duktiga! Stark rekommendation. Och jag delade Tildas tankar om man ens kan bli skrämd när man ser på teater - det kan man definitivt bli! xD
Innan dess gick jag på stan med Tilda - skojakt var på listan. Testade x antal skor innan jag fann de bästa, ett par låga marinblå converse. Innan jag hittade de ville jag ha ett par vinröda converse, men på grund av att det var en höstfärg fanns de bara i storlek 4 och 7 (urplockat, antagligen, så snygga som de var haha) och jag behöver minst 5 i storlek. Lite sur blev man väl, men gillar de jag köpte minst lika mycket :D
Nu ska jag ta nåt att äta innan jag stressläser igenom historialäxan, ni får ha det bra kära vänner!
Ciao

Eventually everything have to pause


Känner att en bloggpaus kanske vore aktuell snart. Vi får se.
Can't make up my mind.
Ciao


Bokläsning 7 timmar i sträck


Citat ur boken "En förtjusande man" av Marian Keyes

To lose yourself in another world


Jag känner inte för att blogga. Sorry.
Bokens värld - här kommer jag.
Ciao


Small highlights in a dark morning


Morgonen mötte mig utan illamående känsla i alla fall. Men sen fick en nyhet mina tårkanaler att sprängas. Talar om vad senare. Tror jag. Om jag orkar.
Snart får vi i alla fall besök från Island! :D Gunhildur och hennes dotter Dagny ska komma :) Ska bli kul och träffa de igen, itne sett de sen i somras. NU kom de, så dags för mig att dra!
Ciao

Sjukling on the move


Vaknade inatt av att jag fick en sur uppstötning och magen har vart i uppror hela morgonen. Så det blev att stanna hemma idag... jag är inte en glad flicka! Men jag har pressat mig själv för hårt hela veckan trots att jag inte vart helt frisk, så jag antar att jag får skylla mig själv... men urs vad jobbigt det är att inte få behålla något man stoppar i sig.
Jag hoppas att alla ni där ute mår bra och får en alldeles underbar dag! Själv kommer jag nog sitta i soffan och läsa lite, nu när jag ändå har tid. Suck, just när jag skulle ha en awesome dag med chill lektioner och fika och lekar på mentors tiden... men ja, kroppen är väl sin egen herre ibland, tyvärr ^^
CIAO

David Archuleta


Gamla favoriter!

Början av videon♥

Parachutes and Airplanes♥

Zero Gravity♥

Gå snabbt från skolan till buss blev springa till tåg påväg hem


Dagen har vart aaaaawesome!
Skolan var väl dock lite halvseg, förutom sista lektionen. Jag älskar verkligen vår svenska lärare! Han läste upp en saga om ett godistroll (inte så töntigt som det låter, trots att det ju är en barnbok) Jag har aldrig någonsin sett någon läsa upp en saga med så mycket inlevelse, det var helt otroligt xD Jag kommer bli uppriktigt ledsen om vi inte kommer ha honom i något ämne nästa år!

Efter skolan åkte Alex och Gabbi med mig hem, vi har... typ... startat ett band? Nej det låter fel. Eller, jag vet inte. Alex och Gabbi, vad tycker ni? xD Haha, vi repade i alla fall. Och åt makaroner. Och repade mer. Kvällen avslutades med språngmarsch och jogging till tågstationen! xD Tog ca 10 minuter att gå/jogga dit, men släpade benen efter mig påväg hem och gick på lite mer än 15 minuter. Intressant, mhmmm.

Nu ska jag skriva klart en tyska läxa och sen spendera resten av tiden med läsning! Och har även lååång sovmorgon imorn, så ska åka förbi LO och träffa lite människor innan jag åker till skolan :D

Ciao mio amato!


Näsa = hatobjekt


Min näsa gör mig grymt irriterad.... någonting triggar igång nysningar och tårar, hur jobbigt som helst! Försöker allt, men det försvinner inteeeee....
Dags för mig att signa off datorn
PUSS

What I don't know, doesn't hurt me... right?

Skola till barnvakt


Kom hem för en halvtimme sen, har precis ätit och ska nu dra iväg och vara barnvakt i någon timme! Jag känner verklgien att jag gått mycket den här veckan, mina vader gör dock ont efter gymmet i skolan idag... joooooobbigt.
Vi hörs/ses (vad säger man om man ja... snackar... genom en blogg?)
CIAO

Trött som en jag vet inte vad


Godnatt!

Stefanie Heinzmann - Unbreakable


Hahahah videon är väl lite random men jag älskar den, och låten!

Ibland är det svårt


Har fastnat i mitt skrivande x] Det är jobbigt att ha en bra idé när man inte vet hur man ska komma fram till den... Well well.

Försöker hjälpa våren på traven


Efter att ha slutat efter bara en lektion bar det hemåt! Planen för dagen blir att försöka skriva lite på min novell och göra lite läxor, såklart.
Jag har även hunnit försöka hjälpa våren att komma lite fortare. Hur har jag nu gjort det? Jo. Jag har sparkat på is! Fyndigt va? Eller. Ja. Haha. I alla fall... vi har  en stig som går igenom en skog där jag går varje morgon till bussen. Och nu när jag gick igenom den (förresten kan den väl inte kallas skog, det är bara några få träd utspridda på en diameter om 15 meter eller nåt) blev jag så trött på isen på stigen att jag gick lös på den med mina håliga converse. Lite åstadkom jag i alla fall! Sen innan jag gick in i huset hackade jag i isen som vi har haft framför vår gång upp till dörren, som gjort det livsfarligt att hämta post ur brevlådan. Jag kan ganska stolt säga att efter lite hackande med både kvastskaft, krycka och kniv lyckades jag hacka bort allt som var nödvändigt! Nu kan vi hämta post utan att vara livrädda för att halka ihjäl oss (hmmm, kan man säga så? ärs, ni förstår) xD
CIAO

(Nästan) nyttiga dagen


Jag har inte haft tillgång till dator på hela dagen, därav den utgående uppdateringen xD
Jag känner mig ganska duktig när jag sitter här och skriver. Började dagen med att gå av bussen några stationer tidigare och joinade Tilda på en halvtimems promenad till skolan! Trodde aldrig jag skulle kunna säga att jag gick längre tid än jag åkte buss xD Efter några lagom roliga lektioner blev det ännu en promenix till Fyrishov, där vi skulle ha vår idrottslektion. Bockade av några punkter på listan på vad vi skulle göra i alla fall! Ska tillbaka dit nästa måndag med.
Dagen avslutades med att jag åkte hem till Lisa för att titta film, det var mysigt :D
Nu ska jag läsa lite, sen sooova; har sovmorgon imorgon, och vill verkligen sova ut!
Ciaooo


Svar på tal


Svar på Jonathans kommentar (om mitt 600:e inlägg): "Du skulle ha sparat tills senare när du väl hade något att skriva om :D"
Jo. Jag tänkte på det. Men sen kom jag på att om jag inte kom på något skulle hela min blogg stanna av. För det mesta brukar jag bara skriva vad som faller mig in i just den sekunden ^^ Om jag skulle komma på något "vettigt" att skriva om skulle jag gå runt och grubbla i en hel dag på vad jag skulle skriva som är annorlunda än allt annat jag skriver xD Jag kanske kommer på något fyndigt till mitt 1000:e inlägg eller nåt, haha :D
Svar på Jonathans kommentar (om mitt 600:e inlägg): "Du skulle ha sparat tills senare när du väl hade något att skriva om :D"
~
Jo. Jag tänkte på det. Men sen kom jag på att om jag inte kom på något skulle hela min blogg stanna av. För det mesta brukar jag bara skriva vad som faller mig in i just den sekunden ^^ Om jag skulle komma på något "vettigt" att skriva om skulle jag gå runt och grubbla i en hel dag på vad jag skulle skriva som är annorlunda än allt annat jag skriver xD Jag kanske kommer på något fyndigt till mitt 1000:e inlägg eller nåt, haha :D

600:e inlägget


Det slog mig nu att det har vart bra att jag missat alla 100-inläggs "jubileumen" för då har jag inte tänkt så mycket på vad inläggen skulle innehålla. Nu känns det som att jag måste skriva något vettigt för att det är 600:e inlägget. Men nej, inte kommer jag på någonting bra. Inte alls! Tomt. Blackout. Gånger tusen. Gånger tusen igen.

Oj, känner att det inte kan bli värre än såhär. Så. Jag säger bara hejdå xD

Ciao

Det finns någon som älskar dig mer än du förstår


Godmorgon människor

Då var det dags för ännu en tidig söndag, ska sjunga på söndax igen! Nu ska jag dock tydligen öva innan själv, utan mamma, frå väl se hur det går xD Är så feg, så feg x] Haha.

Detta är mitt 599:e inlägg, jag har bara en känsla av att jag kommer glömma nämna att det är 600:e nästa, så tyckte det var lika bra att nämna det här :P

Ni får ha en bra förmiddag denna söndag, I wish you the best.

Ciao

Hundra procentigt up-to-date bilder


För en gångs skull xD Här är några få bilder från min hemma-spenderade dag!
Matlagning
Gitarr musik komponerande

Christina Perri - Jar Of Hearts<3



Nya skolreformen?


Snackade med mamma imorse, och vet itne hur vi kom in på det, men vi började snacka om hur grundskolan kommer vara från nästa år.
Tydligen ska man inte fortsätta med att läsa språk från årskurs sex utan man ska börja i sjuan istället. Jag förstår inte hur de som bestämt det tänker? Det var ju så systemet såg ut när tex mina föräldrar var små, men ska man verkligen göra en tillbakagång? Jag ser inget som helst positivt i det. Det kommer ju bara leda till att vi i Sverige blir sämre på språk. Jag menar... att läsa in en kurs som var utspridd på fyra år, att läsa in den på tre år kommer ju bara leda till att fler människor hoppar av språket. Visst kan det ju också leda till att vi blir mer skärpta och kan lära oss att "satsa" mer, men jag tror ändå att de negativa effekterna slår ut de positiva.

Vad tycker ni?

Plusgrader i mitt hjärta


Nu börjar det ääääntligen bli varmare! Det kommer vara kring sex grader hela helgen, så underbart. Dock känns det ju konstigt att än en gång se snö på träden när man tittar ut x]
Lukten av vanilj är underbar
Ciao

Saknar sommaren

Elin, Josefine och Sara


Älskar er flickor<3

Jag vet inte vilka alla är


Men jag ville bara tacka alla som gör sig besväret att titta in här varje dag! Det betyder så mycket för mig att människor kan vara intresserade av något som en flicka som inte är så märkvärdig skriver på sin blogg. I just wanted to tell ya I love you! :D Som sagt, det betyder!
Ett leende till er allihopa ;D

Sötaste ever


Min kompis länkade till denna på FB och jag bara kände mig tvungen att lägga upp den här! Detta är nog en utav de gulligaste videor jag sett!

Underbar kille med talang!


Sam Tsui<3

Sista dagen på veckan behöver inte vara den bästa


Urs.
Jag vinklade upp persiennerna efter en ganska god natts sömn och blickade igenom fönstret och upp på himlen. Mulet, underbart. Men det ska inte få förstöra någonting, när solen är borta har man egentligen en mer anledning att vara glad, man kan skina istället för solen! Är det inte bra? ;)

Sista skoldagen för den här veckan, och vi ska bara ha tre lektioner istället för fem. Det har även vart en vecka och två dagar sedan man träffade Gabriella D: Hon har vart sjuk, stackaren :( Krya på dig gryyyymt saknade troll<3
Alltså - gillar ni vad jag skriver? Jag ska nog ha en sån här vad-vill-ni-ha-mer-eller-mindre-av någon gång... men inte i detta inlägg! Ska väl även ha en frågestund inom den närmsta framtiden, men det får också vänta!
Dags för mig att sluta trycka fingrarna mot tangenterna som skapar rader med ord.

Ciao!


Glädje


Jag är glad. Trött, okej, men väldigt glad. För ingenting egentligen. Det är den bästa lyckan. Att bara sitta och le för sig själv utan anledning. Härligt? Ohja. Sen har ju allt ett slut, men det behöver vi inte tänka på nu. Nu vill jag vara som Ferdinand.

Ingen är perfekt. Jag är ingen.


Satt och snackade med Alex på bussen, och vi diskuterade huruvida om någon var normal. Vi kom då fram till att ingen är det, så egentligen är alla onormala normala. Detsamma gäller om ingen är perfekt, och om man ser sig själv som ingen är man väl då perfekt. Förövrigt är alla perfekta på sitt eget sätt.

Sjukt


(direkt kopierat från Idas blogg)
Vart är världen påväg? Hittade den här artikeln via facebook. Klicka ---> här <--- om ni vill läsa hela artikeln.


Tänk inte på gårdagens besvär - var glad idag


Godmorgon alla pigga och glada människor? Jag hoppas i alla fall att ni tillhör den kategorin ;) Fast det kanske är att begöra för mycket? xD Joo, klockan 7 på morgonen är man väl inte direkt jätte pigg, men glad kan man vara ändå, det är jag :D
Anyways, jag hade väl inget speciellt att skriva egentligen förutom - URS för minusgrader! Det är hemskt att vakna upp till. Igår var det typ fem minus, och det är väl okej, men tolv minus är lite väl tycker jag... Fast jag kommer fortsätta göra en tyst protest mot vintern genom att använda min skinnjacka och mina fejkconverse (som i helgen kommer uppgraderas till hundra procentigt äkta).
Nu ska jag inte leda er genom mera boresome words, utan jag slutar här.
Ciao!

Datorn tar all tid


Hahah det blev ingen läsning... jag fastnade (som alltid) vid datorn xD Haha, nu ska jag sova och (inte) vakna utvilad imorgon x]
Godnatt!


En dag har gått


Har haft mer eller mindre fullt upp hela dagen! Skolan var dock inte alls påfrestande, hade två lektioner med en tre timmar lång håltimme däremellan :P Då satt jag med en nervös Lisa som skulle göra ett prov, och min sätesmuskel dog lite av det hårda golvet... XD
Nu ska jag droga lite oxie (lovade mig själv att inte börja använda någon applikation på FB, men jag kan se mig själv slagen...) och sen blir det bok och bädd!
Ciao

Ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig


Jag älskar dig så himla mycket, att se dig tyna bort såhär är inte rättvist. Livet är inte rättvist. Inte mot någon. Inte mot dig. Du som är så värdefull, du som bara förtjänar det bästa. Hjälplösheten tynger ned mig, men jag kommer aldrig, aldrig lämna din sida. Aldrig någonsin. Du och jag mot världen.
Ich kann nicht für dich erkläre wie viel du für mich meinst. Ich kann nur hoffe dass es alles besser in Zeit wird. Dieser kurze Zeit die ich dir kennen gelernt hast habe mich so gefreut. Du machst mich so Froh. Du bist so suß wenn du lächelst. Du und ich für immer und immer, ich wird deine seite niemals verlassen. Ich hoffe dass du mir alles glaubt, weil alles die wahrheit sind.
Ich liebe dich<3


Dagens outfit



Siffror


Det slog mig för några veckor sedan att världen består av siffror. Det är kanske inte så konstigt att datorer kan fungera med bara ettor och nollor, allt består ju av en siffra på ett eller annat sätt.
Och där försvann hela inspirationen till detta, som skulle blivit ett djupt, inlägg XD
Ciao

Borttappad inspiration


Känns så trist att skriva om dagen, men när det kommer till kritan är det det enda jag skriver om. Typ. Och lägger upp bilder förstås. Hmm. Jaa... har inget att skriva xD Det ska dock komma ett djupt inlägg inom kort, jag har värsta idén och allt, sen gäller det bara att hitta orken att skriva det! Håll utkik ;)
Nu ska jag bädda min säng så att jag har någonstans att sova inatt!
Ciao
Mamma kollade igenom en kasse med kläder och hittade denna goding, är den inte underbar? Visst för att det är jätte knasig, men åh, jag tycker om den! xD
Även denna och fler finfina grejer hittades i kassen, ich bin sehr froh!

Godmorgon


Hallå människor
En trött flicka har ni här, mhm. Jag stannade uppe till kvart i fyra för att kolla på en film xD Det var dock så värt det! Jag såg "Livet från den ljusa sidan" som typ handlade om en man, Marvel, med tvångstankar, han hade en granne, Simon, som blev misshandlad och Marvel var tvungen att ta hand om hans hund Verdell. Marvel hatar den hunden. Marvel brukar sitta på en restaurang varje dag och där träffar han Carol, en av servetriserna. När henens son sedan blir sjuk stannar Carol hemma från jobbet. Marvel är så rädd för förändringen att han betalade för en doktor att vara med sonen hemma, så att Carol kunde jobba och betjäna honom igen. Hans sjukdom står ivägen för honom i hela filmen, men den slutar såklart lyckligt. Jack Nicholson är en väälidgt bra skådespelare! Sååå värd att se :)
Dagens plan blir att ta det lugnt :)
Ciao!







Bilderna från igår kväll! :)
Jag och Tilda bjussar på den sista... XD

Ännu en Josefine



Ögon som ser



Jag måste fortsätta gå


Åhhh, det är så kul att lyssna på gamla låtar och börja älska de igen... Salem AlFakir - Keep On Walking<3

Tjolahopp!

Hur har folket det där ute i världen? Hoppas alla mår bra, om ni ens är vakna än xD Dagens planer blir att städa huset, träffa Josefine, äta mat och åka till Lisa med Tilda för att sjunga lite sinstar som uppstart inför melodifestivalen, det ska bli roooligt!

Nej, nu är det dags för mig att få i mig lite frukost så att jag orkar städa, just nu verkar min hjärna vara I mitt huvud i alla fall, och inte LÄMNAD PÅ KUDDEN som igår... haha. Vill ni höra storyn...?

Jag vaknade nån gång vid halv sju, och jag hade ställt alarm på 7. Jag gick till badrummet och skrämde Lukas på kuppen (åhh vad jag garvade!) Vaknade igen 10 i 7, men tänkte "Ärs, tio minuter kvar, orkar inte gå upp än." Somnade om. Somnade om djupt. Bussen jag skulle med gick 08.10 från min hållplats. Tror ni då inte att jag vaknar, kastar en blick på klockan och får panik. 08.09! Har aldrig vart så snabb ut genom dörren någonsin. Tre minuter, tre minuter. På tre minuter klädde jag på mig, drog med mig väskan och grejer och sprang till nästa busshållplats. Tre minuter är nog mitt rekord! Och eftersom jag under tiden inte hörde eller såg bussen gå förbi tänkte jag att jag kanske skulle hinna med den. Men icke, så jag hade stressat upp mig totalt i onödan och bussen hade för en gångs skull kommit i tid. Så det blev att skippa studiebesöket och åka in till skolan till tyskan som började 12.15. Men min otur eller whatever man kan kalla det slutade inte där, icke sanicke.
Min hjärna var inte alls vaken. Vi gjorde grammatik, och min hjärna ville helt enkelt inte! Sen på engelskan skulle vi lyssna på någon text och sen läsa en bok, läste typ... en sida xD Sen efter klassrådet, det första som händer när jag går ut från skolgården är att halka på en isfläck och slå i skenbenet (smalbenet, som alla säger men som inte stämmer) Blåmärke i mitt hjärta, eller inte! När jag och Linn väl tagit oss förbi all is utan att ramla igen gick jag till min buss, efter att hängt med henne till hennes. När jag stod där på busshållplatsen och klockan tickade iväg fick jag kalla fötter. Jag kom på att jag glömt några viktiga papper i skolan, så jag gick till en annan busshållplats för att åka tillbaka till skolan. När jag stått där i någon minut och ser min buss åka förbi kommer jag ju på att papprena ligger i min väska. Kände mig lite blåst då, haha. Men tänkte att jag kunde stå kvar där och åka till Ga: Uppsala och ta min buss därifrån. Efter någon minut kommer jag ju sedan på att oj, om jag går på den på denna busshållplats åker jag åt heeeelt fel håll. Detta slutade med att jag gick till Centralen och tog min buss därifrån, efter att ha köpt en välbelönt varm choklad!

Åhh så intressant va? Inte min bästa dag om man säger så, i alla fall...

CIAO

En flamma utsätts för blåst



En fråga


Är det någon som skulle vara intresserad av att jag ska börja lägga ut min novell här på bloggen? Funderar på det, men vill bara veta hur många som kanske skulle ta sig för att läsa :P Oavsett kommer den ju komma ut någon gång, tror jag i alla fall xD
What do ya think?


Jag är bara människa



Hjärtat fortsätter slå


Godkväll mitt herrskap!
Dagen har vart skön, först blev det studiebesök på pumphuset, ganska intressant faktiskt ^^ Efter det krånglade mitt bankkort när jag och tre till skulle fika, så jag och Tilda ended up going to my place! Det var kul :) Fast det enda gjorde var att laga mat, äta mat, sen gjorde jag en tacopaj till bröderna mina medan Tilda skrev på nåt skolarbete, haha. Sen åkte vi tillbaka till skolan för en svenska lektion med en lärare som ytterligare fått ett år på nacken, skön sång bjöds det på från klassens sida... haha.
Sedan jag kom hem vid kl 5 har jag slappat vid tvn och lagt till ännu ett recept i mina cooking sills - stoooora och på gränsen till överkrispiga havreflarn! Nomnom. Nån gång ska jag dock försöka göra de igen, och få det att se ut som de gjorde på bilden jag såg på hur de egenligen skulle se ut xD Jag var smart nog att inte titta på bilden innan jag satte in flarna i ugnen x] Som man brukar säga - man lär sig av sina misstag, mhmm.
Resten av kvällen ska jag försöka skriva lite på novellen min, som inte blivit mycket av än.
Ciao

Där går min hjälte


Har precis settt färdigt filmen "Varsity Blues", som var helt okej. Lite sevärd i alla fall, haha.
Skoldagen avslutades med ett tufft gym-pass, fick upp pulsen riktigt högt xD Jag och Tilda var bäst!<3
Nu ska jag ta och sova, imorn blir det studiebesök på förmiddagen, chill :)
Ciao!

Sådär såg jag förövrigt ut när jag var på maskerad i helgen :) Var Tummelisa :D Dock var jag dum nog att försöka locka min lugg, så var tvungen att sätta upp den x]

Melodifestivalen


Det har slagit mig att jag tycker om vissa låtar som har vart med i Melodifestivalen genom åren, jag är dock ingen Mello fantast. Men jag tänkte att jag ändå skulle lägga upp de låtar jag har tyckt om, och well, enjoy xD
Jag kommer börja med några av Sveriges bidrag.

Min första älsklingslåt i Melodifestivalen: Afrodite - Never Let It Go


Shirley Clamp - Min Kärlek


Carola - Evighet


Sandra Dahlberg - Tar Det Jag Vill Ha


Sonja Aldén - För Att Du Finns


Sanna Nielsen - Empty Room


Amy Diamond - It's My Life


Sarah Dawn Finer - Moving On


Årets favoriter:
Loreen - My Heart Is Refusing Me


Linda Pritchard - Alive


Melody Club - The Hunter


Hade tänkt lägga upp några internationella också, men det får bli i ett annat inlägg.
Nu säger jag godnatt!

Fotoidén


Verkställd och (nästan) klar! Voila
Funderar på att sätta in en text också, men min hjärna orkar inte komma på någon bra, haha.


Jag har...


... en foto idé!
Mwihihihih

Laaaaaat


Lilla jag är en lat flicka. Okej, jag sprang gärnet innan och under vår idrottslektion och jag och Tilda sprang till bussen. Men när man kommer hem orkar man bara inte börja plugga direkt, man måste ju laga mat... plocka ur maskin... sitta vid tvn... äta maten man lagat... mer tv... lite dricka... äta en pizzabit... och kolla datorn! Men jag känner mig hur lat som helst, mååååste plugga nu!
Ni får, hm, ha en roligare kväll än jag kommer ha!
Ciao


Nu glider jag in i drömmarnas värld...


... där finns inga bekymmer.

Banor


Man tänker i olika banor på olika tider av dygnet. Och jag har kommit på att när man är trött ska man icke - notera ICKE, och jag menar det, icke icke icke - tänka på dåliga saker. Åh, skit också. För sent. Haha. Det är inte bra. Man är inte vid sitt sinnes fulla bruk när man är trött. En tår en kväll kan vara ett skratt dagen efter. Livet går i banor. Och jag antar, eller jag vet, att inget liv bara är en rak bana. Alla har sina upp och ner. Alla har vi våra brister. Alla kan vi övertala oss själva med en osanning. Alla.
Hm, jag fick väl inte ut något av detta egentligen, och inte ni heller för den delen. Tror jag. Men vi alla måste också bara skriva av oss ibland. Alla.

Shoes walking on their own


Gabriellas skor lekte lite modell i fredags, voila!

Babianer i en vulkan


Gick ner från mitt rum för att äta lite kvällafika och har precis satt mig vid tvn. Mamma sitter och kollar på en, för henne, intressant dokumentär som handlar om en vulkan i Afrika. Just nu är ser jag bara massa babianer som gömmer sig i olika skrymslen i den oaktiva vulkanen, där de sover om natten. Jag börjar bli lite medryckt faktiskt, och ska sluta skriva här nu xD
Ciao!

Things that make me smile


Ett inlägg till efter godnatt, såklart

Godnatt världen



Jag står för maten idag


Kycklingen som ska bli en gryta ligger i marinad. Efter fredagens kycklinggryta i skolan kände jag för att försöka leta upp bra recept och göra en egen hemma. So yeah, here I am, cooking. Om två timmar ska jag med bussen och åka till Viccis och Mirjams maskerad :D
Nu ska jag försöka göra något vettigt med mitt hår, wish me luck guys
Ciao

En Gabriella, en Alexandra och en Sara


Det här är sista bilderna från ikväll, imorn kommer ännu en bildbomb ;)
Älskar er flickor<3

Biskvibak


Dokumenterade min väg fram i biskvi bakningen, har dock ingen bild på det färdiga resultatet XD
Här är i alla fall det jag fotade ;D (det kommer förövrigt en till liten bildbomd in a minute, eller imorn xD)

Dreams do come true



Helgen i Stockholm - bilder



Lev livet medans du kan


Go'kväll mitt herrskap!
Dagen har vart kort men händelserik. Astronomi prov först, gick helt okej, matten blev det typ inget gjort på xD Halva tyskalektionen gick åt på grammatik och sen tittade vi på skolmusikalen (andra gången för mig) så vi slapp engelskan :D Efteråt fotade jag med Yasna och födelsedagsbarnet Gabriella :)
Nu ska jag nog joina mamma i soffan igen.
(Bilderna från förra helgen kommer sent ikväll)
Ciao!

Gabriella!



Sjuk lärare


Ordagrant alltså!
Slutade 11.04 idag, awesomeness! Nu sitter jag här och jag Gabbi och Alex väntar på att Gabbis färgnings verknings tid ska ta slut. Rött ska det bli! Bild kommer förstås senare ;)
Nu ska jag vara lite social, klockan 16.09 sitter vi för övrigt på en buss tillbaka till skolan, ska sälja fika inför musikalen :)
Ciaoo!

Hahahahaha.... bilden är ett år gammal ;)

Godmorgon


Känns som att jag - trots att jag sagt att jag inte kan uppdatera denna vecka - uppdaterar normalt, haha. Eller? Jag kanske brukar skriva mer givande inlägg... men är inte riktigt säker. Men det är när man har någon extra minut som man känner att man kan unna sig att trycka sina fingrar mot tangenterna och bilda ord.
Igår sågs vår skolmusikal "Ditte Människodotter", väldans bra! Dock var jag väääldigt trött x)
Nu ska jag springa ut till bussen, ciao!

Mupp så trött man är


Den mest hektiska veckan på länge, jag vill ha flera timmar på dygnet!
Godnatt grymma skol värld

Bara för att jag saknar Tyskland

Nämen hallå skoldator


Jag kom ju på att jag visst kan uppdatera bloggen - i skolan! Tack och lov för skoldatorer ;) Haha, snart, eller egentligen för fem minuter sen, börjar min tyska lektion. Sen är det historia redovisning, wish me luck!
Ciaooo
Hihi, älskar dig sötnos!

Grattis Victoria!


Min älskade och saknade sötnos Victoria fyller år idag - Grattis gmn!

Peace


Bara för att jag kände för det

Jaha


Hello everyone
Jag vet inte än när jag kommer orka eller hinna med att skriva om Stockholms resan, denna vecka är det sjukt mkt i skolan, så ni får tygla er ;) I helgen kommer en mega update! Kommer nog även vara lite off under veckan, kanske inte skriva så jätte mycket. Håll ut, ni som hmm.... får er vecka förstörd på grund av mig... or not, haha.
Förövrigt - anledningen till att jag inte använder uppdaterade bilder i de tre senaste inläggen är för att jag skriver från min familje dator, där jag har massa gamla bilder ;)
Puss på nosen

Tell me are you the ghost of galaxy...?


Åhhh, jag har Michael Jacksons "Ghost" på hjärnan xD Becca har ett sånthär dansspel där man dansar till hans låtar, sjukt kul - men SJUKT jobbigt! Jag kommer antagligen fortsätta ha den på hjärnan x] Well well, nu ska jag fixa håret och annat stuff, min första skoldag börjar todaaaay
Ciao