Andrea Gibson - The Nutritionist


I have been told, sometimes, the most healing thing to do is remind ourselves over and over and over - other people feel this too.
-

I’m still gonna be here
asking this world to dance, even if it keeps stepping on my holy feet
you- you stay here with me, okay?
You stay here with me.
Raising your bright against the bitter dark
Your bright longing
Your brilliant fists of loss
if the only thing we have to gain in staying is each other,
my god that’s plenty
my god that’s enough
my god that is so so much for the light to give
each of us at each other’s backs whispering over and over and over
“Live”
“Live”
“Live”

 


Morgonfrisyr gone... right?



Plopp


Blev ägare till 2100 gram godis också ju!

Alles möglich



Alltid ett inlägg efter sista


Kände bara att jag var tvungen att säga att... det går bra nu. Allt ligger på plats i mitt liv just nu. Det är en skön känsla. Jag mår bra helt enkelt. Det känns asbra att kunna säga det. Utan några om. Utan några men. Jag har aldrig riktigt vart långt nere, men inte högst upp. Men jag känner att nu, nu är jag där jag ska och vill vara. Det är bara köra på liksom.
Gud är god.
Happehface.
 

“Optimism is the faith that leads to achievement. Nothing can be done without hope and confidence.”


EUK och liten bloggpaus


Nu känns det som att Europakonferensen har dragit igång på riktigt - gick på första eftermiddagsmötet idag! Har vart inne tidigt dessa första tre dagar och hjälpt till i lovsången i barnmötestältet och även hjälpt till eftermiddagar förutom idag då. Joakim var awesome som han alltid är!
Bloggen är allmänt död, om inte det märkts haha! Får se om jag uppdaterar bättre efter konferensen - men känner att det snart kanske är dags för bloggpaus. Tar iaf paus några dagar nu framöver! Ha det gott!

Imagine Dragons - It's Time


Trailermusiken till Perks Of Being A Wallflower, ser så fram emot filmen och älskar denna låt!
 

VersaEmerge - No Consequences



Blue and stuff


Försöker komma på hur man ska beskriva Today's Outfit utan att skriva just de två orden. Blir inte så bra haha.
Den bästa bilden hittills på hur mitt hår ser ut i den nya toningen! :)

Joe Brooks - Green Eyes



Lose control



Järnjätten


Måste bara påpeka att filmen Järnjätten från 1999 är den bästa tecknade film som finns! Den är så fin och har en bra mening. Alla ni som inte sett den, eller sett den när ni var små, se den! Den var lika bra nu som förr, när man ser det som är under ytan :)

We all have these moments


 

Paramore - Looking Up


Hade totalt missat denna video - älskar stop motion!
 

They'll raise the questions in me


Godkväll!
Ägnade större delen av dagen idag till att riva remsor av jeans, sicksacka runt kanterna och sen sätta ihop de i en större tygbit. Min jeansjacka som jag har som projekt i sommar har äntligen börjat sys på!
På kvällen åkte jag in till stan för att köpa hårfärg och hamnade sedan hos Johanna och vi kollade på Lorax. Det är seriöst den bästa animerade filmen jag sett! Haha, den var så himla gullig. Se den!
Nu sitter jag här, lite blondare än tidigare idag. Hårbotten är ljus, men jag har fortfarande något av en orange nyans kvar haha. Får se hur det ser ut i solen imorgon!
Hoppas ni haft en bra start på veckan! :)
Ciao


It would be out of context


Dagen såhär långt kan beskrivas med några få ord och bilder - springa i regn och IKEA.

Konungens återkomst


Precis kommit hem från Becka, vi glodde på Sagan Om Konungens Återkomst - den förlängda versionen haha! Började kolla vid halv nio, så vi blev klara för typ en halvtimme sen, om ens det xD Innan på dagen har jag målat på baksidan i mer än 3 timmar och hängt med bästa Ollo :D Imorgon blir det IKEA med madre - hon sa att jag skulle räkna med hela dagen. Pust. Men vi ska beställa saker vi ska ha i köket som vi ska göra om i oktober :D Finally!
Nu ska jag sova - godnatt!

Today's outfit



White paint everywhere


Precis kommit hem från en kväll spenderad med bästa Felicia, vi såg The Amazing Spiderman, lika bra som första gången! Älskar't. Nu ska jag måla klart det på räcket som jag inte hann med i förmiddags - hade vit färg överallt när jag var klar haha! Imorgon ska jag måla det en andra gång, och jag hoppas på att det ska gå fortare än idag, men jag får ta och gå upp vid tio och sätta igång så jag blir klar innan Olivia kommer vid två eller tre xD Ha en bra kväll!

Ny bakgrund och header


Tänkt ett tag att jag borde byta utseendet på min blogg lite, så idag hade jag lite tid och letade bilder som jag kunde använda och började fippla runt lite med de. Hoppas ni tycker om den!

Ceramic owl



Cupcakes och träningskläder


Godmorgon!
Igår var jag först med Josefine och Charlie och hade det asbra innan jag åkte till Lisa med Tilda och kollade på Pippi Långstrump på de sju haven! Ja, du läste rätt, haha. Det var nostalgi så det skrek om det, men även om man nu insåg hur osannolik den är så förstörde det ingenting ändå haha. Där bjöds vi på scones och cupcakes som Lisas syster hade gjort - hur gott som helst!
I förrigår var jag på stan med Robin och Julia och då införskaffade jag träningskläder - äntligen haha! Eller ja, har väl inte cravat det så jätelänge men ändå hahaha. Motivering till att börja röra på mig är de i alla fall, så imorse gick jag upp vid tio, åt frukost, halvsov lite och vid elva gick jag ut och ja... gick i rask takt. Så småningom ska jag börja springa lite också, men man måste ju börja någonstans i alla fall!
Hoppas ni har en bra torsdag! Ciao

SYTYCD - inlägg 1500!


Har tittat på avsnitt av So You Think You Can Dance hela kvällen/natten haha! Tiden flyger... Har sett de 6 första avsnitten hittills, 2-6 idag haha! De är så himla duktiga i säsong 9 att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Nästan alla av mina favoriter har kommit till topp 20 - nu får jag bara fortsätta titta och se hur det går för de alla!
Nu ska jag sova, kommer vara död imorgon hahaha, men det var det värt! Godnatt ~

Kenny Wesley - Won't Let It Go



Smålandsbilder



Somewhere outside


Haft underbara dagar i Småland och vi var även en natt nere i Hänninge, Höör, och hälsade på familjen Becker - underbar avslutning minst sagt. 3 grillningstillfällen och 2 pizzor senare befinner jag mig på hemmaplan, och idag blir det kanske att åka in till stan en sväng. Eller bara ligga i min säng och inte göra någonting alls. Vi får se haha!
Näst på dagordningen - lägga upp bilder jag inte lagt upp än i ett nytt inlägg.

I'll be safe and sound


Nu ska vi åka iväg ohc grilla hos pappas bekant, och ikväll blir det att se The Amazing Spiderman! Kommer antagligen inte sätta på datorn imorgon, då vi ska städa och åka härifrån vid 12. Då bär det av ännu mer söder - vi ska hälsa på familjen Becker, sover över en natt och åker sedan hem :) Ska bli kul att träffa Mathilda igen så snart som det vart mellan att jag var där :D
Ha en rba kväll! Ciao

Lights in the night



Living stronger today



BELL GM



The Host


Denna film kommer i mars nästa år, så himla taggad!

The Boy Who Trapped The Sun - Copper Down



Borgholm



Framme efter resan neråt



Christina Perie - Titanium cover


Upptäckte denna tjej, som vart med i Australienska X-Factor, hon är riktigt duktig! Man kan inte tro att hon är 15... (hon var det förra året, kanske hunnit fylla 16)

Lights flash


Fick förövrigt en klocka i present av Lukas och Pappa, lite tuff sådära! Orkar inte gå och hämta min kamera för att ta en bättre bild haha... och tröjan jag har på mig köpte jag i Borgholm idag! Testade två klänningar innan mamma tyckte jag skulle prova denna, och den var den enda som jag fastnade för. Mamma är skicklig hon!

Malmö i bilder



Då var man 18


Känns precis likadant som innan, men en bra dag har jag haft :D Har kommit tillrätta i Ödebo och imorgon tar vi en trip på Ölandsbron och kommer spendera dagen i Borgholm, whopwhop!