Give me everything you got


Ännu en dag då jag vaknat klockan ett - det är inte okej xD Det är måndag idag, och på fredag börjar skolan igen. Mååååste börja vända rätt på mitt dygn alltså xD Annars kommer jag få lite problem.
Planen för dagen blir att ta det lugnt hemma till klockan 5, då jag tar bussen in till stan, ska se på Kronjuvelerna med Tilda och Lisa, kommer bli kul :D Ska bli skönt att åka in till stan, inte gjort det på några dagar x] Börjar bli lite trött på att bara sitta på mitt rum vid datorn dagarna ut och in, säger bara tack och lov att skolan börjar snart! Behöver lite daglig rutin (som då inte involverar mitt rum) :P
Men nu ska jag... äta frukost/lunch, vi hörs vänner!
Ciao

P.S. Jag har en väldigt läskig fluga i mitt rum, jag svär, den har återuppstått från att vara död två gånger... what iiiis thiiiis? För igår när jag smällde till den tror jag den lekte död (intelligent fluga eller vad?) och sen smällde jag till den tre gånger, och då trodde jag den var stendöd... men tydligen inte. Hm. Detta är väldigt intressant. (Fast... det kan vara en annan fluga. Men jag menar, då är historian inte lika rolig ju. Men, att den spelade död är väl ändå lite coolt. Typ. Eller?)


Elin

Vill du få hem GRATIS presentkort till olika värden

150:- 250:- 300:- el 500:- kronor på olika affärer?

OBS detta är helt gratis!!! Jag har fått presentkort på över

1500kr! Gå in på länken och registrera dig...

Det FUNKAR! Jag LOVAR!!!

Cubus, Åhlens, H&M, Nellys:



http://www.gratisklader.se/?r=195115


2011-08-15 kl 14:05:06
Anonym

fina ögon


2011-08-15 kl 14:32:19
http://mynni.blogg.se/

Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/august/mandag-dagens-blogg-1.html#comment


2011-08-15 kl 14:44:05
http://anneliih.blogg.se/


Kommentera här: